- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.741
öğrendim öğrendimm hastane çıakr çıkmaz atlayabiliriz kocişlere:roflol::roflol::roflol:
malum 40 gün losalık dönemini beklicez artık
benimde hep aksam üstü oluyor agrim hergün degisik agrilar benim karnimda baya asaya indi ve kücüldü gibi cok tuaf ya her gören diyorki dogum baya yaklasmis bakalim nezaman gelicek senmi önce dogum yapcan benmi????kaydirigubbakcemile5
saol canım allah razı olsun onlardan bızde yavrularımıza aynı olacagız ıste....slm sole ellerınden operım annecıgının...opuyorumnanaktan
hadi bakalım kim önce doğurursa ona ödül kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım kim önce doğurursa ona ödül kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:bıze buay yenı yasak geldı dr.dan yapmıyoz:roflol::roflolffff bıkmıstım zaten cok sukur 2-3ay rahatım ..benım bıde sezeryan olacak yaklasamazda bana :jeyyar:
anam yaklaşamaz yazmış kıs yanlış görmüşümn başıma vurdu herhal:)
benimde aşşa indi artık göbüküm
aramız çok az valla aynı gün bile olaiblirkaydirigubbakcemile3
sağol canım a.slm söylerim tabi opuyorumnanaktan
bide sen doğururmuşun kız amma gülerim :roflol::roflol:
gerçi doğurma sen daha var seninkinesıranı bekle:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
çatlak yaa çok güldüm
yok gülüm yok hepicimiz zamnında doorcaz korkma :teselli:anaaammmmmmm ne diyosun kıs ağzından yel alsın allah korusun valla benim daha çok varben sizin nasıl olsa zamanınız geldi diye takılıyorum size nie öyle diyosun senağlama
gülersin tabii başına gelmeyen anlayamaz :kedi:
yok gülüm yok hepicimiz zamnında doorcaz korkma :teselli:
dularımız zamnında ve sağlıklı gelsin diye
kız başımızda ya daha ne gelcek en son ne zamandı hatırlamıom valla
senin kadar uzun deel tabidee :kedi:
anam yaklaşamaz yazmış kıs yanlış görmüşümn başıma vurdu herhal:)
bende ne yazmıs bu catlak dıye bı saattır okumaya calısıyorum.....ayol senın ıyıyce basına vurmus datlum sen herıfın gelınce atlamayı bırak adamın pestılını cıkarırsın:roflol::roflol::roflol:
:kedi:bu dobişlikle pestilini çıkaracağım kesin canım:)
yalnız ben bir kadın olarak sabrediyorum kocişim naapsın kıyamam ben ona :teselli:neyse ki askerde şap var kaydirigubbakcemile3
hepinize allah zamanında ve sağlıklı doğumlar versin
ben yeni kahvaltı yapıyorum daha
:roflol::roflol::roflol:senın dayanamaman normal sekerı gebelıkte hormonlar tavan yapıyo...kısss cokmu kılo aldın sen bakım :1shok:
hepinize allah zamanında ve sağlıklı doğumlar versin
ben yeni kahvaltı yapıyorum daha
allah tazı olsun nurcum nasılsın sekerım yıne ıs guc bebıs derken sana anca zaman geldı demı canım afıyet olsun
valla öyle canım daha evi süpürüp silemedim
kalktık zilliyi bıcı bıcı yaptırdım karnını doyurdum tam kahvaltı hazırlayacam altını doldurmuş tekrar temizle ancak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?