- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.581
günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bizde kalktık birazdan çarşıya gidicez hanımeli çarşısına ama
değşik çarşı bu ev hanımları için açılmış bi yer sadece pazartesileri kuruluyo ev hanımları dantel örgü battaniye şal pasta börek vs aklınıza gelebilecek bütün el hünerleri ile oluşturdukları emeklerini satışa sunuyolar bizde oraya gitcez annem gidelim bakaım dedi belki örgü kızım için yada battaniye falan buluruz alırız dedi opuyorumnanaktan
o kadar diom kıbrıs sıcak battaniye kulnaılmaz die ama gelde anlat özeniom dio :1shok:
bu arada yarın göz doktoruna gidicem hamilelikte gözlerim iice ilerledi uzağı göremiom mafoldumben gözlük isticem bakalım vereckmi kafamçokkarıştı
kan ve idrar tahlillerimde var onlarında sonucunu alıcam yarın bakalım ne durumdayız
günaydın canım, ne güzel böyle bir yer ya, bebişin için daha farklı şeyler de bulabilirsin :) sen şu an Balıkesir'desin değil mi?günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bizde kalktık birazdan çarşıya gidicez hanımeli çarşısına ama
değşik çarşı bu ev hanımları için açılmış bi yer sadece pazartesileri kuruluyo ev hanımları dantel örgü battaniye şal pasta börek vs aklınıza gelebilecek bütün el hünerleri ile oluşturdukları emeklerini satışa sunuyolar bizde oraya gitcez annem gidelim bakaım dedi belki örgü kızım için yada battaniye falan buluruz alırız dedi opuyorumnanaktan
o kadar diom kıbrıs sıcak battaniye kulnaılmaz die ama gelde anlat özeniom dio :1shok:
bu arada yarın göz doktoruna gidicem hamilelikte gözlerim iice ilerledi uzağı göremiom mafoldumben gözlük isticem bakalım vereckmi kafamçokkarıştı
kan ve idrar tahlillerimde var onlarında sonucunu alıcam yarın bakalım ne durumdayız
günaydınn kızlar nasılsınız hepinize güzel ve huzur dolu bir hafta diliyorum
gülçinim canım benimm günaydın nasılsın bu arada yeni liste harika olmuşşş
ellerine emeğine sağlık bitanemm
günaydınn ablacım nasılsınn oğluşun nasıl
sana da tekrar günaydın tatlım, afiyet bal şeker olsun canikom Şeniz
tamam o zaman senin listeyle (gerçi eskisi de senindi kaydirigubbakcemile3) devam etsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
teşekkürler ablam yaradı valla şiştim kaydirigubbakcemile3
siz bilirsiniz ablacım :sm_confused:
günaydınn kızlar nasılsınız hepinize güzel ve huzur dolu bir hafta diliyorum
Ceren'im nasıl annesi? ne yaptınız hafta sonu?
cerenin iyi teyzesi ellerinden öper bol bol oynaştık koklaştık haftasonu hasret giderdik
çok sevindimm daha iyi olun inşallahhhgünaydın canım, ne güzel böyle bir yer ya, bebişin için daha farklı şeyler de bulabilirsin :) sen şu an Balıkesir'desin değil mi?
inşallah sonuçlar iyi çıkacak merak etme :)
günaydın birtanem, ikimiz de iyiyiz çok şükür :)
günaydın arifeeeemmmm nasılsın gülümmmm
yaaa demek sende beğendin yeni listemi süpppeeerrrrr zemuszemus
umarım bu liste size uğur getirir balımmm
cerenin iyi teyzesi ellerinden öper bol bol oynaştık koklaştık haftasonu hasret giderdik
herkese günaydın kuzucuklarımmmm
hafta sonu bomboşşştu ya sız yokken cok sıkıldık oglumlaa:gitme:
slm kızlar günaydın bugün tansiyon ilacı için gittim tansiyon takibi verdiler 1 hafta evde ölçecekmişim ona göre ilaç verecek tuz ekmek zeytin tuzlu peynir turşu yasak tansiyonumu ölçtü doktor 15 10 geldim kaynanam evde ölçtü 12 9 ay bayılacam allahım inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım.ayrıntılı ultrasonada perşembe girecez hayırlısı.sizler nasılsınız görüşmeyeli öpüyorum hepinizi.
