- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.281
Nesemesecim, simit tarifi icin cok tesekkurler, bu aksam deneyeyim. aksam yemege davetliyiz. giderken hediye olarak simit gotururum. burada herkes gurbette oldugu icin cok guzel bir hediye olur.
Ben de hasta falan degilim, allah a sukur mide bulantilarim da pek yok. yani ara ara geliyor. ozellikle disimi fircalarken. dis fircaladiktan sonra hemen cikariyorum. macun midemi bulandiriyor galiba. ama onun disinda gun icinde baska bir sey yok. istahsizim. canim yemek yemek istemiyor. zaten hamilelik baslangicimdan bu yane 1 kg 300 gr vermisim. iyi diyorum ne kadar az kilo ile baslarsam o kadar kendimi sikmam gerekmez ilerki aylarda.
bir de kizlar ya ben cok hapsiriyoprum. yani hani hapsirinca buyuk bir basincla vucut kendini iter icten disa. ta hamileligimin en basindan beri. kendimi sikmiyorum ama yani acaba tehlikeli mi doye de dusunmeden edemiyorum.
cerence senden haber bekliyoruz canim.
mavidenizcim insallah yumoslar buyur bu ay. Ama en umutsuz olanlarin bile oldu emin ol sizinki de cok yakinda olacak insallah. Mesela milkshake var. onun tek tupu de yok ustelik. dis gebelik gecirmisti. gecen ay hic yumurtasi olusmamis. bu ay bir tane olusmus o da 25 mm:) doktor catlamaz demis. ama oldu iste. ben hayatimda duymadim 25 mm yumurta. yani gecen aydan bu aya bu kadar degsisiklik. bu ay corekotu baal tarcin vs de yemis ilaclara ek olarak. siz de deneyin gercekten yumurtalari gelistiriyor. ben de bu karisimi yedigim aylar genelde 20-22. gun yumurtlarken 17. gune kadar cekildi.
yaptim simitleri. hamuru 6 ya ayirdim ben de. sonra herbirini 2 ye. burgu yaptim. bol susam. bakalim simdi firinda kabariyorlar. hic firinda kabartmayi denememistim. gorucez.
gorunusleri guzel. sut yoktu benim ama pekmez vardi. hadi bakalim sonucu yazarim size.
yaptim cok nefis oldu. ben hep yaparim artik. hem kolay hem de lezzetli. toplam 6 simit oldu birini yedim bile. guya gezmeye goturecektim. neyse kalanlari gotururum artik.
bizim orasinin simiti biraz farklidir. ama onu ancak firinci yapabilir sanirim. neyse ondan da yapariz bir gun.
Nesemese canım bende daha yok hastalık belirtisi.Ama testi erken yapmıycam geçen ay tam adet olmam gereken zamanda yaptım hüsrandı.Hamişlik için söylenen belirtilerden de hiç birisini yaşamıyorumda herhalde yok hamişlik.Ben adet olduğumda alırım preseed in adresini canım çok sağol yardımın için.Bence sende pazartesiye kadar falan bekle test yapmak için eğer kırmızılar gelmezse.Allah tüm hamiş olmak isteyenlerin yardımcısı olsun.
neşe dur gitme azıcık konuşalaım sonra gidersin ödevlerinin başına listen güzel umarım unutmadan hergün tekrarlarsın bunları..şimdi zaten yukarıda benim yumruta ile olan sorunumu anlattım tekrar bal çörek otu tarçın yapacak bu saatten sonra etkili olurmu bilmem ama denemekte fayda var..bu çörek otunun çekmeden balla karıştıracaz dimi ben öyle yapıyordum kıtır taneleri geliyordu dişlerime eşim çekilipte karıştırsan daha iyi olmaz mı diye sordu bana valla siz nasıl yapıyorsunuz çekildiginde dogallıgı kaybolurmu ki? ya bu e vitamini ne işe yarıyordu?
Canım çörekotunu ben çektim öyle karıştırdım arada taneler gelse de macun kıvamında oldu ebnimki. E vitaminini doktor vermişti eşime, bebiş olana kadar kullanacak dedi, hareketliliği arttırmak içinmiş. Kendimi kötü hissediyorum size de bulaştırmamamk için gitmek istedim canım. Senin yumoşlar için geç değil bence, elinden geleni yap canım.
fx15 ne canım? Benim de kilo vermem gerek, yumurtalarımızın gelişimi için kilolu olmamak gerek. Doktorum bulunduğum şehirde en iyi yumurta takibi yapan dr olarak biliniyor, hemşire bir arkadaşım öyle demişti. Hayırlısı bakalım. Bu ay da Ona gideyim de, sonrası Allah Kerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?