Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben çok üzgünüm şu anda. Bebek bekliyorum ama yine hayaller suya düştü
45 gün geçti adetin üzerinden adet olmadım.
Üstelik yumurtlamadan on gün sonra pembe bi lekelenme oldu.

O kadar ümitliydim çift çizgi çıkacak diye bi hafta bekledim kesin olsun diye ama yine tek çizgi((((
Ben hamile değilim , adette olmuyorum ben napıyorum

doktora görün canım bende de adet düzensizlikleri başladı bat sat takip ede ede stresten kimyam degisti herhalde

Bu kan testi nerde yapılıyor kaç güne sonuç çıkıyor biri yazsın Allah aşkına ya

Merhaba arkadaşlar bata dört gun kala erken gebelik Testi değildi. Normal bir test ile yaptım negatif çıktı, acaba vardı da erken olduğu için mi cikmadi, bu durumu yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar bata dört gun kala erken gebelik Testi değildi. Normal bir test ile yaptım negatif çıktı, acaba vardı da erken olduğu için mi cikmadi, bu durumu yaşayan var mı
Olabilir canım bat günü tekrarlamakta fayda var

Benim de bat a son 14 gün kaldı rabbimin izniyle inşallah o zaman bu zaman olacak

Benimde bata 11 gün var. MErakla bekliyorum. Başka şeylerle meşgul oluyum diyorum ama yok illa kafaya takıyorum. İşte bile araştıyorum.

22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?

Hiç sabah yapmamıştım testi genelde gün içinde yapıyordum. Bugün sabah ilk idrarla denedim bi beş dk sonra baktığımda çift çizgi vardı ama biri gayet koyu kırmızı (C) diğeri baya silikti ama testi eline aldığında direk bakıldığında görünüyor ama dediğim gibi silik ve kırmızı. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Haftaya randevum var kan testi yapılacak yani kan testi için bi hafta beklemem lazım
Acaba yarın test yapsam koyulaşır mı çizgi eğer gebelik varsa?

Benimde bata 11 gün var. MErakla bekliyorum. Başka şeylerle meşgul oluyum diyorum ama yok illa kafaya takıyorum. İşte bile araştıyorum.
Bende öyleyim bide zaman hiç gecmek bilmiyor inşallah içimizde bilmedgimiz hayırlı seyler olusuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…