- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.261
slm kızlar valla gazete falan okumadan buraya daldım ne kaynatmışlar bizimkiler diye hamiş var mı yokmu diye? özlemişim kızlar sizi ama ben hala tatil yapmak istiyorum..ne güzel günleri bile bilmiyordum eşimle evdeydik istedigimiz zaman çıkıyor geliyorduk çalışırken yorgun oluyorsun hiç bir şey yapamıyorsun..ne güzel ailesiyle kalabalık bir şekilde bayram geçiren var allah muhabbetinizi artırsın..bende gidemedim bu bayram ailemin yanına geçen bayram oradaydık çünkü..ama dün cnm sıkkındı önceki akşamdan beri içimde sürekli bir ürperti hatta ne bileyim korku falan oluyordu.dün bir arkadaşa gitmiştik namaza kalkıyorum içeriye odaya akşam olmuştu karanlıkta tırstım bir an giderken nasıl bir duygu anlatamam..yüregim sıkışıyordu sanki ne den böyle oldum bilmiyorum cnmda sıkkındı belki onun etkisi olabilir..
neşecim bencede kur temizlemeye ver ama bence sen onu yıkarken onda kalan eski kirinden de olabilir..benimde başıma gelmişti ama şu yatak koruyucuları varya onun beyaz normalde rengi bende beyaz lastikli çarşafla yıkamıştım böyle bölge bölge leke olmuştu nereden geldigini anlamadım sanki kese yaparsın kirler böyle yumuşak şekilde çıkarya onun üstünede ellediginde eline sakız gibi birşey geliyordu fırçaladım falan ama yınede leke kaldı kaç kere yıkadım gitmedi..bende tınmıyorum artık kirli dgl çünkü görünmüyorda zaten üstüne nevresim takıyorum öyle bıraktım..
kibele aramıza döndügüne sevindim biz seni biliyoruz kim ne düşürse düşünsün önemli dgl..kalp atışlarınızı duymuşsunuz şükür menzil gülüde öyle sevindim adınıza allah kucagınızada almak nasip etsin..
kızlar ben dün doktora gittim tekrar..biliyorsunuz doktor bana klomen vermişti bu ay yine 10 da ara ya 11 de 12 de görüşelim demişti bende aradım ve nihayetinde dün görüştük doktorumla bu arada pazar gününden beri afedersiniz vajinamda iç kısımda yanma agrı vardı k çok canım yanıyordu.dün doktoruma söyledim önce onun için baktı mantar olmuş dedi tamda tahmin ettigim gibi krem ve antibiyotik verdi. sonra yumurtalıklarıma baktı dün 12.günümde yumurtalar çok dedi(geöen ay daha geç bir tarihte tek yumurta 12 ml idi) boyu 12 ml ile 13 ml kadar dedi..benim için büyük br gelişme bu bana c.tesi tekrar gel bakalım dedi o gün belki başka bir arkadaşı bakabilir belki dün öyle demişti aslında o arkadaşı olan erkek ve daha önce kadın dogumcu olarak erkek doktora görünmemiştim tuhaf oldum aslında bildigim bir doktor ama,,ablamın dogumunada bu doktorla girmişti zaten klinik direktörü..bende şimdilik böyle kızlar..neyse hepinizi öptm..
Kızlar cumalarınız mubarek olsun. Tam cuma vakti.
Allah'ım burada birbirinin yüzünü hiç görmeden birbirine yardım ve dua için çırpınan grubumuzu ve tüm müslümanları bağışla. Eksikliklerimizi kusurlarımızı affet. Dünya ve ahirette ne kadar hayır varsa hepsini istiyoruz. Dünya ve ahiretteki tüm şer'den sana sığınıyoruz. Bizlere sağlık, sıhhat, huzur, afiyet, sevgi dolu yuvalar ve evlatlar ver. Bizden hayırlı, vatanına milletine faydası olan, sağlıklı ve iyiliksever nesiller ver. Bizim soyumuzdan hiçkimse sana isyankar olmasın. Hamiş kalmaya çalışan bizlere en hayırlı vakitte en hayırlı şekilde sağlıkla ve hayırla, senin yolundan gidecek çocuklar ver. Bu güzel günde hepimizin ihtiyacını en iyi bilen olarak ihtiyacımız olanı en hayırlı en güzel şekilde bize ver. Senin bize göndereceğin hayır konusunda sana güveniyoruz. Ne verirsen en güzelini verirsin. Sen istersen kimse engel olamaz, sen vermezsen kimse veremez. Senden başka gidecek kapımız yok. Bizleri boş çevirme Yüce Rabbim. Cümle müslümanların ihtiyaçlarını en güzel şekilde ihsan et. Bizleri de sevdiğin kulların arasına kat. İki cihanda burada birbirine dua eden kullarını aziz et. Aminnnn..
selam kızlar...
bayram bitti anca steye girebildim.nesemese dualarına canı yürekten katılıyorum.
mavi deniz seninde yumurtaların inşallah bebişe dönüşür bende de galiba mantar başladı dış kısmında kaşıntı ve hassasiyet var krem kullanıyorum ama pek faydası olmuyo kontrole gidince söylicem bıktım bu mantardan valla..
canım dra gittin mi hamileyken tehlike yaratabiliyor
tatlım bende 7 haftalık hamişim bende de mantar başladı dış kısmında sen ne gibi zararlardan bahsettin söyleyebilirmisin telaş yaptım şimdi :uhm:
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum yaa başımı kaldıramıyorum
canım benim ağzına yüreğine sağlık o kadar duygulandım ki rabbime yapılan duana gözlerimde ki yaşa engel olamadım bende dualarımda bütün bebiş isteyen arkadaşlarımıda söylüyorum allahım tüm bebek isteyen annelerin bu mübarek cuma vakti yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq:
neşe duana içtenlikle amin diyorum rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah..ierrorcum sagol tatlım düşüncelerin için işte ben buradaki bu samimiyeti bu sıcaklıgı seviyorum allah razı olsun hepinizden hepimizden..nurcum sen nasılsın geçmiş olsun..limon sık iç meyve ye bol bol..ıhlamurda içebilirsin..öptm..ceencim haberlerini bekliyoruz kısada olsa bişeler yaz sonra yine dinlen merak ediyoruz çünkü seni..
selam kızlar...
bayram bitti anca steye girebildim.nesemese dualarına canı yürekten katılıyorum.
mavi deniz seninde yumurtaların inşallah bebişe dönüşür bende de galiba mantar başladı dış kısmında kaşıntı ve hassasiyet var krem kullanıyorum ama pek faydası olmuyo kontrole gidince söylicem bıktım bu mantardan valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?