hoş bulduk özgecan opuyorumnanaktan
nassen kuzu iyisen inşallah
oohhoo çoooktaaan ayılmış kendine gelmiş sinirlenmiştir bile muhtemelen kızını emzirmeye çalışıyordur şu sıralar :ecrin_bebek:
evet ablam daha dün ben izine ayrıldım diye yazmıştım çıktığım gibide doğurmuştumn baksana dört ay geçtide tekrar işe döndüm bile kaydirigubbakcemile2
ömür ne kadar kısa yaaaa herşey çabucak geçip gidiyor hergünün her anın kıymetini bilmek gerek valla CADIARZU
bende sizi çokk seviyorum ablaammmm Şeniz
evet hayat şartları ne yapalım hakkımızda herşeyin hayırlısı artık
ooyyy kuzum çok geçmiş olsun kıyamam ben size yaa aman dikkat et kendine canım ya zeynepte sende bir an önce iyileşin nnüüttfeeennn :Saruboceq:
günaydın canım gün bitiyor gerçi kaydirigubbakcemile3
ooyyy canımmm bende bayramdan iki gün önce oldum yaklaşık bir hafta sürdü ve şükürler olsun hiç bir şey anlamadım sanırım cerencim gelirken o işide halletti normalde ilk gün hastanelik oluyordum çünkü ama şükürler olsun ilk adette bir şey çıkmadı umarım bundan sonrasıda böyle devam eder :Saruboceq:
hadi bakalım ablacım güzel haberlerle inşallah bekliytoruz
sağol hilalcim darısı başınıza kaydirigubbakcemile3
gönül hoş geldin kuzum nasılsın seninde az kaldı artık hadi bakalım normal olucak dimi seninde :uhm:
arifeeemmm canımmm sağol birtanem hoş bulduk iznimi bitirdim kızımı büyüttüm ve geldim kaydirigubbakcemile2
valla sabah zor oldu ne yalan diyim ama daha gözlerim dolmadı ekranda açık olan programları aşağı indirmiyorum çünkü masaüstünde cerenimin resmi var görürsem ağlayabilirim bu yüzden son sürat hızla çalışıyorum :hulya:
fıstık naberrr yerimseniben
heee öğrendi ne olcek sendemi merak etttin azgıın karııı :kedi: kaydirigubbakcemile3
canımm ne oldu ilayda izin vermedi karnını doyurmaya yoksa ?