Hayır polikistik var bende önceki adetime göre 10 gün felan geçti doktor da polikistik olduğun için bi kaç güne yine gel bakalım dedi ama boşuna ümit beslemiyorum bakalım neden yüksek çıktı onu merak ediyorum1 hafta kala ise şüpheli olabilir .
Bekle canım yükselmiş gebelik olabilir muhtemelenHayır polikistik var bende önceki adetime göre 10 gün felan geçti doktor da polikistik olduğun için bi kaç güne yine gel bakalım dedi ama boşuna ümit beslemiyorum bakalım neden yüksek çıktı onu merak ediyorum
Hiç bir fikrim yok canımKızlar vajinal fitil adeti geciktirir mi?
Sağol canım hayırlısıyla değerim yükselir inşallah onun tedirginliği var.
Tebrik ederim
İnşallah canım . Hayırlısı ileSağol canım hayırlısıyla değerim yükselir inşallah onun tedirginliği var.
Canım silik çizgiKızlar bi bakar mısınız?
Evet ya inanamadım bide umutsuz ben yaptım düşünün umutsuzum ya kenara bıraktım neyse bakayım dedim 5 dk sonra böyle şok oldum eşime bak bi dedim o da var dediCanım silik çizgi
Tebrik ederim canım sağlıklı olsun inşallahEvet ya inanamadım bide umutsuz ben yaptım düşünün umutsuzum ya kenara bıraktım neyse bakayım dedim 5 dk sonra böyle şok oldum eşime bak bi dedim o da var dedi
Kızlar var mı bişey ben mi yanlıs görüyorum
Evet canım vardı . Ama catlatma ipnesinin etkisi büyük ihtimalle .Niye söktün kız testiikinci çizgi var orada ama bu şekilde değerlendirilir mi bilemedim şimdi. Açmadan önce de varmıydı o çizgi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?