- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.541
Gülçin canım ne güzel bir liste olmuş, ellerine sağlık..Benssenb bugün doğum mu yaptı? Nasıllarmış? Ay çok sevindim canlarım ya...Rüzgarım Denizim, Nur siz nasılsınız? Herkes iyi mi? Benssenb ile umutla hamiş olmayı beklediğimiz günleri hatırladım. İçim burkuldu. Ne olur dua edin kumsalımla bana..
Gülçin canım ne güzel bir liste olmuş, ellerine sağlık..Benssenb bugün doğum mu yaptı? Nasıllarmış? Ay çok sevindim canlarım ya...Rüzgarım Denizim, Nur siz nasılsınız? Herkes iyi mi? Benssenb ile umutla hamiş olmayı beklediğimiz günleri hatırladım. İçim burkuldu. Ne olur dua edin kumsalımla bana..
heee topu sana atarım ben deeeeeeee lülülülülülü
canııııımmmm... henüz haber almadık ama bugün doğum yapacağını söylemişti geçen hafta, o yüzden yaptığını düşünüyorum... tabii ki dualarımız sizlerle :) yakında sen ve arife de kavuşacak inşallah :)
neşem hoşgeldin canım
biz iyiyiz sen nasılsın
dualarımız sen ve kumsalımla canım inş tez vakitte önce göbüşleriniz sonra kucaklarınız dolar
İnşallah canım..İnşallah benssenb ve bebişleri de iyidir. Çok sevindim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..Sen nasılsın? Bebişin nasıl???
İnşallah Nurum inşallah. Siz nasılsınız bebeğin iyi mi?
ne diye atıcan ben her halukarda üste çıkarım biliyorsun
canım yaaa üzme kendini lütfen biliyorsunki dualarımız seninle ve arifemle rabbim hakkınızda hayırlı olanı veriyor canım üzme kendini konuşmuştuk bunları daha önce lütfen neşem yapma.
eee çünkü sen cadısınne diye atıcan ben her halukarda üste çıkarım biliyorsun
inşallah iyilerdir güzelim :) ben iyiyim, bebiş de iyi çok şükür, gün sayıyoruz artık :)İnşallah canım..İnşallah benssenb ve bebişleri de iyidir. Çok sevindim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..Sen nasılsın? Bebişin nasıl???
canım öpücüğünü gönderdim, biz de seni çok öpüyoruz, iyi geceler canım :)Hepiniz benim için kuzucuklarınızı koklayın yatmadan önce...Rüzgarımdenizim sen de göbişine öpücük gönder teyzesinden...Hepinize Allah rahatlık versin...
Gülçinim iyiyim ben merak etme. Kuzucuğun nasıl? Resimlerinden gördüğüm kadarıyla çok güzelleşiyor maşallah, annesi oku prensese. Allah anzarlardan korusun yavrularınızı. Dualarınızı esirgemeyin bizden. Hepinizi öpüyorum hayırlı geceler...
Hepiniz benim için kuzucuklarınızı koklayın yatmadan önce...Rüzgarımdenizim sen de göbişine öpücük gönder teyzesinden...Hepinize Allah rahatlık versin...
:roflol::roflol::roflol: koptun nennnnn delüüüüü gözümden yaş geldiii çok emek vermişin canom ellerine sağlıkkk kaydirigubbakcemile3
en süperi beeeeennnnn:lepi:gülommm liste süper olmuş
ellerine sağlık
beyazım hoşgeldin canım
hımmm anladım canım elin mahkum gidiceksin yani neyse dikkatli ol
eğer yakalarsan affetmee kaydirigubbakcemile3
allah korusun kızz ağzından yel alsın ne hastası aman hasta olmasın yavrular
burda idin valla ben çıkmışım sen gelmişsin güzelim olmaz böyle amalmaz:
canım yüksek çıkıyor ya 15/9 çıkıyo hep ilaç verceklermiş bnöle yüksek olmaz mışmafoldumben
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum sormayın başıma neler geldi bir hamilenin yaşayabilecei bütün olumsuzluklar beni, buluyo sanırım ayrıntılı ultrasonumuz çekildi bebek gayet iyi ama benden ona giden kan damarlarında iki taraflı daralma varmış bunu sölediklerinde çok panik oldum birde hızlı ve çok kilo almışım doktor yediklerime dikkat etmezsem bebeğin çok zayıf doğacağını söyledi dünya başıma yıkıldı resmen sonra bu hafta birtakım tahliller yapıldı idrar yollarımda iltihap,kansızlık ve şekerim çok yüksek çıktı Allahım o kadar kötüyümki yarın 100 gr şeker yüklemesi yapılıcak nolur dua edin üç ayım kaldı hayırlısıyla şu üç ayı doldursam başka birşey istemiyorum sanki bebek karnımda oldukça ona zarar veriyomuşum gibi hissediyorum bana nolursa olsun ama ona bişey olmasın ..bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla sıhhatle..
canım öyle deme benim de başıma neler geldi çok zor günler geçirdim hala tedirginim bazı durumlar yüzünden ama elden bişey gelmez bütün zorluklara rağmen bebişimizi sağ salim alıcaz inş. kucağımıza.......... şeker ilk baş benim de yüksek çıkmıştı 100 lük yüklemede normal çıktı çok şükür inş.senin de öyle olur kafana takma bunlar kontrol altına alınabilen şeyler.........sıkıntılara sabredip sonunda huzura kavuşcaz inş. allah hepimizin bebişlerini korusun meleklerimizi bize bağışlasın inş. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?