- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #45.501
günaydın daha yeni kalktım sanmayın ama gece boyu nöbetteydim ya uyku düzeni falan kalmadı sersem gibiyim gece çok sıcak oluyo bide sürekli tuvalaetim gelio uyuyamıyorum bi türlü camlar açık sabaha karşı serinlio biraz oda ohh dalıyom uykuya 6da kociş kalkıo alarm çalıo saolsun dokunmaz bana uyuyayım die ama sesinden uyanıyorum işte parça parça uykular başım bi acayip oldu -tatlicadiarzu-
sen takıl izin çıkarsa girersin liseteye sende
kaydirigubbakcemile3
ne testi yapıyolar karpuzum ya bide çatı muayenesi oldunmu napıolar çok merak ediom acıtıolare kanama oluyo falan diyenler var tırstım biraz ben :bbo:
annaam azaldı desene zaman daralıo gelio cemremiz :lepi::lepi::lepi:gunaydın kıslar bıs geldıkkkkopuyorumnanaktan uyuduk sanmayın sabahtır hastanedeyız...
once kan verdık sonra nst y gırdık sonra anestezıcıden öğlen 1.5 ga randevu aldık sonra özel odamıza adımızı yazdırdık alan fılan... daaa yenı gıdık eve :)
öğlen sonuclar cıkınca anestezıcıyle gorusces bakalım :)
siz naparsınızzzzz
hoşgeldin liste işine büyük komutan bakıo :CüvCüv:anlaşıldı tamam :) komtanım...yalnız daimi olarak burada olamayabilirim... iş yoğunluğum bazı bazı değişebiliyor... ama doğum iznime ayrıldıktan sonra evden takılırım size... listeye kabul ediliyor muyum bu durumda...
sen takıl izin çıkarsa girersin liseteye sende

kııız nettin kadına :1shok:efet taze fasulyem yaaa gun mun saat cıkcak az kaldı heee :kedi:
kaynana saglamdı en son hatun seker hastası ben ona koca borcam tatlı yaptım kötükedihüso neyse bu tam ınsulınını vuruyodu kocam geldı ayh buna bı haller oldu yıne gel bana ıgnemı vur dıyo alıp kafasından yapacaktım insulinede topiş kızım engelledıkötükedihüso bı naz bı naz.. aman ekenden gıttıler zaten ayh oturamıyodum yaa uzanıyorum sureklıı 10a gelıyodu gıttıklerınde :hulya:
yaa az kaldı filiz abla kosturup duruyos malum sezeryan ıcın testler gereklı ya gercı sadece agzımda dogum daa oturup etraflıca dusunmeye baslayınca aglıcak gıbı oluyorum korkumdannn :sinifsinif:
ne bilim böle amelıyathane soguk kesikler dikişlerr offf :gitme:
ne testi yapıyolar karpuzum ya bide çatı muayenesi oldunmu napıolar çok merak ediom acıtıolare kanama oluyo falan diyenler var tırstım biraz ben :bbo:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis harikasın çok güzel anlatmışsın doğru valla o minik bıcırıklara bakınca ne ağrı kalır ne sızı bizim onlar ya bizim kimseciklerin deil hihoyyythihoyyythihoyyytaaa olmadı şimdi, hiç korkma, benim önceden myom ameliyatı tecrübem var, hiiiiiiiiç zor değil ve korkulacak hiçbir şey yok... hem sonucunda kollarına alacağın minik şeyi düşün, ne acı kalacak ne bir şey, üstelik ağrı kesiciler ne güne duruyor? biz kadınlar erkeklerden çoooooooooooook çok daha güçlüyüz ve acıya dayanıklıyız... emin ol 2-3 gün bir sıkıntı çekeceğiz, sonrasında alışacağız... o 2- 3 gün ne ki? vız gelir tırıs geçer, yeter ki bebeişlerimiz sağlıkla kucağımızda olsun, değil mi? hadi bakalım korku morku yok, ameliyathane falan düşünmek yok.... aslında olay bizim için çok daha kolay be güzelim, dışarıda bizi bekleyecek olanlar düşünsün kaydirigubbakcemile3