- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Kızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
Bir evladım var ikinciyi istiyoruz uzunca bi zamandır ama olmadı bu ay dr kontrolünde ilerliyorum bakalım kısmet nasipKızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
2 sene 2 aydır evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3.ayda kimyasal gebelik geçirdim onunda üstünden 2 sene geçti hormon değerlerm normal ama usg görüntüsünde pco varmış. eşiminde test sonuçları ayrıntılı değilmiş ama bakıldığı kadarıyla olur dedi doktorum hala bekliyoruz 6 ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama ve çatlama görüp değerlendirdik fakat olmadı dahaKızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
Ah kıyamam Allah büyük insallah en kısa sürede nasip olur2bucuk yıldır istiyoruz, eşimin ileri hızlı spermi hiç yok. Temmuzda normal aşılama denedik olmadı, doktorumuz mikrocip deneyelim bide dedi ama ben umudumu kaybettim direk tüp bebek yaptırmak istiyorum. Benden sonra evlenenlerin çocukları oldu benden 6 yaş küçüklerin 2.cocugu olacak, artık cevremden bebek haberi almak zoruma gitmeye başladı
İnşallah canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip olur inşallahAh kıyamam Allah büyük insallah en kısa sürede nasip olur
Ne zamandır evlisinHenüz bir ilaç vermediler bana canım doktor 1 sene dene olmazsa ameliyatla alırız dedi ama asla ameliyat düsünmüyorum. Bu ay regl olursam-ki insallah olmam- farklı bir doktora gidip baskılayıcı ilaç isteyeceğim
Yaş 33 canim yani adetlerim gecikmeye başladı acaba pko mu oluştu diye düşündüm biraz kilo aldım çünküAh canım ya en azından gebe kalabiliyorsun insallah en kısa zamanda da sağlıklı bir gebeliğin olur. Yaş kaç ki menapoz düşündün canım? Bende hayırlısıyla bir kalabilsem, bu ay doktora bi gideceğim bakalım olmazsa
İlk düşündüğüm zaman gitmiştim ben herhangi bir sorun yoktu sadece demir ilacı yazmıştı. O bende rutin zaten kan tahlili sonrası.Üzülme canım gecikmeyi bekle belki gec döllenme olmuştur, herhangi bir rahatsızlık var mıydı?
4 ay doldu canım dahaNe zamandır evlisin
Kist varsa tedavi ol bence bir yıl felan bekleme boşa zaman kaybı4 ay doldu canım daha
Çikolata kisti var bu ay da regl olursam doktora gidip hormon testi vericem canım bende vakit kaybetmek istemiyorum hiçKist varsa tedavi ol bence bir yıl felan bekleme boşa zaman kaybı
Üzülme bu psikolojiye girmek çok yıpratıcı olurÇikolata kisti var bu ay da regl olursam doktora gidip hormon testi vericem canım bende vakit kaybetmek istemiyorum hiç
Tek korkutan kist şuan beniÜzülme bu psikolojiye girmek çok yıpratıcı olur
Korkma kistler basit yapıda oluyor genelde inşallah kaybolurTek korkutan kist şuan beni
Keşke canım ama çikolata kisti çok zor diyorlarKorkma kistler basit yapıda oluyor genelde inşallah kaybolur
Yumurtalık kistine göre zor olabilir evet ama bu erimeyeceği anlamına gelmez bukadar olumsuzluk yaratmaKeşke canım ama çikolata kisti çok zor diyorlar
İnsallah canım cok tesekkür ederim dualarını esirgemeYumurtalık kistine göre zor olabilir evet ama bu erimeyeceği anlamına gelmez bukadar olumsuzluk yaratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?