- 24 Mayıs 2009
- 2.633
- 37
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #46.481
eğilip kalkarken dikkat et, göbüşünü sıkıştırma sakın :)
bence sıkıştırsın pörtletiverir kolayca :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğilip kalkarken dikkat et, göbüşünü sıkıştırma sakın :)
bence sıkıştırsın pörtletiverir kolayca :roflol:
sen kararlısın Burcu'yu doğurtmaya, daha zamanı var benim Miraç'ımın :)
ne zaman gelmesi hayırlıysa o zaman gelsin sağlıkla gelsin inş :Saruboceq: :)
erken demeyın kızlar ya cok korkuyorum....kasılmalarım cok var belımden baslıyor ....dr.dun kalsıyum yazdı...bunun ıcın ....cok sut ıcıyorum zaten dedım ama ....magbnezyum kalsıyum demır magadyn ...3 tanede safra kesesı ıcın hergn 7 tane ılac ıcıyorum :çok üzgünüm::sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol: sebzeliğini içine doğru pörtletiverem dimibence sıkıştırsın pörtletiverir kolayca :roflol:
hatun beni doğurttu bugun valla:1shok:sen kararlısın Burcu'yu doğurtmaya, daha zamanı var benim Miraç'ımın :)
ne zaman gelmesi hayırlıysa o zaman gelsin sağlıkla gelsin inş :Saruboceq: :)
erken demeyın kızlar ya cok korkuyorum....kasılmalarım cok var belımden baslıyor ....dr.dun kalsıyum yazdı...bunun ıcın ....cok sut ıcıyorum zaten dedım ama ....magbnezyum kalsıyum demır magadyn ...3 tanede safra kesesı ıcın hergn 7 tane ılac ıcıyorum :çok üzgünüm::sinifsinif:
ay yok canım ya burcuya takılıoz nasıl olsa zamanı geldi diye allah korusun senin daha var inş.hepimizin bebişleri zamanında ve sağlıkla gelir :Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol: sebzeliğini içine doğru pörtletiverem dimi
hatun beni doğurttu bugun valla:1shok:
amiin amiiinnn
ay Allah yardımcın olsun canım yaa
hatun beni doğurttu bugun valla:1shok:
he valla :) içine mi doğdu dersin? kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ama öyle olsa ne güzel olur dimi kolayca:)
he valla :) içine mi doğdu dersin? kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktansaol burcucum allah hepımızın yardımcısı olsun saglıkla kavusalımda yavrularımıza mınıklerımıze...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 belli olmaz 6.hissim kuvvetlidir dualarım ve beddualarım(hayatımda çok az etmiş olsam da) tutar :) zemuszemus
eski usul :lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
opuyorumnanaktan
valla bugun doğurursamm doğumhanede hilalllllllllllllllllll hillaaaaaaaaaaaaaallllll diye bağırırım çınım çınım çınlarsın -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
eski usul :lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
opuyorumnanaktan
valla bugun doğurursamm doğumhanede hilalllllllllllllllllll hillaaaaaaaaaaaaaallllll diye bağırırım çınım çınım çınlarsın -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
tamam ya ben eren e karar verdim galiba:)
tamam ya ben eren e karar verdim galiba:)