Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi ilaç canım ? Doktor mu verdi? Ben klomen kullandım büyümedi hiç hsg çekilcek adeti bekliyorum

Hayırlı cumalar dualrımız kabul olsun inşallah rabbim en yakın zamanda bebek haberi müjdlesin inşallah.
Bat 16 ocak bugün yapılan gebelik testi tek çizgi 5 gün var normal olabilir tek çiZgi olması bakalım bekleyip görelim yasadıgım belirtlerden umutluyum nedense

Kızlar bende varım yılmadan devam edenlerdenim RABBIM hepimizin yâr ve yardımcısı olsun benim iki tüp bebek denemem var ilki tuttu ALLAH'IN izniyle 5 haftalık kanamayla düşük oldu dokuz ay sonra gene tüp bebek tedavisiyle ALLAH'IN izniyle hamile kaldım bu seferde 9 haftalıkken kalbi durdu çarşamba günü zorunlu kürtaj oldum RABBIM böyle emretmiş INŞAALLAH RABBIM bir dahaki sefere ümmet-i muhammedle beraber kucağimiza sağlıklı sıhhatli almayı nasip eder 5 yıldır çocuk için çabalıyoruz yine yılmadan devam bakalim

RABBIM kimsenin kucağını boş bırakmasın INŞAALLAH ümmet-i muhhammedi içinde de bizleri evlat kokusuna hasret biraktirmasin INŞAALLAH

Can
ım allah sabır versin . Düşükleirn sebebi arastrldı mı acaba

RABBIM kimsenin kucağını boş bırakmasın INŞAALLAH ümmet-i muhhammedi içinde de bizleri evlat kokusuna hasret biraktirmasin INŞAALLAH
Amin inşallah bende düşük yapmıs biri olarak o kadar özlüyorum ki zaman zaman aglıyorum nasıl hissetmiştim onu beni öyle mutlu etmiştiki o bebek ınu hisstmk onun senin nefesinle nefes alması rabbim duy sesimizi bize bebeğimizi gönder sag salim kucagımıza almayı nasip eyle

Can

ım allah sabır versin . Düşükleirn sebebi arastrldı mı acaba
Alınan bebeğimi genetiğe gönderdiler 2 3 haftaya kadar sonucu gelicekmiş bizdende genetik test istediler geride 3 embiryom kaldı bitanem onlarda genetiğe gidicek sonra transfer olucak drum biraz rahim dinlensinde dedi bende pek ara vermeden hemen başlıcam INŞAALLAH

ALLAH yardımcın olsun bitanem gerçekten çok zor diğerindedir üzülmüstüm ama bu sefer biraz daha zor oldu gerçi RABBIM sabrınıda veriyo da ben o gün anesteziden ağlayarak uyandım eşim falan yanımda duramadı şuanda o kadar özlüyorum ki kalbi durmuş bile olsa can parçam benleydi ayrılmak gerçekten zor oldu iki ay önce güle oynaya almaya gittiğim yavrumu ağlaya ağlaya geri verdim takdir-i ilahi RABBIM böyle emretmiş boynumuz kıldan ince dediğin gibi bitanem RABBIM tez zamanda sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH

Bu sitede okuduklarım bana moral oldu..bende size moral olmak icin yazıyorum.38 yasindayim 2 yillik evliyim..sebepsiz infertite bebegim olmuyordu..3 ay klomen ve catlatma ignesi...hsg cektirdim...2 asilama ve bir tup bebek denemesi olumsuz sonuclanan.. hic gebelik olmadi...tup bebekten sonraki ay sogan kuru yaptim..kullandigim ilaclardan reglim azalmisti duzene girdi..sonraki ay bal tarcin corek otu kullandim...ve adetim gecikti kist olusmustur diye düşündüm. Kan tahlili yaptik 202 pozitif hamileyimoncelikle Allah nasip etti bunlarda vesile oldu bence

Masallah cnm umudumuzu hoc kaybetmemeşıyız allahın ıznıyle ıns hepımız anne oluruz

Ö
yle rabbim emretmiş bize susmak dua etmek sabır etmek düşer yılmadan sabırla dua etmeye cabalamaya devam edelim bi kere veren rabbim biliyorum ki yeniden verir ve bunun sabrını da verir saglık olsun napalım

Canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah her birimize verecek inanıyorum ama sadece zamanı var biraz

Eğer özel değilse canım eşinde problem varmıydı bende uygulamak istiyorum ama ikinizede problem var eşimde bi kür yaptıysan onuda uygulayayım

Gerçekten moral oldun bu ay bende soğan kürü yapayım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…