Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.309
2.364
53
32
Kızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)

Valla ben pek anlamam ama gecenlerde bi yirmi gunluk gecikme yasadim ondada sanirim kimyasaldi dustu cok agrim oldu ama suan iyiyim sukurler olsun rabbim isteyen herkeze versin ben sogan kurune baslamayi dusunuyum bakalim belki şifa olur
Gecmis olsun canım. Rabbim sag salim versin inşallah bebişlerinizi hepimizin. Soğan kürü, incir kürü ben hepsini yaptım tek tek. Adetlerim düzenli en azından dedim hormonu dengeler kist olusmasına izin vermez diye zararlı değil

İlk hamileligim 4ay sonunda oldu. 14haftalik kalbi durdu. Sonrasında 1yil denememize rağmen olmadi. Sonrasında 8haftaik kalp atışı oluşmadığı ve küçülmeye başladığı için kürtaj oldum.

Kan pıhtılaşma testlerinde sorun yok

Genetik tahlillerimizde sorun yok.

Pkos var ve rahimde şekil bozukluğu

Şuan methormin kullaniyorum, regl düzenlemesi ve kaliteli yumurta için

Geçen ay rahim filmi çekildi bu ay kısmetse y şeklinde olan rahim histeroskopi ile traslanicak.

2yil oldu hala bekliyorum

Canm allah yardımcın olsun şifa versin ki sende sağ salim kavus bebeğine. İnşallah en yakın zamanda

Kızlar bu ebru destanın kürünü kaç ay kullanmak gerekiyor bilen var mı acaba? Ben bir ay kullandım ve 28.günde adet oldum daha da kullanmalımıyım acaba

Kızlar maydanoz kürü var hem zayıflamada hemde intihabı atmada yarıyor.

-Maydanozu robotton geçir
-bir su bardağı su ekle cezveye
-göz kararı maydonozu koyup limon sık kaynat her sabah aç karnına iç.

Kuru incir kürü

-Sıvı yağın içinde 1 gün beklet
Diğeri
-şekerli suda kaynat 1 hün dinlensin sonra hergün yeyin

Sperm güçlendirme

-lokman hekimden keçiboynuzu özü alın(20-25 tl)
-Günde 1 çay bardağının yarısının az fazlası koyulcak
-Diğer kısma meyvesuyu,su koyup içsin

Sade içebilirseniz sade içsin

Soğan kürü

-Soğanı kaynatıp suyunu için

Kızlar bunlar işe yarıyor ben sadece eşimde keçiboynuzu özünü denedim dünde çatlatma iğnesi vuruldum inşallah işe yarar.İnciride kullanıyorum.

Denemek isteyen denesin inşallah işe yarar sizlerde de

Kizlar bu ay incir kuru uyguladim 45 gunde bir adet oluyorumm adetime daha 19 gun var...ama goguslerim cok hassaslasti...
Sabah ilk idrarla yaptim sonuc ne olabilir sizce....

Eklentiler

• IMG-20170410-WA0004.jpeg
    14,5 KB · Görüntüleme: 348
Kizlar bu ay incir kuru uyguladim 45 gunde bir adet oluyorumm adetime daha 19 gun var...ama goguslerim cok hassaslasti...
Sabah ilk idrarla yaptim sonuc ne olabilir sizce....
Çok silik çıkmıs ben mi öyle gördüm bilmiyorum ama yarından sonra tekrar test yapmanı tavsiye ederim inşallah hayırlı haberler alırsın canm

İnşallah hayırlısı olur hakkında canm seninde. Keçiboynuzu özünü bende duydum cok iyi geliyormus kullananlar tavsiye ediyor

İnşallah hayırlısı olur hakkında canm seninde. Keçiboynuzu özünü bende duydum cok iyi geliyormus kullananlar tavsiye ediyor
Evet canım teyzemin oğlunda sorun vardı bunu kullandı 2 ay diğer ayada eşi hamile kaldı.

İnşşallah hepimiz bir bebişe sahip oluruz

Kizlar bebek için 8. Ay da flanim. Kontrole gittiğim de basit folikül kist i olduğunu öğrendim soğan kuru yapmıştım düzen e girdi adet im şimdi kistler birde bu adetten baya kanama yaptı ve agri

Şimdi Allah a dua edip bekliyorum benim gibi olan var mı Siz neler yapiyorsunuz

Canim bende sogan kuru denedim 15 gun falan. 2 gun sonra adet oldum ve 21 gunde oldum.agrim yoktu ama iltihabim sokuldu gordum resmen.4cu ayim benim olmadi.bekliyoruz.hayirlisi hepimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…