BEBİŞ İÇİN DERTLEŞME POSTU!!!

Kızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
Bir evladım var ikinciyi istiyoruz uzunca bi zamandır ama olmadı bu ay dr kontrolünde ilerliyorum bakalım kısmet nasip

Kızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
2 sene 2 aydır evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3.ayda kimyasal gebelik geçirdim onunda üstünden 2 sene geçti hormon değerlerm normal ama usg görüntüsünde pco varmış. eşiminde test sonuçları ayrıntılı değilmiş ama bakıldığı kadarıyla olur dedi doktorum hala bekliyoruz 6 ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama ve çatlama görüp değerlendirdik fakat olmadı daha

2bucuk yıldır istiyoruz, eşimin ileri hızlı spermi hiç yok. Temmuzda normal aşılama denedik olmadı, doktorumuz mikrocip deneyelim bide dedi ama ben umudumu kaybettim direk tüp bebek yaptırmak istiyorum. Benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benden 6 yaş küçüklerin 2.cocugu olacak, artık cevremden bebek haberi almak zoruma gitmeye başladı

Ah kıyamam Allah büyük insallah en kısa sürede nasip olur

Yaş 33 canim yani adetlerim gecikmeye başladı acaba pko mu oluştu diye düşündüm biraz kilo aldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…