- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.541
hayır nurcum benim yazımın yanında inan çok konuşmuş olmadın baksan bende ne varsa hepsini yazmışım bende umarım sıkmamışımdır yazılarımla sizi..
bencede haklısın nur burcu..ben aklımdan geçeni söylemek isterim öbür türlü yapmacık olur zaten ..ha şöyle bazen acaba darılırmı gücenirmi diye bazı şeyleri yazamıyorum ama denk gelirse söylüyorum..
Kızlar doktordan geldim ve yeni doktorumuzla yumurta takibine başladık.Bugün baktı geçen aydan yumurta olduğunu söyledi ve yeni oluşan yumurtalarda vardı.Pazartesi günü yeniden gidicez.Bu ay ilaç kullanmadan deneyeceğimizi söyledi.İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.
Kızlar doktordan geldim ve yeni doktorumuzla yumurta takibine başladık.Bugün baktı geçen aydan yumurta olduğunu söyledi ve yeni oluşan yumurtalarda vardı.Pazartesi günü yeniden gidicez.Bu ay ilaç kullanmadan deneyeceğimizi söyledi.İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.
ieror kız sende aramızdasın kıyamam gücenmişde gel bakim sıkam yanacıkklarını acık :teselli: öyle düşünme sakın biz böyle arada bi konu atıoz ortaya kaptıryıoz kendimizi yoksa hepimiz sıkı arkdaşlıkalr edindik tüm liste buna dahil
mavi45 bu çok iyi bi haber yumurtların var ilaçsızda denicekmişsiniz hadi bakalım hayırlısıyla dahada güsel haberlerini duyarız işalah
benim şimdi azıcık işim var belki bu akşam için bi daha giremeyebilirim hepinizi öpüyorum mutlu kalın emi a.s.
canım ağrım sancım yok allaha şükür tek derdimiz mide bide 5-6 gündür griptim onun sıkıntısı vardı işte aman işinizin kıymetini bilin çalışan insanlara evde oturmak çok zor geliyor
Nurcum gobisin cikti mi? ya beni mide bulantim yok, halsizligim yok,agrim sizim yok, lekelenmem yok, kasilmalarim, kasik agrilarim vs yok, kilo almadim, herhangi bir yerim buyumedi, gobisim yok. yani hamielige dair hicbir emarem yok:) goguslerim hassas en bastan beri ama o da bir sey olsa bile haman yumusamiyor eski hamileligimden biliyorum.
iyi mi kotu mu bilmiyorum. ya bebisim cok rahat ettirecek annesini ya da diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum. ama aklimin bir kosesinde acaba var. ama oyle bir sey olsa mutlaka bir sekilde belli ederdi kendini diyorum.
gobisim biraz ciksa diyecem orada:) daha 8 yeni bitti cok erken degil mi?
canım benim göbüş biraz çıktı ama çok hafif belli ama biran önce çıksın istiyorum şöyle göbüşüm kocaman olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur cerene soralım onun bellidir artık
8. haftada cikmamistir o zaman. cok aceleciyim heralde:):CüvCüv:
aslinda benim gobis degil mesele. bir ispat ariyorum hamile olduguma dair:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?