- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.601
kızlar valla okadar çok kaynatmışsınız ki okumaktan yazmaya fırsat bulamadım.onun için çevrimiçi olupta yazamayanlardanım . hepinizi çok seviyorum mavi deniz ,arife ,burcusal nasihatlarınıza binlerce teşekkür ederim.bende evde de bilgisayar var ama geceleri kimse oneline değil diye açmıyodum.bundan böyle fırsat buldukça açıcam.bende kendimden bilgi vermek istedim. 82 doğumluyum 2 .5 senelik evliyim ilk 1.5 yıl eşimin korunması sayesinde çoçuk olmadı.geçtiğimiz ocakta hamiş oldum 6-7 haftalıkken düşük oldu.allahtan kürtaja gerek kalmadı.ondan sonra mart ayından ekim ayına kadar duygusal sendromumu anca atlattım şimdi 8.haftaya girmiş bir hamişim.korkularım var ama sizin sayenizde olumlu düşünmeye başladım.bu kadar kendimi anlatmamın nedeni birazcık alındım biz yazmasak bizi arayan soran yok.tabi aranızdaki bağı allah arttırsın ama sıkı dostlar bizi pek anmak istemiyor.aranızdaki bağı bende yakalamak istiyorum ama neden olmuyo anlamadım hep birilerine bişi yazdımmı adımı anıyosunuz.. benneyaptımki :1no2: senağlama Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm: sizide anlayışlar karşılıyorum belki çok öncelere dayanan sohbetler ama bende sizi iyice tanıyıp içten olmak istiyorum ve hep geçmişi anlayarak okumaya çalıştım.aklımda tutabildiğim kadarıyla...
cnm kırıldıysan kusura bakma bak tatlım şöyle diyeyim sanırım uzun zamandır bu topikte degildin haliy bazı arkadaşları yeni tanıdın bazıları yeni tanımaya çalışıyorsun evet bende ilk geldigimden bu yana hep arkadaşlarla daha sıkı yazışıyordum ama şuda varki sonradan gelen ki bunlar ceren arife burcusal htc(daha sonra katıldı aramıza) onlarlada zmanla muhabbet sanki senelerdir yazışıyormuşuz gibi oldu..sanırım sen sık girmiyorsun buraya ister istemez seni anmayı bazen unutabiliyoruz bazen buraya bende geldim araznıa alın şukadarlık hamileyim yada şu kadardır bebk istiyorum deyip iki kişiye yazıp çıkan o kadar çok kişi oluyor kiaklımızda tutmaya kalkasak inan karıştırırız hep..birazda sıkı ugrarsan zaten gözümüz alışır sana sende farkında oılmadan o sıcaklıgın içinde erirşin..kimseye kapımız gönlümüz kapalı dgl..birazdaha sık katılırsan aramıza seni daha çok tanıma daha çok yazışma fırsatımız olur..öptm