- 5 Şubat 2018
- 41
- 16
- 3
- 27
İnşalh gelir bebegn cnm en yakın zamndaBen 2 senedir evliym 1 senedr fln dusunuyoruz ilk gebeligim kalbi durdugu icin oldu ama suan tekrr istyorm
Merhaba canım ah o soruyu bnde cok merak ediyorum rabbim ne zamn nasip etti acabaHerkese mrb ben çok merak ediyorum acaba allah ne zaman kısmet etti bebeğimizi
Ben baklagil pek yemiyordum eşim sevmiyor diye pişirmiyordum özellikle nohut Rahime çok faydalıymış haşlayıp salataya bile koyun diyor uzmanlar . Baklagil tüketeceğim bu ay bakalım sonucu yazarım burayaMerhaba canım ah o soruyu bnde cok merak ediyorum rabbim ne zamn nasip etti acaba
Allah bir daha acı yaşatmasın ben bu soralar spor yapıyorum ve birikim topiklerinde takılıyorum kafanızı dağıtacak bir meşgale bulun lütfen yoksa geçmişle yaşanmıyor benim de bir düştüğüm varCok uzucu bi durum ama 1 yil hamile kalmaya calistim hamile kaldim öldü simdi yine istyorm ama sanirsam yine hastalandom o hayal kirikligi anlatilmaz
Allahim birdaha yasatmasin kimseyede yasatmasin hic kolay degil zaten smdi bebek istyorm ama icim icimi yiyor yine aynisi olur diye korkumdanAllah bir daha acı yaşatmasın ben bu soralar spor yapıyorum ve birikim topiklerinde takılıyorum kafanızı dağıtacak bir meşgale bulun lütfen yoksa geçmişle yaşanmıyor benim de bir düştüğüm var
Hayır olursa ilk olacak ve inanın artık kadınların yüDe seksenbeşi ilk gebeliklerini kaybediyorAllahim birdaha yasatmasin kimseyede yasatmasin hic kolay degil zaten smdi bebek istyorm ama icim icimi yiyor yine aynisi olur diye korkumdanpeki sizin bi daha bebegnz oldmu
Cevremde kaybeden yok o yuzden bilmiyorm esim askerdeydi ztn kalbi durdugnda ondanda psikoljm baya bi bozldu bide ilki dusuk olan ikincide cok dikkat etmesi gerekiyomusHayır olursa ilk olacak ve inanın artık kadınların yüDe seksenbeşi ilk gebeliklerini kaybediyor
Biraz kafanın rahat olması ile alakalı benim ablam ben de iki ay sonra düşük yaptı sonra gene gebe kaldı gene düşük yaptı çünkü çok stresli bir tip üçüncüye yatarak gebelik geçirdi çok şükür bebeği sağ Salim kucağına aldıCevremde kaybeden yok o yuzden bilmiyorm esim askerdeydi ztn kalbi durdugnda ondanda psikoljm baya bi bozldu bide ilki dusuk olan ikincide cok dikkat etmesi gerekiyomus
Bende hamile kalirsam aynisini dusunuyorm stres yaratanlardan uzak durcam zaten yaticam hepBiraz kafanın rahat olması ile alakalı benim ablam ben de iki ay sonra düşük yaptı sonra gene gebe kaldı gene düşük yaptı çünkü çok stresli bir tip üçüncüye yatarak gebelik geçirdi çok şükür bebeği sağ Salim kucağına aldı
Bende hamile
Bende hamile kalirsam aynisini dusunuyorm stres yaratanlardan uzak durcam zaten yaticam hep
en basta en yakinimdekiler hepsiCanım hamile kalmadan stres yaratanlardan yaptıranlardan uzak dur!Stres çok önemli etkiliyo çünkü
en basta en yakinimdekiler hepsi
Ben yaparım da yerim de . Sürekli yediğim bişey değil tabi de böyle faydası varsa yerim bendeBen baklagil pek yemiyordum eşim sevmiyor diye pişirmiyordum özellikle nohut Rahime çok faydalıymış haşlayıp salataya bile koyun diyor uzmanlar . Baklagil tüketeceğim bu ay bakalım sonucu yazarım buraya
Yaşın kaç cnmKizlar cok zormus beklemek 2 yıli gecti olmadi bebegimiz her ay sonuc hüsran . Ve doktor tup bebek diyo ama ben yinede dua ediyorum normal yolla da nasip eder rabbim ol der ve olur Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?