günaydın canımmm nasılsın
slm kızlar günaydın bugün tansiyon ilacı için gittim tansiyon takibi verdiler 1 hafta evde ölçecekmişim ona göre ilaç verecek tuz ekmek zeytin tuzlu peynir turşu yasak tansiyonumu ölçtü doktor 15 10 geldim kaynanam evde ölçtü 12 9 ay bayılacam allahım inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım.ayrıntılı ultrasonada perşembe girecez hayırlısı.sizler nasılsınız görüşmeyeli öpüyorum hepinizi.
günaydın ablacım nerde hazırladın kahvaltuıyı bakım bende gelecem çok açımmmmmmmmGünaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr... nasılsınız? hafta sonu arada bir uğradım çıktım topiğe, bayağı durgun geçmiş... haaa bu arada öbür topikte kahvaltı hazır, aç olan orada yesin, çünkü buraya da hazırlamaya üşendim :)
Gülçin'cim iki ayrı liste mi olacak bu durumda? Kız ben kurtulmaya çalışıyorum listeden sen hala öbür listeden takip etsinler diyorsun, cadııııııı... neyse... hadi yapın bakiim kahvaltınızı :)
günaydın tatlımgünaydin canolaaarrrr..mutlu huzurlu bir hafta inşallaaaaahhhh...
günaydın güzelimGÜnadın kızlar nasılsınız bebeİŞler nasıl hayırlı haftalar
günaydın canım kız bide soruyon mu hariksın tabitekrar günaydın ablam diğer tarafta kahvaltımı yaptım geldim tekrar ellerine sağlık opuyorumnanaktan
liste işine gelince valla sen bilirsin ablacım ister devam et ister etme sana kalmış dünürüme yaptığım açıklama gibi biliyorsun bizim topikçe ortak alıdğımız kararlar vardı sürekli gelip kendinden haber vermeyenler listeye dahil edilmeyecek silinecekti bu durumda zaten benim listede devam etti çünkü liste çoooook uzamıştı ve çoğu ismi tanımıyordum ben yokken gelen arkadaşlarda olmuş fakat onlarıda tanımadığım için kendi listeme dahil etmedim tanıdıkça tabiiki ederim bu bir başlangıç. Dediğim gibi liste işi sana kalmış ablam sen biliyin. yerimseniben
özgecanım günaydın dadlum nassen?
Günaydın idilcim nasılsın canım?_
günaydın canım hadi gez bakalımgünaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bizde kalktık birazdan çarşıya gidicez hanımeli çarşısına ama
günaydın tatlımgünaydınn kızlar nasılsınız hepinize güzel ve huzur dolu bir hafta diliyorum
canım çok tatlıbir oğluşun var allah nazarlardan korusunnn
canım inşallah bizde tadıcaz bu duyguları biraz daha sabredicez hayatım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh.benssenb doğum yapıcağını söylemişti
inşallah sağlıkla kucaklamıştır bebeklerini bizede yeni hbaerler gelmedi daha
canım çok geçmiş olsun üzülem jasmincim sen doktorunun dediklerini yap
allahın izniyle herşey daha güzel olucakgüzel haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:
günaydınn ablacım nasılsınn oğluşun nasıl
günaydın canım nasılsınnn
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
günaydın canımherkese günaydın kuzucuklarımmmm
günaydın canım biz iyiyiz çok şükür
canım sende çok dikkatli ol doktorunn dediklerine harfiyen uy
inşallah şu tansiyonun biran önce normale döner
aman tansıyona cok dıkkat canım
kendıne dıkkat et:teselli:
eehhh işte anacımm pazartesi sendromuuu -tatlicadiarzu-özgecanım günaydın dadlum nassen?
günaydin arifem başladık işeee uykulu uykuluyum sen nasılsın gülümmmgünaydınn kızlar nasılsınız hepinize güzel ve huzur dolu bir hafta diliyorum
günaydın canım nasılsınnn
oyyyyy yerim ben minik cadıyı :) sen ne zaman tahlil yaptıracaksın Ceren için? enfeksiyon geçmiştir mutlaka ama sen yine emin ol canım
iyiyimcanım sağol sen nasılsın hemde çok beyendim süper olmuş aminnn inşallahhh
herkese günaydın kuzucuklarımmmm
günaydın canım kız bide soruyon mu hariksın tabi
kızlar benım nıye bu bacaklarım kasıklarım sırtım agrıyo ya:kedi:
anam dertlerım ne cokmus yaa
eehhh işte anacımm pazartesi sendromuuu -tatlicadiarzu-
günaydin arifem başladık işeee uykulu uykuluyum sen nasılsın gülümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?