teşekkür ederim canım. sen hamile misin?hepsini okuyamadım daha da sayfaların.
tebrik ederim canım. hayırlı olsun.pozitif çıkınca yanılma olmuyor diye duymuştum. ama negaif çıakrsa bazen erken oluyor götsermiyor. ama sen kesin hamilesindir. 3-4 ay olmuş galiba topiği açalı. epey uğraşmışsın. hangi yöntemlerle hamile kaldın?
bu ay ilk denemem olacak canım. martta karar verdik. o ay doktora falan gittim. folis asite başladım. bu ay ilk olacak. sen de öğretmensin sanırım. profilinde yazan doğruysa. hepsaladım mart annesi olmak bir öğretmen için çok iyi. 2. dönemi kapatırız inşallah.hem de hamileliğin tehlikeli günleri olan ilk günleri evde geçirmiş oluruz yani bu yazı:)inşallah planlarım tutar.
öyle mi canım çok güzel. branşın ne?benim ingilizce. hiç mi girmeyi düşünmüyorsun?hamilesin diye mi girmiyorsun?
c*a*n*d*y;
Ben son olarak 5 haziranda adet gördüm. canım benim beklediğim adet tarihi de 2 Temmuz.
carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
desdomona 9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
bebeğimiz
Merhaba herkesee....
Acaba hamilemiyimm neyim....
geçe ay 13.de olmuştum bugün ayın 16 sı hala bişey yok...
Üstelik hiçbir belirtim de yok...
Normalde çok karnım ağrır kasıklarıma sancılar girer oradan anlarım regl olacağımı....
Enteresan bir durumm...
Önümüzdeki aylar için bebeği planlarımıza almıştıkk erken mi gelmeye karar verdi naptıı...
Eşimde tereddütte belki olmuştur olabilir diyo...
bana süpriz hazırlamamıştır umarım(((((
papatyam cnm sakın halie olmayasın bebek size süpriz yapmış olabilirmi acaba
test alıp yapsana stres yapmaktan acaba varmı yokmu demektense hem öğrenmiş olursun opuyorumnanaktan
hımmm.. aslında erken sayılmaz ama...Canım dün dayanamayıp gidip yaptırdım idrar tahlili hemşire daha erken çıkmayabilir dedi ve çıkmadı bişey bi kaç gün bekle bakalım dedi..O yüzden beklemeye aldımm ...