Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide yumurtlama zamanında ısı kontrolü yapan varmı
benim tam yumurtlama zamanım ve ateşim var
çok bunaldım
tam yumurtlama döneminmiii sitellaaa
sancı felan oluyomu kasıklarında
bide yumurtlama hesaplamalar varr eczanelerde satılan onlarla yapılıyooo takip
çok almak yapmak istedim ama utandım hepp gidip almaya :kedi:
bak bu aralar ozaman çalışma yapabilirsinn
evet nilüü geçen 2 ay da olan adetlerime göre yumurtlama haftamdayım
ve inanılmaz sıcak basıyor bana ve yumurtalıklarım ağrıyor
bak ben bu siteden yapıyorum
zaten gün aşırı yapıyoz bu akşam yokk :kedi::kedi::kedi:
GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org
cnm benimde öyleydi adet sancım vardı hala daha var gelicek gibi ağrıyo göğüslerim acıyo idrarın rengi ne durumda dikkat ettinmi
uuuu pasaklı bekide sende hee bak sana dedim adet olcan gibi arırr candy sendede öle oldu dimiii
idrarın koyu olursa ordanda anlayabiliyosun hamile oldunuu en önemlisi göğüslerdenn
pasaklıminiktanrıca canım bence sende bi test alıp yap bakalım
belki sende hamilesindir hem
ücretsiz canım ya sağlık ocaklarından da mı para alacaklar. ama bizim sağlık güvencemiz var...birşey sorucam sağlık ocağında kanda gebelik testini kaç paraya bakıyorlar
kıslarrrr biras önce idrar testi yaptım sonucu koyuyorum hamilemiyim yanlış olabilme ihtimali varmı ayy çok karıştım bilemedim korkuyorum
bende gelebilir miyim aranıza :kedi:
candy ve akpak çok çok tebrik ederim.allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına..
ücretsiz canım ya sağlık ocaklarından da mı para alacaklar. ama bizim sağlık güvencemiz var...
kız Allah iyiliğini versin. testinin resmini çekmiş koymuş. ne güldüm ama :roflol:
buyur tatlım gel bakim kaydirigubbakcemile5
kızlar yarın kan tahlilini alacam. 5 gün geçti yaaa ben hamişimmmm kaydirigubbakcemile3
burdan hangi başlığa gidiyoruz hamiş kızlar? sonra izinizi kaybetmeyim. sizi çok sevdim. şubat annelerine mi gidecez?
kızlar benim kpss sınavım var çok giremiyorum. ama aklım sizde kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan :dance: