- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.561
kızlar naptınız siz böle akşam işten geldiğimden beri okuyorum dün akşam eşimin işi vardı bilgisayarda giremedim o yüzden ne yazsam kime cvp vrsm bilemedim
öncelikle yeni gelen arkadaşlarım filiz ve melfalan ek ada hoş geldiniz
kibele bende aynı senin gibiyim hamileliğie dair pek belirtim yok bulantı falan hiç bi şey yok ara sıra hafif kasık ağrılarım olu bir iki gündür midem biraz tuhaf ama bulantı falan değil yani nankörlükmü bilmiyorum ama bulantı iyi giden hamileliğin belirtisi gibi geliyor bana bilmiyorum ne kadar doğru umarım yanlıştır
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım o kadar yazmışsınız ki okumaktan takatım kalmadı yazmaya
herkeze sevgiler..... ben de dün hamile olduğumu öğrendim ,6 yıl evliliğimin sonunda ilk gebeliğimi yaşıyorum..yarı şaşkın yarı şoktayım halaaa..rüya gibi ama içimde bi bebiş olduğunu daha şimdiden hissedebiliyorum ..sizden öğreneceğim çok şeyler var kızzlaarr yardım edermisiniz bana da..
ceren o ruh hali ne öyle kimsesizklava:
ruh halim bozuk heralde senağlama senağlama senağlama
neden bozuk cicim hemen tamir edelim nerde benim alet edevat çantam (bu kelime edavatmı bilmim kaydirigubbakcemile3 )
arifecim günaydın nasılsın
ruh halim bozuk heralde senağlama senağlama senağlama
teşekkür ederim canım iyiyi allahıma çok şükür sadece biraz buruk başka bişey yok sen nasılsın
cerencim cicim neyin var alışık değiliz seni böyle görmeye kötü bişey yoktur umarım:teselli:
ben iyyim nedne buruk canım at o burukluğuda içinden güzel bi gün geçir :1hug:
anladım cerencimkaydirigubbakcemile3 yav kızalr bende bugun kadınalr kulubu takılıyor sizde de öylemi
anladım cerencimkaydirigubbakcemile3 yav kızalr bende bugun kadınalr kulubu takılıyor sizde de öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?