Ya ben çok üzgünüm şu anda. Bebek bekliyorum ama yine hayaller suya düştü
45 gün geçti adetin üzerinden adet olmadım.
Üstelik yumurtlamadan on gün sonra pembe bi lekelenme oldu.
O kadar ümitliydim çift çizgi çıkacak diye bi hafta bekledim kesin olsun diye ama yine tek çizgi((((
Ben hamile değilim , adette olmuyorum ben napıyorum
Doktora gittim bekleyelim diyor başka bişey demiyor kan testi yaptırmak istedim yaptırmadı ya gıcık oluyorum doktorlara dadoktora görün canım bende de adet düzensizlikleri başladı bat sat takip ede ede stresten kimyam degisti herhalde
Doktora gittim bekleyelim diyor başka bişey demiyor kan testi yaptırmak istedim yaptırmadı ya gıcık oluyorum doktorlara da
Bu kan testi nerde yapılıyor kaç güne sonuç çıkıyor biri yazsın Allah aşkına ya
Evet bütün hastaneler yapar kan testini bi saat içinde cıkıyor hemenBu kan testi nerde yapılıyor kaç güne sonuç çıkıyor biri yazsın Allah aşkına ya
Kadın doğuma mı randevu almalıyımEvet bütün hastaneler yapar kan testini bi saat içinde cıkıyor hemen
Kadın doğuma mı randevu almalıyım
Yok canım maalesef hala bekliyorum. Doktora gitmek istemiyorum hatta bu konu üzerine düşünmek istemiyorum çok yıpratıyor beni çünkü. Düşünmemeye çalışıyorum gerçi beceremiyorum amacanım ne yaptın bi gelişme varmı
Olabilir canım bat günü tekrarlamakta fayda varMerhaba arkadaşlar bata dört gun kala erken gebelik Testi değildi. Normal bir test ile yaptım negatif çıktı, acaba vardı da erken olduğu için mi cikmadi, bu durumu yaşayan var mı
Evet tabiki canımKadın doğuma mı randevu almalıyım
İnşallah canım hayırlısıyla isteyen herkes müjdelerini alsınBenim de bat a son 14 gün kaldı rabbimin izniyle inşallah o zaman bu zaman olacak
Bende öyleyim bide zaman hiç gecmek bilmiyor inşallah içimizde bilmedgimiz hayırlı seyler olusuyordurBenimde bata 11 gün var. MErakla bekliyorum. Başka şeylerle meşgul oluyum diyorum ama yok illa kafaya takıyorum. İşte bile araştıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?