Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

pasaklım üzülme bitanem
bakalım belki birkaç gün daha gecikir o zaman kan testi yaptırırsın
geç döllenme olduysa çıkmayabilir idrar testinde üzülme canikom :teselli:

evet bende haftasonuna kadar beklerim bi daha kendim test yapmam nedense garip bi şekilde üzüldüm tek pembe çizgiyi görünce :ecrin_bebek:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kalitesine göre değişiyormuş heralde :sm_confused:
hastalanırsan üzülmek yok sakın pozitif düşün emi :teselli:

temem üsülmiicem söss :bbo: :lepi:

GÜNAYDIN KISLARRRR
pasaklım üzülmeeee hayırlısı olsunnn stres yaptın içinde gecikmiş olabilirsinnn rahat oll

candy sen tekrar yaptınmııı test ?

olabilir lülüfer arada gecikmelerim oluyordu yine öyle bir şey belkide
3 gündür sanki hastalanmışım gibi ağrılar sancılar var ama hala hastalanmadım çok fena çokk fisfisfis

ayyy canımcım nerelerdesin Şeniz
:kedi: bi yandan eşimde bende çok istiyoruz bi yandan erken mi acaba diyoruz
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
işte geldimm Şeniz burdayım bendee kaydirigubbakcemile5
kendinizi madden ve manen hazır hissediyorsanız erken olduğunu sanmıyorum tatlım a.s
hem bebişler anladığım kadarıyla öyle hemen de gelmeyebiliyor fisfisfis
hakkımızda hayırlısı olsun inş. vereliniortak

pasaklı acaba gidip kan testi yaptırsanmı CADIARZU
kan testinde şimdide çıkar çünkü
en azından daha fazla merak içinde olmazsın ve yoksa bile daha fazla ümitlenip daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamazsın
varsada hemen seviniriz hep birlikte

pasaklı acaba gidip kan testi yaptırsanmı CADIARZU
kan testinde şimdide çıkar çünkü
en azından daha fazla merak içinde olmazsın ve yoksa bile daha fazla ümitlenip daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamazsın
varsada hemen seviniriz hep birlikte

çıbıkıımm yaa birascık daaa bekleseem olar mıı kaydirigubbakcemile
en azından şu haftayı atlatsak hastalanmazsam pazartesi hemen gidicem sözzz :lepi:
mutlu haberi teyzeme sen verirsin yakınsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işte geldimm Şeniz burdayım bendee kaydirigubbakcemile5
kendinizi madden ve manen hazır hissediyorsanız erken olduğunu sanmıyorum tatlım a.s
hem bebişler anladığım kadarıyla öyle hemen de gelmeyebiliyor fisfisfis
hakkımızda hayırlısı olsun inş. vereliniortak

evet canım nazlanıyolar bazen :ecrin_bebek:

napiim kuzu emin olem dedim fikrinizi merak ettim ondan koydum mafoldumben
senide tebrik ederim kuzum sağlıkla kucağına alırsın inş
inşallah ya şimdi gidip kan testini de alacam. çok mutluyuz eşim de çok sevindi ama anneme nasıl diyecem bilmiyorum utanuyommm :kedi:

candy ve akpak çok çok tebrik ederim.allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına..
amin amin teşekkür ederim

günaydın bende bebek istiyorum ama benim 13 ay oldu hala olmadı
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah

inşallah en kısa zamanda senin bebişin de gelir. Allah ne zaman hayırlıysa o zman versin :emir_bebek:

günaydın arkadaşlar,
bende dün aranıza katıldım. bende anne olmak istiyorum. 1 yıllık evliyim. Bu ay ayı bıraktım. Son SAT: 5 haziran. Bakalım ne zaman hamiş olacamyerimseniben

akpak sende mi hamilesiiiiiiiiiiiiinnn :nazar:
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin, bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese de hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kızlar selam belki beni hatırlasınız 2 ay evvelden .. tekrardan aranıza katılayım dedim! bu arada candy inanmıyorum hamişmişsin!! cok sevindim canım tebrik ederim:nazar:.. benim bu ay da olmadi insallah umutlar temmuza!!

pasaklı cnm sende stres yapma biraz daha bekle bakalım sonrada kan tahlilini yaptırırsın
allah hepimizin gönlüne göre versin :
Saruboceq:

kızlar selam belki beni hatırlasınız 2 ay evvelden .. tekrardan aranıza katılayım dedim! bu arada candy inanmıyorum hamişmişsin!! cok sevindim canım tebrik ederim:nazar:.. benim bu ay da olmadi insallah umutlar temmuza!!

sağol kuzum daha kan testimi yaptıramadım ama
demin sağlık ocağına gittim kan testi yapmıolarmış sıcakta bayılacaktım hastaneye gidicem sabah artık
bu arada idrar testini bi daha yaptım bu sabah yine çift çizgi çıktı

sağol kuzum daha kan testimi yaptıramadım ama
demin sağlık ocağına gittim kan testi yapmıolarmış sıcakta bayılacaktım hastaneye gidicem sabah artık
bu arada idrar testini bi daha yaptım bu sabah yine çift çizgi çıktı

canım sen artık doktordan randevu al aradaa hamilesin diyormdaaa tecrübe konuşuyo alla allaa kaydirigubbakcemile3 Şeniz

X