Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tebrik ederim canım. hayırlı olsun.pozitif çıkınca yanılma olmuyor diye duymuştum. ama negaif çıakrsa bazen erken oluyor götsermiyor. ama sen kesin hamilesindir. 3-4 ay olmuş galiba topiği açalı. epey uğraşmışsın. hangi yöntemlerle hamile kaldın?

tebrik ederim canım. hayırlı olsun.pozitif çıkınca yanılma olmuyor diye duymuştum. ama negaif çıakrsa bazen erken oluyor götsermiyor. ama sen kesin hamilesindir. 3-4 ay olmuş galiba topiği açalı. epey uğraşmışsın. hangi yöntemlerle hamile kaldın?

inş cnm.efet 3 ,4 ay oldu aslında çok ösel bişi yapmadım ama geçtiğimiz ay soğan kürünü uygulamıştım 10 gün kadar bilmiyorum etkisi oldumu olmuştur heralde die düşünüyorum.sen ne kadardır istiyosun cnm

bu ay ilk denemem olacak canım. martta karar verdik. o ay doktora falan gittim. folis asite başladım. bu ay ilk olacak. sen de öğretmensin sanırım. profilinde yazan doğruysa. hepsaladım mart annesi olmak bir öğretmen için çok iyi. 2. dönemi kapatırız inşallah.hem de hamileliğin tehlikeli günleri olan ilk günleri evde geçirmiş oluruz yani bu yazı:)inşallah planlarım tutar.

bu ay ilk denemem olacak canım. martta karar verdik. o ay doktora falan gittim. folis asite başladım. bu ay ilk olacak. sen de öğretmensin sanırım. profilinde yazan doğruysa. hepsaladım mart annesi olmak bir öğretmen için çok iyi. 2. dönemi kapatırız inşallah.hem de hamileliğin tehlikeli günleri olan ilk günleri evde geçirmiş oluruz yani bu yazı:)inşallah planlarım tutar.

efet cnm öğretmenim ama şu ana çalışmıyorum kpss ye girmedim zati.
evde özel ders veriyorum onun için pek sorun olmuycak benim için

çok güzel bak. meslektaş çıktık. yeni mi mzeunsun?kaç yaşındasın. ben 2006 mezunuyum. 3 yıldır çalışıyorum. 1 yıllık da eviliyim.

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
desdomona 9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
bebeğimiz

candy cim benim tarihim 25 haziran teşekkür ederim:1hug:

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
desdomona 9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

carides 18 haziran
blueangel42 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
stella 28 hazirann
meral77 2 temmuz
aysellim 2 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz

Merhaba herkesee....
Acaba hamilemiyimm neyim....
geçe ay 13.de olmuştum bugün ayın 16 sı hala bişey yok...
Üstelik hiçbir belirtim de yok...
Normalde çok karnım ağrır kasıklarıma sancılar girer oradan anlarım regl olacağımı....
Enteresan bir durumm...
Önümüzdeki aylar için bebeği planlarımıza almıştıkk erken mi gelmeye karar verdi naptıı...
Eşimde tereddütte belki olmuştur olabilir diyo...
bana süpriz hazırlamamıştır umarım:KK43:(((((

Merhaba herkesee....
Acaba hamilemiyimm neyim....
geçe ay 13.de olmuştum bugün ayın 16 sı hala bişey yok...
Üstelik hiçbir belirtim de yok...
Normalde çok karnım ağrır kasıklarıma sancılar girer oradan anlarım regl olacağımı....
Enteresan bir durumm...
Önümüzdeki aylar için bebeği planlarımıza almıştıkk erken mi gelmeye karar verdi naptıı...
Eşimde tereddütte belki olmuştur olabilir diyo...
bana süpriz hazırlamamıştır umarım:KK43:(((((

papatyam cnm sakın halie olmayasın bebek size süpriz yapmış olabilirmi acaba
test alıp yapsana stres yapmaktan acaba varmı yokmu demektense hem öğrenmiş olursun
opuyorumnanaktan

papatyam cnm sakın halie olmayasın bebek size süpriz yapmış olabilirmi acaba
test alıp yapsana stres yapmaktan acaba varmı yokmu demektense hem öğrenmiş olursun
opuyorumnanaktan

Canım dün dayanamayıp gidip yaptırdım idrar tahlili hemşire daha erken çıkmayabilir dedi ve çıkmadı bişey bi kaç gün bekle bakalım dedi..O yüzden beklemeye aldımm ...

papatyacımm neden dudağını büzüyorsun ki
ne güzell işte, ben süprisleri severimm a.s
yap bakalım bir test yerimseniben

X