- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.521
cerencim saglıksız demeyelimde çünkü pkonun en etkili tedavisi dogum kontrol ilacı oldugunun ögrendim ve benim adetlerimi hep bu düzene soktu yani olumlu etkiside vardı bana tabii aldıgım (o zman)kiloyu hemen veremedim ama tek sorumlusu hap dglmiş on uda ögrendim..ben sanırım yaz başı yani haziranda bırakmıştım ilacı..neşe cim sen işine bak fırsat buldukaça yaz ama..
canım benim bak ben 24 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır adet oluyorum. yılda 12 aydan hesaplarsak normal şartlarda 168 defa bu güne dek adet olmuş olmam gerek 18 i at bir kenara 150 de sen düz hesap ama inan 100-120 kez ancak olmuşumdur aşağı yukarı o derecede düzensizdim ben 2 ayda 3 ayda bir olurdum hem nasıl sancılı sivilce olayını hiç sorma iltihablı çıkardı o kadar sonra geçerdi tabi. fakat ben bunlara rağmen hiç bir zaman ilaç kullanmayı yeğlemedim çünkü yanlış anlama beni nolursun ama yapay geldi bana anlıyormusun? ilaç kullanınca hastasın kullanmayınca değilsin. belli bir süre sonra bağımlılık yapıyor zaten. ne gerek var. doktor bana çok zor çocuğun olur dedi adet düzensizliğinden dolayı ama dedim ya 4 aylık evli 3 aylık gebeyim:) ben hep kendime şunu derim madem böyle düzensizim demek benim bünyem bunu kaldırıyor. yapım bu. ama tabi şunuda söylemeliyimki bazı ciddi durumlar varıdı ilaç kullanmak şarrttır ona lafım yok. ama kızlar en azından adet düzensizliği için ciddi bir sorununuz yoksa ilaç kullanmayın nolur... benide sakın yanlış anlamayın. ben kendi düşüncelerimi yazdım. katılmayabilirsiniz, haksız olduğumu yanlış düşündüğümü söyleyebilirsiniz ama bence böyle... gerçi herşey bir yana allahın takdiridir bu. biz ne desek boş. sen yinede sıkma canını kuzum nolur benide sakın yanlış anlama olurmu?