slm kızlar nasılsınız neşecim dersler bitmiş hadi hayırlısı örgüye başla bence şimdide skılıncada atla arabaya gezdir eşini bak nasıl araba kullanılıyormuş diye bu arada ögretmenler günün kutlu olsun..arife cnm inş doktorun dedigin gibi dogru tahminde bulunmuştur valla bende hamiş kalmışım gibi sevindim.. haberi alınca hemen yaz ok..kibele unutmadık seni sen neredesin? cerencim geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bence kardeşin bi sadaka versin hemen..kızlar hepinizi öpüyorum.
Teşekkür ediyorum canım. Eşim arabayı vermiyor, Onu protesto ediyorum ama alışacak inşallah. Dün epey stresliydim bugün daha iyiyim canım çok azıcık ara ara sancım var. Hergünümüz bir öncekinden daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçsin inşallah. Sen de vakit geçirmeden rahim filmini çektir, hiç korkma canım. Bu aşamayı da geçmiş olmak çok rahatlatıcı.
Günaydın kızlar....
Neşem öğretmenimm!!!!!
herkesin öğretmenler günü kutlu olsun..
Dualarımız seninle en iyi sonuçlarla dönersin inşallah..
Teşşekkür ediyorum canım. Bebişin nasıl, sen nasılsın? Sonuçlarım iyi gibi inşallah, dualarınızı bekliyorum canlarım.
Günaydın kızlar
hapinize hayırlı haftalar,nesemese canım öğretmenler günün kutlu olsun.direksiyon derslerini bitirmişsin allah kazasız belesız kullanmayı nasip etsin ,sana bol şans diliyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız dualarımız seninle geçmiş olsun
Amiiiiiiiinnnnn canım. Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Canım senin yaşadıklarını Mavideniz ve ben de yaşadım son zamanlarda, hiç üzülme. Herşeyde bir hayır var. Önümüzdeki aya çok daha fazla çalışmaamız gerek. Hadi toparlanıp ileriye bakalım. Ben rahim filmimi çektirdim dün. Sonuçlarım iyi gibi, tüplerim açık şükür. Raporumu da yazdım anlayan arkadaşlar bana yardımcı olacaklar inşallah.
herkese günaydın kızlarr....
iyi bir hafta diliyorum hepinize...
nasılsınız....
herşey yolundadır umarım herkes için...
ben hafta sonu biraz yoruldum, eşimle uzun zamandır dışarı çıkamıyorduk bebiş izin vermediği için (sürekli yattımda) nihayet dün çıktık ve sinemaya gittik, güzeldi... fakat sinema çıkışı kötü bir haber aldım kardeşim trafik kazası yapmış apar topar annemlere gittik, neyseki ciddi bir durum yok sadece yüzünde biraz yaralar var kazadan ötürü verilmiş sadakası varmış. onu görene kadar yüreğim ağzımdaydı... allahım kimseye yaşatmasın yarabbim... lütfen arkadaşlar trafiğe çıkanlar araç kullananlar lütfen çok dikkatli olalım her zaman lütfen... kimselerin canı yanmasın...
herkese iyi günler diliyorum...
Canım büyük geçmiş olsun. Ben de her aksilik benibuluyor diyorum ama böle dedikçe daha çok oluyor. Yok bizde bir aksilik falan. Herşey gayet güzel maşallah diyelim.
allahım hepınıze yasatsıon bu guzel duyguyu
Aminnnnnnnnnn...
arifecim 3 te alacaktın dimi sonucu bak saat 2 oldu bile nette farklı yerlerdede gezin unutmak anlamaında dedim hoş kafadan atmadıktan sonra..ney yapsan boş olur..inş rabbim hayırlısını veriri..neşe ne zaman çektirecektin bizede yaz gelince..
Canım en kısa sürede doktoruna rahim filmi istediğini söyle.
arifecim bende siteyi sürekli takip ediyrum pek yazmasadam hepinizi okuyorum merakla bekliyorum bende sonucunu
Canım benim, hepimiz birbirimizi çok seviyoruz. Arife'nin yaşadıklarına benzerini hepimiz yaşıyoruz ve çok iyi anlıyoruz ama bunda da bir hayır var. Bizim bebişler çok nazlı dimi??
canlarım bende aranıza katılabilirmiyim...
bende bebeişinin yolunu 2 yoldır gözleyen bi aday adayıyım...
