- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #46.361
merhaba canım sanada hayırlı cumalar maşallah oğluna kocaman olmuşmerhaba arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar bugun erken uyandık temızlık falan yaptık ıste bebısımın esyalrını yıkadım ...ogle yemegımızden sonrada yavas yavas utumuzu yaparız..dun dr.gıttık oglusum 2090 gr olmus dr.cok guzel gıttıgını soyledı...kasım 1 ıle 5 arası sezeryana alıcak...bende 78 kılo olmusum tam tamına 20 kılo almısım ....cok aldım ama hayırlısı yavrum saglıklı olsunda bısey ıstemem...cok fazla mıdem eksıyor yanıyor hıc gecmıyor dr. ılac falan yazmıyor bunun ıcın burda hamıle bı arkadas var ona gavıscon yazmıs baska bır dr.bana bısey yazmıyo:çok üzgünüm:mıdem cok kotu...ıştahımı bıle kesıyorrr..sızınde oluordur nasıl gecıyorsunuz arkadaslar ya soda da ıcıyorum o daha cok mıde tahrıs edıyormus...fazla tuketmemek gerekmıs...ne yıyecegımı sasırdım gecmesı ıcın .....:sm_confused:
üzülme canım yavaş verirsin kiloları seninde az kalmış doğuma
slm kızlar nasılsınız resimleri gördüm ne kadar tatlı çıkmışsınız yaaa valla bende olmak isterdim..hepiniz ayrı ayrı çok güzel çıkmışsınız tek tek yorum yazmadım ama harikasınız...kızlarımızda büyümüşlerde harika olmuşlar..
ablacım oda siparişi vermişsin şöyle bir göz attım da tesadüf okudum..emzik konusunuda unutmuştum onu almamışım denk gelirsem bakayım eksiklerimiz bitti gibi çok şükür perdemiz c.tesi gelecek gelince odayı bütün halinde ekleyecem..
bende ara sıra sıvı birşeyler geliyor idrar gibide ama anlayamadım off ne zormuş bu sıkıntıları yaşamak ..bugün doktora gidiyorum malum haftada bir artık kontrolümüz ne diyecek..
merhaba mavicim nasılsın
sende hazırlıkalrını tamamlamışsın odanızı sabırsızlıkla bekliyoruz
güzel haberlerle gel inşallah