- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #46.181
anladımm canımmm Allah şifa versin hemencik iyi olsun minik papatyamızzz anne olmak ne kadar meşakkatli bi iş yaaa herşeyini sen düşüncen kıyamaz insan bi solgun anına..sağol özgecim canım yaaa
valla kız bebeklerinde altını temizlerken önden arkaya doğru oluyor ama işte sonuçta altları bezli yaa kakasını yaptığında bazen farkedilmiyor yada uyuyor oluyor buda malesef bebişin vajinasına gidiyor mikrop yani birde bebekleri yıkarken küvette leğende felan o suyun içinde fazla tutmayın dedi dr. ben kucağımda yıkıyorum ama işte bilgi.
böyle işte canım yaa kız çocukları hassas oluyor naparsın daha kötü olmasında ben buna razıyım.
canım ben nasipse pazartesi iş başı yapıyorum hayatım evet cerenden ayrılmak zor gelicek ama çalışmak için can atıyorum bu bir gerçek.
ilk bir hafta 10 gün baya yoğun geçecek benim sonra rahatlarım heralde :)
hamilelikte sol tarafa yatılması gerekiyor canım bebeğin kalbine kan pompalanması için.
sanki daha dün doğurmuş gibi geliosun bana heee nerdeyse çalışırken doğuma gittin ve iznin bittide başlıyosun bile..Allah yardımcın olsun güzelimmm..
Demek hamilelikte sola yatmak gerekiyo hee rabbim nasıl dengelemiş herşeyi mucize walla..