- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #45.481
günaydin kızlarr..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasılsıngünaydin kızlarr..
haftanın tam ortasından herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız cancanlarrrr bizim cadı beni uyutmadı bu sabah ama şimdi kendisi uyuyor mamun :):)
bende hazır işim felanda yokkene dedim bizim fıstıklara bir selam verem.
eeeee ne bu hal yaaa ne gelen var ne giden ne olmuş topikimize???
yengeç canım bekçilik sanamı kaldı anacım nassen iyisen gurban?
günaydin canımmm evt hayatım bekçilik bana kaldııı turkbayragi herkes teker teker dökülüooo bebişler gelio anneler gelemiooo kimisi izinde haberler bende yani artıkkk :jeyyar:haftanın tam ortasından herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız cancanlarrrr bizim cadı beni uyutmadı bu sabah ama şimdi kendisi uyuyor mamun :):)
bende hazır işim felanda yokkene dedim bizim fıstıklara bir selam verem.
eeeee ne bu hal yaaa ne gelen var ne giden ne olmuş topikimize???
yengeç canım bekçilik sanamı kaldı anacım nassen iyisen gurban?
günaydin fatoşcum mesaim başladı iyiyim sen nasılsınnn :hulya:günaydın canım nasılsın
günaydın canım cerencik nasıl sen nasılsın?
nur musyasın bebeğini nerde gördün.
hmmm söleyim hemen kaydirigubbakcemile3 samimi doğal içten olucaksın öncelik bu sonra bide kaybolup kaybolup gitmiceksin buraya ait olduğunu hissedip hissettirceksin ortama alıştıkça anlarsın zaten canımmm :hulya:listeye dahil olmak için ne yapmak gerekiyor... :)
allahım küçücüüük bizimkilerde bölemii olcaaak anam nasıl tutcaz biz onları gözlere bak boncuk boncuk fındık kadar burun delikafadulden
ayy bi acayip oldum bizim içimizde bunlardanmı var şimdi :uhm:
ayy içim cız etti yaa senağlama
allahım uzun ömürler versin nazarlardan korusun inş.
turkbayragiturkbayragi Tamamm canımmm kaydirigubbakcemile3 sen takıl bize hayatını yaşa en azından hergün uğra samimiyetin anlaşılsın kendinden haber ver sor soruştur merakını giderr alkisalkisalkis listeee sooraki aşama :jeyyar: hattaaa seni taa yakından tanımak maksatlı liste kabul sorularına bileee tabiii tutuluyosunn gözün korkmasın öss kpss ayarında deelll sen ön elemeyi geç mülakatı yapcak arkadaşları çıkcak saten karşınaaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3anlaşıldı tamam :) komtanım...yalnız daimi olarak burada olamayabilirim... iş yoğunluğum bazı bazı değişebiliyor... ama doğum iznime ayrıldıktan sonra evden takılırım size... listeye kabul ediliyor muyum bu durumda...
halemmmmm hoşgelmişin topişimmmm kıssss kavuşmaya as kaldı heeee randevu günün saattin çıktı iyce ortayaaa kaydirigubbakcemile2 kıssss dün akşam nasıldı annat bakemmm kaynana sağlam dimiiii :roflol::roflol:gunaydın kıslar bıs geldıkkkkopuyorumnanaktan uyuduk sanmayın sabahtır hastanedeyız...
once kan verdık sonra nst y gırdık sonra anestezıcıden öğlen 1.5 ga randevu aldık sonra özel odamıza adımızı yazdırdık alan fılan... daaa yenı gıdık eve :)
öğlen sonuclar cıkınca anestezıcıyle gorusces bakalım :)
siz naparsınızzzzz
halemmmmm hoşgelmişin topişimmmm kıssss kavuşmaya as kaldı heeee randevu günün saattin çıktı iyce ortayaaa kaydirigubbakcemile2 kıssss dün akşam nasıldı annat bakemmm kaynana sağlam dimiiii :roflol::roflol:
Karpuz nasılsın tatlım? bayağı yoğun bir sabah geçirmişsin... hadi bakalım çok az kaldı, hayırlısı olsun :)
yaa az kaldı filiz abla kosturup duruyos malum sezeryan ıcın testler gereklı ya gercı sadece agzımda dogum daa oturup etraflıca dusunmeye baslayınca aglıcak gıbı oluyorum korkumdannn :sinifsinif:
ne bilim böle amelıyathane soguk kesikler dikişlerr offf :gitme:
turkbayragiturkbayragi Tamamm canımmm kaydirigubbakcemile3 sen takıl bize hayatını yaşa en azından hergün uğra samimiyetin anlaşılsın kendinden haber ver sor soruştur merakını giderr alkisalkisalkis listeee sooraki aşama :jeyyar: hattaaa seni taa yakından tanımak maksatlı liste kabul sorularına bileee tabiii tutuluyosunn gözün korkmasın öss kpss ayarında deelll sen ön elemeyi geç mülakatı yapcak arkadaşları çıkcak saten karşınaaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
Günaydın güzel hatunlar, Rüzgarım denizim nasılsın? Hepinizi kocaman öpüyorum, benim bu ay da ümit yok gibi. Kumsalımdan haber var mı? 15i adet günüymüş, geldi mi ki??? Yeni hamişleri ve anneleri tebrik ediyorum..
aaa olmadı şimdi, hiç korkma, benim önceden myom ameliyatı tecrübem var, hiiiiiiiiç zor değil ve korkulacak hiçbir şey yok... hem sonucunda kollarına alacağın minik şeyi düşün, ne acı kalacak ne bir şey, üstelik ağrı kesiciler ne güne duruyor? biz kadınlar erkeklerden çoooooooooooook çok daha güçlüyüz ve acıya dayanıklıyız... emin ol 2-3 gün bir sıkıntı çekeceğiz, sonrasında alışacağız... o 2- 3 gün ne ki? vız gelir tırıs geçer, yeter ki bebeişlerimiz sağlıkla kucağımızda olsun, değil mi? hadi bakalım korku morku yok, ameliyathane falan düşünmek yok.... aslında olay bizim için çok daha kolay be güzelim, dışarıda bizi bekleyecek olanlar düşünsün kaydirigubbakcemile3
waaauww çok iyiymiş... yakından tanımak için sorular fln... baya atraksiyon var yani... bayıldım...
hazırım bekliyorum... delikafadulden
Günaydın güzel hatunlar, Rüzgarım denizim nasılsın? Hepinizi kocaman öpüyorum, benim bu ay da ümit yok gibi. Kumsalımdan haber var mı? 15i adet günüymüş, geldi mi ki??? Yeni hamişleri ve anneleri tebrik ediyorum..