Zeytinaygı bir cok seye faydalı denemekte fayda varKızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım
sin canım onzman bata kaç gün varHiç sabah yapmamıştım testi genelde gün içinde yapıyordum. Bugün sabah ilk idrarla denedim bi beş dk sonra baktığımda çift çizgi vardı ama biri gayet koyu kırmızı (C) diğeri baya silikti ama testi eline aldığında direk bakıldığında görünüyor ama dediğim gibi silik ve kırmızı. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Haftaya randevum var kan testi yapılacak yani kan testi için bi hafta beklemem lazım
Acaba yarın test yapsam koyulaşır mı çizgi eğer gebelik varsa?
ne zaman ki snein22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?
Bu hafta gelmesi lazım canım eli kulağındadır. Kasık ağrılarım başladı bugün. Express gebelik testi yaptım da bugün negatif çıktı. Bu ay için ümidimi kestim diyebilirimBat
ne zaman ki snein
allah olmazsın canımBu hafta gelmesi lazım canım eli kulağındadır. Kasık ağrılarım başladı bugün. Express gebelik testi yaptım da bugün negatif çıktı. Bu ay için ümidimi kestim diyebilirim
vet canım . Ama en kesini kan testiKızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi
Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?
SağolZeytinaygı bir cok seye faydalı denemekte fayda var
Hamile
sin canım onzman bata kaç gün var
Bu kadar süredir olmadıysan kan testi neden yaptırmadın ? Nasıl sabrettin canım20 ocaktı 47 gündür adet olmuyorum hamile olsam testin çok net olması gerekmez miydi
Amin canım merhaba . Bende 21 aylık evliyim bir düşüğüm oldu bu ay çatlatma ipnesinoldum benim de bugün 7.günüm varmı sende belirti kasık agrısı falanKızlar merhabalar rabbım cümlemizi hayırrlı sonuçlara kavuştursun.bende 15 aylıık evliyim hiçbir sorunumz yok ama rabbim nasip etmedi.bu ay çatlatma iğnesi oldum 7.günüm hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Kızlar merhabalar rabbım cümlemizi hayırrlı sonuçlara kavuştursun.bende 15 aylıık evliyim hiçbir sorunumz yok ama rabbim nasip etmedi.bu ay çatlatma iğnesi oldum 7.günüm hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Kuzu bi gün daha bitti içimde oldu diyor hisler güzel bu ay ki ama inşallah yanılmam ya .Bende Geçen cuma çatlatma iğnesi olmuştum. Sanırım aynı gün olduk iğneyi. Sende belirtiler var mı canım. Test yaptın mı?
Canım ben kan testi yaptırdım bugün 7.50 çıktıKuzu bi gün daha bitti içimde oldu diyor hisler güzel bu ay ki ama inşallah yanılmam ya .
Ya ben bi kere gittim doktora ben kan testi yaptırmak istiyorum gebelik için dedim yapmadı o günden sonra sinir oldum daha önce de hiç yaptırmadım zaten bu konuda pek bilgim yok hamilelik ümidi de kalmayınca üzerinde durmadım.Bu kadar süredir olmadıysan kan testi neden yaptırmadın ? Nasıl sabrettin canım
1 hafta kala ise şüpheli olabilir .Kızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam böyle bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?