- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
6 ay denedikten sonra 7.ayda klomen kullandım ve o ay hamle kaldım canım .
Doktor canım kendin kullanamzsn onu kullanırken yumurtan Takip ediliyor catlayacak duruma gelene kadar doktor sana ilişki girin diyor ona göre catlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor kendin kullanamazsn yaniklomeni doktorun mu tavsiye etti kendin mi kullandın canım BEnde mi kullansam acaba
İşte o yüzden kaçırıyorum denk gelmiyorÜç gün ara cok degilmi :)
Doktor canım kendin kullanamzsn onu kullanırken yumurtan Takip ediliyor catlayacak duruma gelene kadar doktor sana ilişki girin diyor ona göre catlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor kendin kullanamazsn yani
Merhaba kızlar..bende bi türlü hamile kalamadım artık her ay acaba mı bu ay olacak mı diye beklemekten tükendim tükenicem artık
1.5 yıl oldu canımSeni öyle iyi anlıyorum ki, seninle aynı durumu paylaşıyoruz :/ kaç aydır peki?
1.5 yıl oldu canım
İlk hamileliğimde 6 haftalıkken düşük oldu sonrasında da 2 kimyasal düşüğüm oldu. Genetikten araştırma istedik bende biraz oıhtılaşmaya yatkınlık varmış. Hiç adet günüm gecikmez hep ilk günümde adet olmayınca öğrendim hamile olduğmu ama şimdiDoktor ne diyor peki
İlk hamileliğimde 6 haftalıkken düşük oldu sonrasında da 2 kimyasal düşüğüm oldu. Genetikten araştırma istedik bende biraz oıhtılaşmaya yatkınlık varmış. Hiç adet günüm gecikmez hep ilk günümde adet olmayınca öğrendim hamile olduğmu ama şimdibugünde adet günüm olmadım hemen test aldım yaptım ama sonuç negatif
Öyle tam olarak bi doktora gitmedim henüz
Aynen canım ya walla iyi bi doktor şartBence bi doktora gözük, çünkü 1,5 yıl olmus. Ben yaklaşık 7-8 aydır deniyorum olmuyor, doktora gittim daha çok erken olur daha diye resmen başından savdı. Ama şimdi iyi bir doktora gözükeceğim yoksa böyle beklemek acı veriyor.
Bende simdi korkuyorum bana da cok erken git falan demez insallahBence bi doktora gözük, çünkü 1,5 yıl olmus. Ben yaklaşık 7-8 aydır deniyorum olmuyor, doktora gittim daha çok erken olur daha diye resmen başından savdı. Ama şimdi iyi bir doktora gözükeceğim yoksa böyle beklemek acı veriyor.
Bende simdi korkuyorum bana da cok erken git falan demez insallah
Insallah iyi bir doktora rastgelirsin. Bende bezmialem de bir doktora gidecegim bakalim. Bende en son bir ozel hastahaneye gidip smear testi vermistim ve cok basit bir mantar enfeksiyonu icin bana rahim agzi kanseri baslangici olabilirsin demislerdi. Resmen 2 ay boyunca dunya basima yikildi sonra bezmialemde daha detayli bir test yaptirdim ve temiz cikti cok sukur. Insallah iyi bir doktor buluruzValla Can'ım ben devlet hastanesi daha iyi araştırır diye kadın doğum hastanesine gittim inan resmen beni başından savdı. Smear testi falan da yaptı daha sonucunu bile alasım gelmedi içimden. Alttan muayene de etti etmedi değil ama folik asiti bile ben sordum diye kullanabilirsin dedi o derece. En iyisi özelde bir doktora gözük sende Can'ım. Ben bu ay öyle yapacağım inşallah
Insallah iyi bir doktora rastgelirsin. Bende bezmialem de bir doktora gidecegim bakalim. Bende en son bir ozel hastahaneye gidip smear testi vermistim ve cok basit bir mantar enfeksiyonu icin bana rahim agzi kanseri baslangici olabilirsin demislerdi. Resmen 2 ay boyunca dunya basima yikildi sonra bezmialemde daha detayli bir test yaptirdim ve temiz cikti cok sukur. Insallah iyi bir doktor buluruz
ÖZele gitme imkanınız varsa onlar böyle demiyor bana da daha erken dediler ama özelde ki doktor hemen tedaviye başladı benim için iyi mi oldu kötünü bilmiyorum ama tek doktor ile kalmayınBence bi doktora gözük, çünkü 1,5 yıl olmus. Ben yaklaşık 7-8 aydır deniyorum olmuyor, doktora gittim daha çok erken olur daha diye resmen başından savdı. Ama şimdi iyi bir doktora gözükeceğim yoksa böyle beklemek acı veriyor.
Merhaba kizlar,
2bucuk yillik evliyim ve 9aydir hayirli bir evlat istiyoruz Rabbimden. Korunmayi biraktiktan sonra hormon tahlillerimi yaptirmistim bisey cikmamisti cok sukur ama korunmayi biraktiktan sonra adet gunlerim hep gecikmeye basladi. Normalde bir gun sekmezdi. Velhasil 9ay oldu ve etrafimdaki herkes bir bir hamile kalinca tekrardan bir doktora gitmeye karar verdim. Esim de uroloji doktoruna gidecek. Sperm testini kadin dogum dokturunun mu istemesi mi gerekir yoksa urologda yonlendirirmi bizi ?
Cok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah. Bisey daha sorcam bu ay kan hormon tahlili vercem yine ama adetin 3. Gunu yarin ama izin alamadim anca cuma gunu uygun 4. Gunde verilebilir mi acabaKdın Doğum ürologa gönderdi biizi o şekilde olmustu özel hastanede canım allah yardımcın olsun seninde hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?