- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.221
ceren de saolsun sende sizi çok seviyorum çok ilgi alaka gösteriyorsunuz bugün dr gittim kapl atışına baktı bebişin ve bu sorunuma 3 aydan sonra kortizon içermeyen ilaç veririm dedi cerrah bir arkadaşına danışıcak aynı zamanda ve emin olun burayı hep okuyorum yazamasamda gün aşırı sizleri takip ediyorum hihoyyytMerhaba bayanlar, dün misafirlikteydim. Akşam giremedim o yüzden.
İrreor canım, ceren54 sıcak su banyosu demiş ama bana biraz sakıncalı gibi geldi. bebiş var ya o bakımdan. Zeytinyağı ile masaj yap bir bence hafif hafif.
Menzilgülü seni çok iyi anlıyorum, almanya' da yaşayan akrabalarımız var. Bayramlarda çok buruklar, kurban kesimi de yasak, bilmiyorum Abd' de nasıl?
Entelliye, içinin rahatlaması için, Felak ve Nas surelerini bir de Fatiha ve Ayetel Kürsi' yi oku bol bol. İnan rahatlarsın. Bir de fazla yalnız kalmamaya dikkat et. Umarım herşey çok güzel olacak canım.
Burcusal nasılsın?
Arifeyvz, Ceren54, Kayra42, Nesemesee, Beyaz16, Mavi Deniz, Mavi45 ismini yazdığım yazmadığım herkes, umarım bugün iyisinizdir. Bayramın tadını çıkaralım hep birlikte.
Merhaba bayanlar, dün misafirlikteydim. Akşam giremedim o yüzden.
İrreor canım, ceren54 sıcak su banyosu demiş ama bana biraz sakıncalı gibi geldi. bebiş var ya o bakımdan. Zeytinyağı ile masaj yap bir bence hafif hafif.
Menzilgülü seni çok iyi anlıyorum, almanya' da yaşayan akrabalarımız var. Bayramlarda çok buruklar, kurban kesimi de yasak, bilmiyorum Abd' de nasıl?
Entelliye, içinin rahatlaması için, Felak ve Nas surelerini bir de Fatiha ve Ayetel Kürsi' yi oku bol bol. İnan rahatlarsın. Bir de fazla yalnız kalmamaya dikkat et. Umarım herşey çok güzel olacak canım.
Burcusal nasılsın?
Arifeyvz, Ceren54, Kayra42, Nesemesee, Beyaz16, Mavi Deniz, Mavi45 ismini yazdığım yazmadığım herkes, umarım bugün iyisinizdir. Bayramın tadını çıkaralım hep birlikte.
slm kızlar nasılısınız ayy sayfalar ilerliyor durmadan yetişemiyorum..bizde ne nankörüz yazılmayınca aaa kimse ugramamış diyoruz yazılıncada sayfalar ilerlemiş yetişemiyoruz diyoruz
bir çogunuz giremeyeceksiniz sanırım bayramda bende şimdiden kutlayayım o zaman..kızlar bayramınızın mutlu huzurlu geçmesi dilegiyle iyi bayramlar..hamişler dikkat etsin yediklerinede..
kayracım hayırlısı ile git gel sanırım izmirdesin şuan ..ototbüs daha sakıncalı olabiliyor diye biliyorum sürekli yolda ve sallanma çukurluklar olabilir yollarda rsike atmamak için söylüyorlar..uçakta anlamıyorsun ne oldugunu çünkü..
soran arkadaşlara tşekkür ediyorum ben iyiyim şükür..sizler nasılsınız..entellye ne oldu cnm biriylemi bozuştun ..takma kafana bende takıyordum ama hiç birşey olmuyor kimseye bizden başka...fışşşşş diyeceksin geçeceksin...bol bol dua et içindeki sıkıntının geçmesi için salavat çek her bunaldıgında felak nasıda ihmal etme tabii...
cerencim sagol.o pek rahatın yerindedir yemek hazır aşagıda ye çık yukarı..hım hımm bende dün kayınvalidemlerde yedim yemegi dün eve gelirken tlf konuştuk biz yemedik daha yemek ,isterseniz gelin berabewr yiyelim dediler hemen gittik tabii hazır yemek vardı..
burcu sende yogun muşsun dün yorulmuşsundur..bi gelime yok galiba..
menzilcim çarş..bekliyoruz sonuçları..bu gittiginde cinsiyeti ögrenecekmisin? hamiş arkadaşlar sizler ne alemdesiniz?
Burcusal cım inşallah bu ay sıra bize de gelecek merak etme... Benim de arkadaşlarımın kocaman kocaman bebekleri var .. Görümcemin 3 tane var 4. yü düşüyor... İnşşallah ben de bu ay sıra ben de olsun istiyorum , daha benim de 1 tanecik bile yokki... sıra bizde dimi ... kimseye kaptırmayalım bu ay.. :)
Bayramda HALA BEBEK YOKmu sorusunu soranlara SİTEMLER.. ( yeni cümlem bu. heryere yazıyorum)
slm kızlar kimler var bayramda burada bende fazla giremiyorum şimdide fazla kalamam sanıırm..hepinizin bayramını kutluyorum kızlar güzel mutlu hayırlı bayramlar geçirmeniz dilegiyle..
canım saol önerini uygulayacağım bol boö dua ediyorum zaten pek yalnız kalmak istemiyorumMerhaba bayanlar, dün misafirlikteydim. Akşam giremedim o yüzden.
Burcusal nasılsın?
canım saol önerini uygulayacağım bol boö dua ediyorum zaten pek yalnız kalmak istemiyorum
kızlar ben dün gece döndüm eve bayramda zaten bütün aile kuzenler falan beraberdik hiç sıkıntım olmadı diyebilirim bugün yarında burdaki bayramlaşmalarla geçer cuma da iş başı artık çalışmak istyorum zaten evde böle kuruntulanıp duruyorum iş en iyisi o sıkıtıyla yzamayı unuttum hepininze sevdiklerinizle beraber nice bayramlar dilerim
kızlar 5+5 ken doktor gittim c.tesi keseyi alttan görebildi doktor ölçtü biçti haftasına göre uyumlu iki hafta sonra geldiğinde bebeği görürürz kalp atışlarını dinleriz dedi
doktor herşeyin şu anda normal olduğunu söledi sizce nasıldır bende geç döllenme olduğu için sanrım biraz geriden gidiyoruz gerçi doktor öle bi şey dememdi ama ben kendim öle olduğunu düşündüm eeee nede olsa prof olduk sayılır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?