Canım ya bilmiyorsun 2,5 senedir neler çektiğimi. Bir dr gitmek için ne diller döktüğümü. Beyimiz hiç sorun görmüyor ortada, tüm sorun benim kilolu olmammış, dr boşa para harcamaktan başka birşey değil ona göre. Hele tüp bebek konusu bile yasak bizim evde..Napıcam hiç bilmiyorum. Ocak ayında 34 bitiyor 35'ten gün almaya başlıyorum. Offf canım offf...
ya ne alaka kiloyla ona eşin karar veremezki bnmde yeğenim var 4 yıllık evliler hiç korunmadılar ama olmyor çoçujkları oda eşine söylene söylene zor götürdü doktora testler yapıldı sperm testi falan işte sorun kızda çıktı süt hormonu yüksekmiş şimdi ona yoğunlaştılar tedavi görüyo ama gitmeselerdi bilemezlerdi ne olduğunu
ayrıca parayı nerelere harcamıyoruzki 100-200 tl de çoçuk yoluna harcansa ne olur ilerde keşke demektense
sen elinden geleni yapıyorsun gördüğüm kadarıyla çabanı gösteriyorsun dilerim allahtan bnların karşılığını alırsın cnm
bende iyiyim canım çok şükür bugun pek iş yokta vakit geçmioo canım sıkıldı öylece
cancağazımm sizin oralar hala taaa sıcakmııı?? Balıkesire ne zaman geliosun annende kaynananda ordamı seni hangisinde kalcan?
..
çok aşırı sıcak deil canım biraz normalleşti hava hala skılı giyiyoruz yalnız tam bi yaz havası gibi yani sıkmıyor insanı
4 ekimde uçak cnm türkiye yolcusuyum bnm annemde kayınvalidemde kendi evimde balıkesirde valla bnde bilmiom nerde kalcamkafamçokkarıştı
kendi evimde kalmam kimse yok cnm sıkılır :kedi:
anne kaynana arası gezerim yine cnm sıkıldıkça kaydirigubbakcemile3
zaten yapılcak o kadar çok işim varki bebek kontrolleri eksik testleri var onları yaptırcam
daha alışveriş yapamadım hiç alıncak bi dünya şey var onları alıcam püüüüüüüüffffffff akannehir
kocişim burda kalcak ama kıyamam ya ona çok üzülüyorum 4-5 ay tek burda ama sıpa için katlancaz napalım o sağlıklı sıhhatli olsunda dimi :Saruboceq:
:çok üzgünüm: canımsın yaaaa kaç senelik evlisin neşemmm benneyaptımki benim arkadaşım vardı oda kiloluydu 7 sene tedavi gördü adeti düzensizdi göbekten iğneler vuruldu bilmem nee bir sürü şey yapmadığı kalmadı bu süre sonunda hani erkeklerin olduğu bi ameliyat varyaa kocası o ameliyattan old hamile kaldı..bu erkekleri anlamıorum haaa kendilerine toz kondurmazlar sinir oluorummm sinirrrkötükedihüso
sen tek başına üzülüosun üzülme gülüm emiii biz dualarımız sevdiklerin hep yanındayız Rabbim yüzünü güldürcek inşallahhh
aynen cnm bnde çok kızıyor ve anlamıyorum her erkekte var bu sorun herzaman kadındadır bu görüş var ne yazıkki erkekte insan kadında insan erkekte grip oluyo kadında demekki herşey ortakl bu konuda dimi ama gelde anlat gurur yapıolar hemen
aayyyy walla kafam karışıo haaaa

ne çıkarsa şansına artık

allah gönlüne göre versin cnm