- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Gerçekten insan çok etkileniyor ya her şey deniyoruz yok benden sonra evlenen kişinin çocuğu oldu herkes soruyor bebek yok mu bebek yok mu bide onlar da stres yapıyorEvet gerçekten bende bir ara instagramı bile kapatmayı düşündüm kendimi sorunlu gibi hissetmeye başladım
Ederim tabi canım benim bu ay hepimiz hamileyiz inşallah iyi düsünelimdualarımda her zaman hepiniz varsınız bende kullandım clife ama 1 ay bi işe yaramadı bujları düşünmen için cok erken stres en büyük faktör ama düşünme demeyle olmuyor kendimden biliyorum sende benim için dua et
Herkese kulakları kapamak gerekiyor ama çok zor zaten onlar sussa insanın kafası susmuyor kiGerçekten insan çok etkileniyor ya her şey deniyoruz yok benden sonra evlenen kişinin çocuğu oldu herkes soruyor bebek yok mu bebek yok mu bide onlar da stres yapıyor
Kisti olmasına rağmen hamile kalan çok insan var umutsuzluğa kapılmayalım.Çikolata kisti ilaçla erimiyor muBende de 3.6 cm çikolata kisti var kuzum çok korkuyorum olmayacak diyebu ay da olmazsa doktora gideceğim bende beklemek zulüm gibi insallah güzel haberlerini alırız bebeğim
Umarım geçmiştir mantarGeçen ay gittik eşimle doktora. Vajinal muayene oldum. Mantar olduğu söyledi fitil verdi 1 hafta kullandım. Folik asit verdi ki ben folbiol kullanıyordum zaten Inofolic e geçirdi. Çok alakasız geldi açıkçası. Vajinal fitil belki işe yaramıştır diye de düşünmeden edemiyorum..
Henüz bir ilaç vermediler bana canım doktor 1 sene dene olmazsa ameliyatla alırız dedi ama asla ameliyat düsünmüyorum. Bu ay regl olursam-ki insallah olmam- farklı bir doktora gidip baskılayıcı ilaç isteyeceğimKisti olmasına rağmen hamile kalan çok insan var umutsuzluğa kapılmayalım.Çikolata kisti ilaçla erimiyor mu
4 senelik evliyim ilk evlendigimiz sene düşünmedik yani ilk bir sene olmasın diyorduk kendi çapımızda korunuyorduk sözde (geri çekilmeyeKızlarımm bebek isteyen anne adaylarımm gelin bu post altında konuşalım. Ne zamandır istiyorsunuz neler yaşadınız? Gelin birbirimize umut olalımm
Ah canım ya en azından gebe kalabiliyorsun insallah en kısa zamanda da sağlıklı bir gebeliğin olur. Yaş kaç ki menapoz düşündün canım? Bende hayırlısıyla bir kalabilsem, bu ay doktora bi gideceğim bakalım olmazsa4 senelik evliyim ilk evlendigimiz sene düşünmedik yani ilk bir sene olmasın diyorduk kendi çapımızda korunuyorduk sözde (geri çekilmeye) neyse 7 aylık evliyim şak bı baktm hamileyim oturdum ağladım falan değerim 900 ckmisti o ara bayram girecekti ve ön gün kadar tatil vardı sağlık ocağı doktoru gitme görünmez bayramdan sonra git dedi neyse 10 gün geçti ve baktm kanama başladı o ara doktor yok hastanelerdeki stajyerler anlamıyor neyse 5 6 gün o ağrıyı çektim ve kendi doktoruma gideceğim gün bir parça düştü benden ve doktora gittim düşmüş dedi ay neler çektim hiç unutmam o acıyı sonra üzüldük falan bu düşüğün ardından 3 4 ay arayla 3 kimyasal ve bir de boş gebelik yaşadım genetik testler falan hiç bişey ckmadi doktorlar sebepsiz deyip durdu ve bunla ilk 3 sene içinde oldu son 1 senedir gebe kalamiyorum bir tedavi falan hiç olmadım çünkü 2 seneye yakındır doğuda gorevdeyiz eşimle ve düşüklerim hep 3 4 ay arayla olunca doktorlar sağlıklı olana kadar deneyin demişti ama bu sene artık bir tedaviye biseye başlayalım diyoruz ( bunlar olurken kendi doktoruma hocam hsg geleyimmi amh baktirayimmi diyorum yok gerek yok zaten gebe kalıyorum derdi ama bu ay adet olmayı bekliyorum hem amh hem hsg cektrcem son bir senedirde regl çok düzensiz kiloda aldım pko başlamış olabilir diye düşünüyorum yada bı ara menepoza mi girdim acaba diye düşündüm)
