- 22 Aralık 2008
- 1.570
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.921
hilaltooşşş çok yoğundum bugun mafoldumben mesai ancak bitti ve yeni görüp okuyabildim kuzumm :a015:off neyse ben çıkorum yengeçim burdasın ama yoğunsun galiba canım öpüyorum seni byeee!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hilaltooşşş çok yoğundum bugun mafoldumben mesai ancak bitti ve yeni görüp okuyabildim kuzumm :a015:off neyse ben çıkorum yengeçim burdasın ama yoğunsun galiba canım öpüyorum seni byeee!
canım sabah görmemişim mesajını, sadece bir merhaba deyip çıkmıştım, büütün gün de kafamı kaldıramadım hep yattım :) iyiyiz çok şükür... bir gün çok hareketliyse ertesi gün çok sakin oluyor beni de şaşırtıyor :)ablacım hoşgeldin nasılsın
paşamız nasıl
çok sevindim hayatım, gözün aydın :) çok şükür bunu da atlattın :)günaydın nurcum filiz abal.abla testim temiz çıktı.
selam m,llet nasılsınız
ben çok yoğun günler geçiriyorum bu yüzden sizi iyice boşladım farkındayım bu lafım eskilere tabii yeniler beni tanımaz
neyse cancanlar az kaldı nasipse bayram ertesi iş başı yaptığımda hem şirkette hemde kk da mesai başlamış olucak benim için :)
dünür kıııı naber nasıl oldun daha iyisin inşallaahhh
musyas haftaya salı doğum yapmıcakmıydı bu salımıydı o???
rabbim sağ salim kurtarsın inşallah hayırlısı il bebeğini kucağına alsın.
iyiyim canım sen nasılsın..erkencisin gene uyuyamadınmıı burda havalar baya serinleri sizin oralar ayni sıcak devammı canımmyengecim nasılsın cnm bugün :))
iyiyim canım sen nasılsın..erkencisin gene uyuyamadınmıı burda havalar baya serinleri sizin oralar ayni sıcak devammı canımm
Bulcuk .!.:kızlar musyas hastanede yarın doğuma alıncak büyük ihtimal
napsın sıkıldı çoçuk içerde durmaktan :dance:
evet cnm gdicem şeker içn ayrıca bakalım randevu alabilirsem detaylıyada gdicem tekrar bağırsaklartı ekojen demişlerdi gecen hem kızımı bi göreyim bakalım bbüyümüşmü teyzesi :kedi:
günaydın canlarım nasılsınız.?
günaydın canlarım nasılsınız.?