Insallah canim benim 2.evliligim ustelik.ilki 3.5 sene surdu sorun yoktu ama olmadi. Bu sefer evleneli 8 ay oldu 3 aydir istiyoruz. Duzensizlik basladi hic yoktu bu ondada iste yumurta tembelligi. Sokturucuyle hasta oldum yarin doktora gidicem artik klomen mi verir bakicazBazi doktorlar oyle malesef uzulme canim insallah hamile kaliriz ikimizde
Sen ne zamandir istiyosun ve sorun var miBazi doktorlar oyle malesef uzulme canim insallah hamile kaliriz ikimizde
Ben 2 senelik evliyim ama 8 aydir istiyorum cok sukur bir sorun yok ama olmuyorSen ne zamandir istiyosun ve sorun var mi
Gidicem insallah bi kac guneBence bide farklı doktora görünmelisiniz en aZından deriyi yumusatacak gerginliği azaltacak bir krem vardır diye düşünüyorum
Agnucaston hapini kullan cnm yada cayini ic aslan pencesi karabas bunlari ic insallh ilaca gerek kalmadan hamile kalirsin ve bunlar ilactanda daha iyiMrb kızlar 4 yıllık evliyim 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum şuan 3.klomen tedavisini uyguluyorum görünen bir sorun yok rahim film çekildi birşey çıkmadı prolaktik yüksekliği vardı Onu da bu ay dostinexle düşürdüm bugünde çatlatma iğnem vurdurdum bakalım bu ay inşallah olur
Biz kac gundur tasinma fasliyla ugrasiyoruz oyuzden gidemiyorum yarin vya oburgun giderim insallh yksa boyle olmuyo timsah derisi gibi oldun vucudumBence bide farklı doktora görünmelisiniz en aZından deriyi yumusatacak gerginliği azaltacak bir krem vardır diye düşünüyorum
Doktor bana progestan verdi şuan onu kullanıyorum dediğin çayları aldım ama ilaçların etkisiyle karışmSın diye içmeye çekiniyorm belki diğer ay kullanırım olmazsaAgnucaston hapini kullan cnm yada cayini ic aslan pencesi karabas bunlari ic insallh ilaca gerek kalmadan hamile kalirsin ve bunlar ilactanda daha iyi
Progestan niye ki o dusuk onleyici degilmi bnada dusuk onleyici diye verdi doktorDoktor bana progestan verdi şuan onu kullanıyorum dediğin çayları aldım ama ilaçların etkisiyle karışmSın diye içmeye çekiniyorm belki diğer ay kullanırım olmazsa
Ben agnucaston ve bu otlar sayesinde hamile kaldim diyebilirm tabi vesile iste bnce hicte ilac falan alma direk bunlari duzenli kullan bn kutuyu bitirmeden hamile kalmistim allah sanada nasip etsinDoktor bana progestan verdi şuan onu kullanıyorum dediğin çayları aldım ama ilaçların etkisiyle karışmSın diye içmeye çekiniyorm belki diğer ay kullanırım olmazsa
İlacı doktor mu verdiBen agnucaston ve bu otlar sayesinde hamile kaldim diyebilirm tabi vesile iste bnce hicte ilac falan alma direk bunlari duzenli kullan bn kutuyu bitirmeden hamile kalmistim allah sanada nasip etsin
Evet ilkinde doktor gogus agrim olmustu oyuzden verdi bnde ilaci arastirdim baya iyimis karar verdim kendim eczaneden aldim 16 tl inan bna cok iyi bi hap yok dersende otunu yani hayit tohumunu ic cnku ilac onun hap hali tamamen dogal tabi bn ilk kullanisimla ikinci kullanisim arasinda aylar vardi sen 3 ay duzenli kullanİlacı doktor mu verdi
Progestan niye ki o dusuk onleyici degilmi bnada dusuk onleyici diye verdi doktor
Merhaba acaba rahim deki iltihap için de iyi gelir mi soğan suyu birde yumurtalama zamanında da içilir mi soğan suyu bgn adetin 13. Günü mesala icebilir miyimsevgili_can_ cnm progestan bebiş tutunsun düşmesin diye verilir neden verdi sana? bu arada ben de aslan pençesi ve hayıt, soğan kürü yapınca hamile kaldım 12. ayımda. bitkisel kürler muhakkak araştırılıp denenmeli. be
Sanırım hamile kalmayı tutunmayı sağlıyormuş oyüzden verdi galibasevgili_can_ cnm progestan bebiş tutunsun düşmesin diye verilir neden verdi sana? bu arada ben de aslan pençesi ve hayıt, soğan kürü yapınca hamile kaldım 12. ayımda. bitkisel kürler muhakkak araştırılıp denenmeli. be
Evet iltihap için çok etkili ama içme şimdi aman ha,regl bitince ikinci gün başla cnm.Merhaba acaba rahim deki iltihap için de iyi gelir mi soğan suyu birde yumurtalama zamanında da içilir mi soğan suyu bgn adetin 13. Günü mesala icebilir miyim
Sen doktoruna sor eğer rahim duvarın ince diye vermiş ise doğal nar suyu iç günde bir bardak çok etkili. Rahim duvarı ince ise bebiş tutunmayor bu yüzden progestan veriyor doktorlar ama nar suyu müthiş etkili ve doğal. Ben onu da yaptım doktorum şaşırdı 5 günde ideal olmuştu, nar suyu içtim dedim zararı olmaz ama ben inanmıyorum öyle şeylere dedi klasik bir cevapla.Sanırım hamile kalmayı tutunmayı sağlıyormuş oyüzden verdi galiba
Peki 2. Başlanıp kaç gün içiliyor canimEvet iltihap için çok etkili ama içme şimdi aman ha,regl bitince ikinci gün başla cnm.
15 gün cnm embriyo rahme tutunma aşamasına gelmeden bırakmış oluyorsun yani.Peki 2. Başlanıp kaç gün içiliyor canim
Benim adet bitiminin ikinci günü geçen hafta cumartesi idi yani 7 gün kaçırmış oluyorum 1 hafta icsem birsey olur mu acaba bgn doktor iltihap var olmayabilir gebelik dedi o yüzden15 gün cnm embriyo rahme tutunma aşamasına gelmeden bırakmış oluyorsun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?