Ah içim sızladıı Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eğlesin insallah, sebebi için ne diyorlar?7 yıldır istiyorum.3 tüp bebek 3 düşük. 1 normal gebelik 28 haftalık erken dogum ve 1 ay yaşayabilen oğlum
Aa çabuk yumurtlama olmuş, bende bu ay ovülasyon ve ebru ceylanın jelini deneyeceğim henüz yumurtlama görmedim 6 gün oldu daha, bende kist olduğu için geriliyorum sende sanırım herhangi bir sey yok4 aydır deniyoruz olmuyo 1 sene dolmadığı içinde doktorlar normal diyo , bu ay ebru ceylanın ovulusyon testini aldım bakalım nasıl sonuç alacağım birde bu ay adet bittiminden 3 uncu gün yumurtlama gördüm teste
Doktor , muayene etti bir sorun görmüyorum 1 yıla kadar kendi çabalarınla dedi ama bu ayda olmazsa tekrar gidip kontrol olmayı düşünüyorum eşimde sprem verecek herkes daha erken diyo ama insan ümitleniyor testlerimde bu şekildeAa çabuk yumurtlama olmuş, bende bu ay ovülasyon ve ebru ceylanın jelini deneyeceğim henüz yumurtlama görmedim 6 gün oldu daha, bende kist olduğu için geriliyorum sende sanırım herhangi bir sey yok
Aa evet baya da sürmüş yumurtlama ama şaşırdım hayırlısı olsun insallah bende kendim gidicem olmazsa 6 ay dolduğunda da eşimi götürücem bakalımDoktor , muayene etti bir sorun görmüyorum 1 yıla kadar kendi çabalarınla dedi ama bu ayda olmazsa tekrar gidip kontrol olmayı düşünüyorum eşimde sprem verecek herkes daha erken diyo ama insan ümitleniyor testlerimde bu şekilde
Ebru abla 4 ünde yumurtlama 5 de çatlamaya başlamış dedi bakalım içimden bi ses 1 hafta sonra yine böyle göreceğim diyoAa evet baya da sürmüş yumurtlama ama şaşırdım hayırlısı olsun insallah bende kendim gidicem olmazsa 6 ay dolduğunda da eşimi götürücem bakalım
ah canım ah 3 ay oldu henüz allahım kimseye yaşatmasınAh içim sızladıı Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eğlesin insallah, sebebi için ne diyorlar?
Kuzum benim başın sağolsun Rabbim insallah tez zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin hepimizeah canım ah 3 ay oldu henüz allahım kimseye yaşatmasın( plesenta ayrılması oldu canım
amin kuzum aminKuzum benim başın sağolsun Rabbim insallah tez zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin hepimizamin
Üzülme canım gecikmeyi bekle belki gec döllenme olmuştur, herhangi bir rahatsızlık var mıydı?Kızlar merhaba 3 yıldır evliyiz. Totalde 9-10 aydır da korunmuyoruz. Eşim işi sebebiyle 2-3 aydır başka bir ilde görev yapıyor. Yani aslında 5-6 ay adam akıllı denedik son 2-3 aydır ancak ayda iki üç gün deneme şansımız oldu o kadar görüşme şansımız olduğu için. Bu ay ise tam yumurtlama dönemimde 1 haftalığına izne geldi yanıma.
Takvime göre; sat 13 Ağustos
Yumurtlama 26 Ağustos
Dongum ise 28-29 gün oluyor.
24,25,27,29,30 Ağustos degerlendirdik
Bugün reglime 4 gün kaldigi için çıkar umuduyla test yaptım ama kuruma çizgisi bile yok. Sizce hala umut var mıdır o kadar yoruldum ki negatif görmekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?