Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya benimkide biras korkuyo açıkçası ama şimdilerde biras daha hevesli
sende heveslendirebilirsin cnm anlatarak güsel yanlarını
anlatıyorum anlatıyorum ama adamda tık yok aynen böyle mirmirmirmir dinliyor
sonra da ben şu hale dönüyorum delikafadulden

ahh canım ahh seninkidemi öyle napcaz bu kocişleri yaaaaa :eek:klava:
arkadaşlarım kocam bebek istiyor dedikçe özeniyorum senağlama

selam kızlar. nasılsınız bakalım. var mı bi gelişme???
bende bi gelişme var ne olursa olsun bu ay korunmamaya karar verdim :dilcikar: düşündüm de ilerde baya yaşlanmışım ve yalnızım delikafadulden Allah korusun

kızlar size bişey söyleyeyim mi; benim eşimde pek istemiyor gibiydi ama yakınlarımızda bebeği olanları ziyarete gittikten sonra 360 derece döndü. şimdi benden de çok istiyor. tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
benim aklıma da böyle bir fikir geldi ama gidecek bebekli kimsemiz yok senağlama
hatta gidecek kimsemiz yok

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
xsultanx 28 mayıs
Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran
birkan 19 haziran

bu ne kine? -tatlicadiarzu-
beni de yaz bari de anlamadım nasıl tarih verecem kaydirigubbakcemile3 neyin tarihini verecem :jeyyar:

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
xsultanx 28 mayıs
Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
birkan 19 haziran
kuskonmaz 23 haziran

Son düzenleme:
benimde 7 günüm kaldı adetime inş olmam.
CANDY bu arada hep takipteyim canım yazmıyorum diye kızma,kendimi çok kaptırınca stres yapıorum o yüzden biraz uzak kalmak istiyorum ama sürekli okuyorum ...

benimde 7 günüm kaldı adetime inş olmam.
CANDY bu arada hep takipteyim canım yazmıyorum diye kızma,kendimi çok kaptırınca stres yapıorum o yüzden biraz uzak kalmak istiyorum ama sürekli okuyorum ...

cnm benim nie kızayım ama boşlamayın yinede burayı olurmu isim yasdırıp kaçıo çoğu sonra nolmuş haberimiz bile olmuyo oysa gelselerde paylaşssalar bizede moral olur yada biz onlara moral veririz.inş canım seviniriz hep beraber güsel haberlerle

28 günde oluyorum
bu ayın 16sına olmuştum
daha 10 gün oldu
12si gibi falan yumurtlama günü oluyor bu hesaba göre

Son düzenleme:
cnm benim nie kızayım ama boşlamayın yinede burayı olurmu isim yasdırıp kaçıo çoğu sonra nolmuş haberimiz bile olmuyo oysa gelselerde paylaşssalar bizede moral olur yada biz onlara moral veririz.inş canım seviniriz hep beraber güsel haberlerle

heralde adet olanlar üzüldükleri için yazmak istemiyorlardır :sm_confused:

candy canım beninde tarihim yarın büyük bir ihtimal hastalınıcam az az gelmeye başladı bile belirtileri :çok üzgünüm:
olmadı bu ay yaaa

candy canım beninde tarihim yarın büyük bir ihtimal hastalınıcam az az gelmeye başladı bile belirtileri :çok üzgünüm:
olmadı bu ay yaaa

üsülme cnm ben artık herşeyde bi hayır vardır zamanı gelmemiştir die düşünüyorum olmadığı zaman.olsunda çok bekletmeden.yeni ay yeni umut umudunu hiç kırma sadece stresten uzak duralım yeter cnm

başladım cnm adetimin 2 .günü başladım 10 gün oldu yumurtlama zamanım geldi sanırım içmeye korkuyorum artık ama bişi olur die

bişey sorcam sana canım herkezde farklı herhalde ama yumurtlama zamanı adetinin 10. günümü başlıyo acaba genelde 14. gün diyolar ama kafam karıştı benim iyice CADIARZU

X