- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.501
Allahım herkese en hayırlı zamanda veriyor canım ne kadar uğraşsanda olması gereken zamanda oluyor rabbim kimseyi aratmasın inş isteyen kimsennin kucağını boş bırakmasın inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm... keşke kullanmasaydın doğum kontrol hapını. yani yanlış anlama beni sakın ama ben hap içmekten nefret eden biri olduğum için korunma konusunda da doğal yolu tercih ederim. haplar sanki zarar veriyormuş gibime geliyor. şimdi yanlış şeyler düşünmenede sebep olmak istemem. bu benim düşüncem. peki ne zaman bıraktın hap kullanmayı canım? ne kadar süredir korunmasız devam ediyorsunuz cinselliğe? özel bir soru oldu sanırım dimi kusuruma bakma
ben 84 doğumluyum cnm.:içelim:
en yaşlınız benimmi yoksa 81liyimfisfisfis bende d. kontrol hapı kullandım 2 yıl bende pişmaınım kullandığıma:1rolleyes:
canım hap kullanan insanlarda bekleme süresi artıyormuş ben evlenmeden doktora gittim doktor kesinlikle önermedi ilk çocuktan önce hapı
canım kaç aydır korunmuyorsun pekiMerhaba kızlar, dünden beri yazılanları anca okuyabildim. Bugün tüm gün dışardaydım. Duruşmalar yoğundu. O yüzden yeni girebildim topiğe. Kızlar daha önce de yazdığım gibi benim günüm 18' i. Ama dün gece sabredemedim ve test yaptım. Tek çizgi çıktı. Testte adet gününden önce sonuç vermesi yüksek ihtimaldir yazıyordu. Çok canım sıkıldı. Neden yaptım sanki kendime çok kzıdım. Ben mayıs ayında evlendim ve evlilikten 1 ay öncesi olmak üzere 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Şimdi yazılanları okuyunca keşke kullanmasaydım diyorum. Düne kadar çok kafaya takmıyordum ama dün çok kötü oldum. Neyse çok da canınızı sıkmak istemem. Buralarda olacağım kızlar.
kızlar yinede bu kadar korkutmayın kendinizi hap inanın o kadar kötü bir şey dgl herkesin bünyesi farklı bazen başka şeyler çıkıyor bütün şuç haptaymış gibi tepki verebiliyoruz inan bende öyle düşündüm bir zamanlarkilo kılanma sivilce bilmen bir sürü anlatamam.ama geçti şimdi düşüncem hatat kimleri uzun kullanımda dogurganlık yetenegini kaybettiriyor bu ilaç kısırlaştırmaya başlıyor diye..bakın benim görümcem 4 yıl sonra bebk düşündüler ve 4 yıl boyunca ki öncedende kullanmışlıgı olmuş d.kontrol ilacı kullandı ginere adında bende ondan kullandım doktorumuzda aynı..ve şubat gibi bırakırım ilacı dedi ve mayısta hamile kaldıyani arada slında 2 ay oynadı bu bile güzel o kadar yıl kullanmış olmasına karşın 2 3 ayda hamile kaldı..herkeste aynı dgl bakın bana bende 6 aydan fazla oldu bu ilacı bırakalı ama hala tık yok..