Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

saol candy cim
bu akşam alıcam test daha fazla bekleyemicem
insallah yarın güzel haberlerle gelirim

merhaba kızlar bende siteye yeni katıldım.3 yııllık evliyim ve çalışmalara 3 ay önce başladık
bu günlerde sonuç bekliyorum.Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin

günaydın kızlar
size güzel haberlerle geldim
akşam iki tane test yaptım ikiside pozitifi :lepi:
darısı basınıza insallah

günaydın kızlar
size güzel haberlerle geldim
akşam iki tane test yaptım ikiside pozitifi :lepi:
darısı basınıza insallah

tebrık edeım alkisalkisalkis bende o cıft cızgıyı grmek cok ıstıyorum ama 3 ay sonra.dua edın benım ıcın hamıslerın dusı gercek olurmus :teytey:

cnm tebrik ederim umarım güzel bi duygudur allah hepimize yaşatsın o duyguyu..ben 1.5 yıllık evliyim bende çook istiyorum ama kaç aydır olmuyor allah hayırlısını versin bütün herkese.herkese çoçuk sevgisini tattırsın rabbim..

arkadaslar meraba bende bebek düsünüorum ama adet düzensızlığım vaır tedaviye basladım herkese allah hayırlı evlet nasıp etsın (amın )

cnm tebrik ederim umarım güzel bi duygudur allah hepimize yaşatsın o duyguyu..ben 1.5 yıllık evliyim bende çook istiyorum ama kaç aydır olmuyor allah hayırlısını versin bütün herkese.herkese çoçuk sevgisini tattırsın rabbim..

olur inşallah takmayın kafanıza hepımızın bebeıslerı zamanı gelınce gelecekler bıraz nazlılar sadece inşllah hamıleyım dıye baslık acarım bende bı kac ay sonra:içelim:

merhaba arkadaşlar bende 3 ,5 yıllık evliyim 1 yıldan beri bebek istiyoruz bende yumurtlama probelmi eşimde de sperm hareket azlığı ve morfoloji nde problemler var ilaç kullanıyoruz 1,2 ay sonra aşılamaya geçicez Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah AMıNNN...

X