- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.281
Nesemesecim, simit tarifi icin cok tesekkurler, bu aksam deneyeyim. aksam yemege davetliyiz. giderken hediye olarak simit gotururum. burada herkes gurbette oldugu icin cok guzel bir hediye olur.
Ben de hasta falan degilim, allah a sukur mide bulantilarim da pek yok. yani ara ara geliyor. ozellikle disimi fircalarken. dis fircaladiktan sonra hemen cikariyorum. macun midemi bulandiriyor galiba. ama onun disinda gun icinde baska bir sey yok. istahsizim. canim yemek yemek istemiyor. zaten hamilelik baslangicimdan bu yane 1 kg 300 gr vermisim. iyi diyorum ne kadar az kilo ile baslarsam o kadar kendimi sikmam gerekmez ilerki aylarda.
bir de kizlar ya ben cok hapsiriyoprum. yani hani hapsirinca buyuk bir basincla vucut kendini iter icten disa. ta hamileligimin en basindan beri. kendimi sikmiyorum ama yani acaba tehlikeli mi doye de dusunmeden edemiyorum.
cerence senden haber bekliyoruz canim.
mavidenizcim insallah yumoslar buyur bu ay. Ama en umutsuz olanlarin bile oldu emin ol sizinki de cok yakinda olacak insallah. Mesela milkshake var. onun tek tupu de yok ustelik. dis gebelik gecirmisti. gecen ay hic yumurtasi olusmamis. bu ay bir tane olusmus o da 25 mm:) doktor catlamaz demis. ama oldu iste. ben hayatimda duymadim 25 mm yumurta. yani gecen aydan bu aya bu kadar degsisiklik. bu ay corekotu baal tarcin vs de yemis ilaclara ek olarak. siz de deneyin gercekten yumurtalari gelistiriyor. ben de bu karisimi yedigim aylar genelde 20-22. gun yumurtlarken 17. gune kadar cekildi.
Afiyet olsun canım. Bakalım beğenecek misin? Bal-tarçın-çörekotum var daha önceden kalma, önümüzdeki aya yapılacaklar listesinde 2. sırada yer aldı benim için inşallah. Teşekkürler canım. Herkesi kocaman öpüyorum. Menzil Gülüm rüyan için hayır olsun diyorum. Ben çok karışık rüyalar görüyorum. Hayırlısı olsun. Hepiniz Yaradan'a emanet olun , dualarınızı bekliyoruz.. Mavi45 merakla bekliyorum durumunu...