- 20 Aralık 2008
- 1.815
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlatıyorum anlatıyorum ama adamda tık yok aynen böyle mirmirmirmir dinliyorya benimkide biras korkuyo açıkçası ama şimdilerde biras daha hevesli
sende heveslendirebilirsin cnm anlatarak güsel yanlarını
arkadaşlarım kocam bebek istiyor dedikçe özeniyorum senağlamaahh canım ahh seninkidemi öyle napcaz bu kocişleri yaaaaa klava:
bende bi gelişme var ne olursa olsun bu ay korunmamaya karar verdim :dilcikar: düşündüm de ilerde baya yaşlanmışım ve yalnızım delikafadulden Allah korusunselam kızlar. nasılsınız bakalım. var mı bi gelişme???
benim aklıma da böyle bir fikir geldi ama gidecek bebekli kimsemiz yok senağlamakızlar size bişey söyleyeyim mi; benim eşimde pek istemiyor gibiydi ama yakınlarımızda bebeği olanları ziyarete gittikten sonra 360 derece döndü. şimdi benden de çok istiyor. tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
xsultanx 28 mayıs
Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran
birkan 19 haziran
bu ne kine? -tatlicadiarzu-
beni de yaz bari de anlamadım nasıl tarih verecem kaydirigubbakcemile3 neyin tarihini verecem :jeyyar:
adet tarihleri cnm önümüsdeki olucağın reglinin tarihini veriyosun listeye eklioz sona hep beraber bekliyoruz gününü
o zaman 13 hazirana da beni yaz
merakla bekleyelim sengözlerimebaksanab
yo 16sınına olmuştum.
en az bir günüm var kaydirigubbakcemile3
benimde 7 günüm kaldı adetime inş olmam.
CANDY bu arada hep takipteyim canım yazmıyorum diye kızma,kendimi çok kaptırınca stres yapıorum o yüzden biraz uzak kalmak istiyorum ama sürekli okuyorum ...
cnm benim nie kızayım ama boşlamayın yinede burayı olurmu isim yasdırıp kaçıo çoğu sonra nolmuş haberimiz bile olmuyo oysa gelselerde paylaşssalar bizede moral olur yada biz onlara moral veririz.inş canım seviniriz hep beraber güsel haberlerle
28 günde oluyorum
bu ayın 16sına olmuştum
daha 10 gün oldu
12si gibi falan yumurtlama günü oluyor bu hesaba göre
candy canım beninde tarihim yarın büyük bir ihtimal hastalınıcam az az gelmeye başladı bile belirtileri :çok üzgünüm:
olmadı bu ay yaaa