- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #45.341
herkese günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın halecim nasılsın topiş kızın nasıl az kaldı canım kucaklamana
maşallah maşallahhtopişlerinizeee
kısss yiyorum napimmm seviorum yemeyiiii opuyorumnanaktan
senin kızaa yelek başladım bu aradaa :hulya::hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay maşşallah tombiş tombiş bebeişler allahım saglık versin bebişlerinize kızlar
iyiyim canım sen nasılsınn kendimi çok yorgun hissediorum yaaa elim kolum kalkmıo bugun :uhm:
Nur84 .!.:herkese günaydın
Günaydin canımmmm nasılsın?
wuhuuuu süpermiş kısss buuuu :hulya::hulya: bakim bakimmm örneğineeeee kaydirigubbakcemile3
günaydin canımmmherkese günaydın
:hulya::hulya::hulya::hulya:ör cicim örr az vardı zatennn bıde sen örr kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olmas kıs göstermem:umursamaz:
sakın haaaalmaz:
bi tek benim kzıızm giyecek bunu:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
HaletoŞ sÜperler canım bende İstİyom Şerbetttttttttttttt
kıslar bu arada lohusa serbet takımı yapıyodum dayanamadım resımlerını sımdıden koydum :)) daha tepsisini ve surahısını yapamadım onlarda bıtınce eklerım bakın bakalım kokoş kızımın bardaklarına albümde :)))
COK GÜZEL OLMUS SKERCİM SAGLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN RABBİM
ELLERİNE SAGLIKzemuszemus
kızlarrrr tünaydınnn gendimee yuhh diyorum yeni kalktım nasıl böyle uyyabildim deliksiz hayret
oğlum uslu durmuş gece demekki zemuszemus
halee kızz maşallah topiş kızınaaa
beyaaazzz:hulya:bende başladım senin örnektenn benimki erkek ama olsun kaydirigubbakcemile3
arifeeem nasılsın bugun bu hafta senden haber alma haftamızz inşallahh:Saruboceq:
ya bende güllaç yapıcam sabah aldım gülsuyu aldım güllaç ve cevız aldım ılk defa yapıcam yarın kayınvaldeler gelıceklerdeyapan varmı güllaçç bı tarıf versenız :)
:roflol::roflol:erkek yani sen mavisini yapıyon dimi?:hulya::hulya:bak kız bu pembekızlarrrr tünaydınnn gendimee yuhh diyorum yeni kalktım nasıl böyle uyyabildim deliksiz hayret
beyaaazzz:hulya:bende başladım senin örnektenn benimki erkek ama olsun kaydirigubbakcemile3
arifeeem nasılsın bugun bu hafta senden haber alma haftamızz inşallahh:Saruboceq:
kız burdan onu yapıcam bunu yapıcam denir mi kızzzzzzzzzya bende güllaç yapıcam sabah aldım gülsuyu aldım güllaç ve cevız aldım ılk defa yapıcam yarın kayınvaldeler gelıceklerdeyapan varmı güllaçç bı tarıf versenız :)
oyyy çok güzel cnm
:roflol::roflol:erkek yani sen mavisini yapıyon dimi?:hulya::hulya:bak kız bu pembe
hadi mavili ikon bul bakalım:hulya::hulya::roflol::roflol::roflol:naniknanik
kız burdan onu yapıcam bunu yapıcam denir mi kızzzzzzzzz
burda hamileler yok mu ya canları çekerselmaz:
hadi biz olsak neyse ama olmasss bizimde sütümüz çeker dimi ya
şimdi sana ceza herkese yap da gönder bakalımsengözlerimebaksanab
oyyy çok güzel cnm![]()
canım biraz daha bekle galiba diğer arkadaşlarda 19-20 haftalarda hissetmişlerdikumsal teyzesi iyidir şükür bide hareket etsede anneside ii olsa.
bende iyiyim canım çok şükür bi yaramzlık yok yeni bir haftaya başladık işteiyiyim canım sen nasılsınn kendimi çok yorgun hissediorum yaaa elim kolum kalkmıo bugun :uhm:
günaydın nurcum nasılsın ilaydamız nasıllherkese günaydın
maşallah maşallahhh hadi bakalım hayırlı hbaerlerle inşallahgunaydın arifecim iyiyis Allaha şükür topişimde iyi maşallahhh gun sayıyoruz bırlıkte bakalımm su bayramda bı gecsınnnkaydirigubbakcemile3
:hulya::hulya:ör cicim örr az vardı zatennn bıde sen örr kaydirigubbakcemile3
tombiş tombiş olurlar inşallahhhh
:jeyyarkaa yeme dedık sana koun kakmıyo işteeee:mymeka:
gunaydın nurcum nasılsın :)
bayıldımmmm çok güzeller ellerine sağlık güle güle kullanın canımkıslar bu arada lohusa serbet takımı yapıyodum dayanamadım resımlerını sımdıden koydum :)) daha tepsisini ve surahısını yapamadım onlarda bıtınce eklerım bakın bakalım kokoş kızımın bardaklarına albümde :)))
kızlarrrr tünaydınnn gendimee yuhh diyorum yeni kalktım nasıl böyle uyyabildim deliksiz hayret
sağol arife teyzesi oğluşumla dua ettik geçen gün arife ve neşe teyzesi için :Saruboceq:burcummm canım benimm nasılsın ohh ne güzel uyumuşsun
oğluş kocaman olmuş maşallahhhh kontrollerde sıklaşmış
sona geldin sayılır canım bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık
yok inşallah canım bakalım hayırlısı srtık