Ne demek, elbette. Aramıza hoşgeldin canım. Ben de 1,5 senedir bekliyorum sıpa (benssenb böyle diyordu, çok hoşuma gidiyor :)) illa uğraştıracak. Bunun babası da böle bekletmişti beni. Babasına çekti kerata:))
kızlar aradım
hamile değilmişim bu tür tedavilerde bu tarz şeylerle karşılaşılabilirmiş cumartesi gidicem adet söktürücü kullanıcam gerisi malum işte .hayırlısı inşallah bidaki sefere hepinize teşekkür ederim
sizide heveslendierdim
(((
Canım sen iyi ol önemli olan bu. Hiç sıkıntı yapmak yok, öbür aya hazırlık için dinlen biraz. Adet söktürücü kullandım ben de bu ay. Stres yaptıkça adetimiz de sapıtıyor. İşin garibi bu ay bekarlar da dahil herkesin adeti birazcık şaştı çevremde, galiba mevsimsel biraz da
selam fıstıklarrrrrr
burcum canım kızmak ne demek elbetteki misafirimizin olduğu keyfimizin olmadığı yada başka sorunlar dolayısıyla hepimizin zaman zaman giremediği giremeyeceği sorunlar olabiliyor biz burda aileyik dimi :))) öpüyorum canım sen misafirlerinle ilgilen
kibele şahsım adına ben unutmadım ve katılımcı biri olduğun içinde pek unutulacağını sanmıyorum aramıza hoşgeldin arkadaşım bayağıdır sesin çıkmadı anladığım kadarıyla detine az kalmış hadi hayırlısı bakalım
ceren canım kardeşinin verilmiş sadakası varmış Allah beterinden korusun
latifeelif-burcusal aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar
mavidenizim ne haber kız senin tarih belli oldumu film için?
neşemmm canım nasıl geçti rahim filmin çok merak ediyorum hayırlı haberlerle dönersin inşallah bu arada soru sormuşsun burcunun dediği gibi bu konuda tercübeliyem:))) 2 gün ilişki yok canım hoş bana doktorum ne ilişki nede banyo yasak falan demedi eve geldiğimde telefonla arayıp sordum yasak falan yok dedi ama netten bayağı araştırma yapmıştım ve genelde 2 gün ilişki banyo yapmamak gerektiği yazıyordu bende yapmadım
nur84 kız özlemiş olmalısın evini kocişini nasılsın canikom bebişin ve sen aşerme durumları mide bulantıları ne alemde
beyazım şeker parem ne haber kız:)))
arifeee bacımmm inan bende okuyunca şok oldum hadi hayırlısı Mevlam hakkında hayırlısı neyse oınu nasip etsin tatlım
2 gün zaten mecburen kimse yaklaşmasın, hala azıcık sancım var. Ama sabah banyo yaptım, keşke akşam okuyabilseydim yazdıklarını. Neyse bişi olmaz inşallah. Sen ne durumdasın bu arada? Yeni bişiler deneyecek misin?
neşemmm canım seninde tüm eğitimci arkadaşlarında öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum
Teşekkür ediyorum canım, hepimizin kutlu olsun.
arifecim geçmiş olsun canım ya,olsun her işte bir ahyır vardır,en azından tedavi olursun şimdi,ilaç falan ne verirse dr.un,bundan sonrada bebiş için çalışmalar başlar ...
beyzanur hoş geldin aramıza,en kısa zamanda hayırlı haberlerini duyarız umarım seninde..
benssenb iyiyim canım ne olsun ya,hep aynı işler işte,evde temizlik yemek falan ,ya sen nasılsın?
nur geçmiş olsun canımmm,benimde burnum akıyor ya,nefes almıyorum burnumdan tıkandı,offf,meyveye saldırıyorum bol bol c vitamini olsun diye,bakalım inş ilerlemez,progesteronu bıraktın değil mi,dr.un sorun yok demişti sanırım,sevindim.
neşemeşeeeeeeee öğretmenler günüm kutlu olsun öğretmenimmmm :))
Teşkkür ediyorum canım, sizin de kutlu olsun.
Canim ben buralardayim:))) Hamilelik Allahima sonsuz sukurler olsun, sorunsuz bir sekilde devam ediyor. Gayet kafam rahat, sikinti, kuruntu yapmiyorum bebege birsey mi oldu, olacak mi gibisinden. Hatta bazen unutuyorum hamile oldugumu. Mesela koltuga yataga atliyorum falan beni uyariyorlar, napiyorsun hamilesin sen diye. Benim icin degisen pekde birsey yok henuz. Birazcik gobegim cikti, 2 kilo almisim simdiye kadar.
Insallah seninde hakkinda hayirlisi olsun canim. Vakti geldimi, Allahtan baska hicbir kimse hicbirsey olmasina engel olamaz. Baska neler yapiyorsun?
Kız dikkat et biras Göbiş şiştikçe unutturmaz o kendini şimdi daha taze annesin de ondan. Maşallah zaman nasıl çabuk geçiyor. Bize dualarını arttır canım.
bu konuda hiç bilgim yok ama şu cümleden (yuvarlak bir defekt mevcut olup, bu gfaz defektine daha çok benzemektedir) gaz olduğu anlaşılıo korkulcak bişi yok gibi gözüküyor sen içini rahat tut boşuna strese girme
Ben de baştan acaba öyle mi dedim ama başka bişi de olabilir. Merka ediyorum bakalım hayırlısı.
canım benim günaydın
senin adına çok sevimdim bak ne güzel herşey yolunda gidiyor artık kendine sıkıntı yapma o siyah yuvarlaklarda büyük bi ihtimalle yumurtalıklarındır herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamandagüzel haberler verirsin bize:1hug:
Acaba yumurtam çatladı da o mu oralarda? Meraktan ölücem yaw.:))