Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yaa ama pek de heveslenmek istemiyorum ama yine de içimde bişiler kıpır kıpır böle nası desem değişik bişi işte
ee hade başla gayri yafri
nie başlamadınız daha:uhm:
ne tarihi :kedi:
bende :kedi:
bunlar neyyy :kedi:
la onlar önümüsdeki olucağımız adet tarihleri oraya yasıp hep berap heyecannan bekliok günümüzü.geçincede brda ktlama yapıokkaydirigubbakcemile2
iş durumlarının düzelmesini bekliyoz candim
eşim iş bulur bulmaz başlıycaz inşallah
ama ben şimdi reglim :kedi:
hem biz çalışma yapmıyos :kedi:
burda kendime alıştırma yapıyom :lepi:
regl tarihlerimiz canım
bebiş için
candy bazılarında yumurtlama erken oluyo o yüzden idrar testinde okadar net çıkabiliyo hatta adetin geçmedende yapınca okadr net çıkabilir ama kimisindede yumurtlaması geç oluyo ve idrrda çıkmıyo
muhtemelen sen öle oldun yoksa test okadar net çıkmasss
bence kesin hamilesin birde kan yaptır bakalımmm.. hadi hayırlısı
teşekkürlerrr
hadi cnmcım inş sende sefindirirsin bizi:Saruboceq:
hadi sende yap bi test kuzu bak benimde 2 gün gecikmişti
kaç gün geçtin pasaklıı 2mi ?
hımm peki kuzum başlayaınca çalışmalara beklioz o zaman başka topice gitmek yok taammı doğru bura geliyonuz çıbıkk sende
ya değilsem o zaman çok üzülürüm ama bari bi kaç gün daha geciksin çok sancım var çünkü mafoldumben
hastalanırım diye beklemedeyim
inşallah hastalanmam ama :Saruboceq:
evet canım takvime bakarsak 13ünde hastalanmam gerekiyordu
sabahtan beri çok sancılanıyorum kasıklarım çok ağrıyo ama hala hastalanmadım :kedi:
cnm peki yanılma yüsdesi ne kaa bilinmi testin anında belirdide benim çisgilerCADIARZU
canım bak hiç hamiş olmadım ama ilk baştan beri istedim içinnn jinekolog gibin oldum yane :)
testin okadaa net çıkması mümkün deilll bak bazen silik pembe çıkar umutlanır insan o yanıltabilir seni ama bu gayet net 2 çizgi varrr apaçık hamilesinn
birtanedaha al yap istersen sabah aç karnına ilk idrarınla
ama bence hamilesin yanılamaz bukadrrr
uuuu pasaklı bekide sende hee bak sana dedim adet olcan gibi arırr candy sendede öle oldu dimiii
idrarın koyu olursa ordanda anlayabiliyosun hamile oldunuu en önemlisi göğüslerdenn
bende gelebilir miyim aranıza :kedi: