Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU TOPİCİ YENİ FARKETTİM..ÖNCELİKLİ HERKESE HAYIRLI HAMİLELİKLER VE HAYIRLI BEBEKLER DİLİYORUM... UMARIM BENİDE ARANIZ AKABUL EDERSİNİZ. BENDE 1 YILLIK EVLİYİM VE EVLENDİĞİM GÜNDEN BERİ ÇOÇUK İSTİYORUZ VE HİÇ KORUNMADIK. FAKAT OLMADI :KK43: EKİM AYINDA UMUTLANDIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM AMA 5 HAFTALIKKEN DÜŞTÜ . DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE İLK HAMİLELİKLERDE DÜŞÜK RİSKİ YÜKSEKMİŞ. KÜRTAJA GEREK KALMADI . 3-4 AY BEKLE DEDİ VE BEKLEDİĞİM SÜRE BİTTİ BENDE ARTIK TEKRARDAN ÇOÇUK İSTİYORUM VE ALLAHIM DUALARIMI KABUL EDER.SADECE BENİM DEĞİL TÜM HERKESİN.. VEBİDE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ. 4 MAYIS :))) :nazar

herkese selam... bende yeni üyeyim benide aranıza kabul ederseniz memnun olurum.
Daha önce bir gebelik yaşadım ama bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrar çalışmalara başlayacağız şimdi umarım sağlıklı bir gebelik olur bu sefer. Alahım herkesin dualarını kabul etmesi dileğilye

Merhaba Kızlar Bende 1,5 yıllık evliyim. daha önce bu bölüme hiç bakmamıştım. Taaaki eşimle dün konuşana kadar. Dünden beri düşünmesi bile çooook heyecan veriyor. Benimde bu ay zamanım geçmiş. Bir haftaya kalmaz adet olacağım sonra bende çalışmalara başlayacağım inşallah. Rabbim hepimizin yanında olsun:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, umarım hepiniz bebişlerinize en kısa sürede kavuşursunuz :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah bende tez zamanda kavuşurum :Saruboceq: öpüyorum sizi Şeniz Şeniz

kizlar ben bugun sabah test yaptim
pozitif cikti yani hamileyim :CüvCüv:
hala inanamiyorum darisi tum isteyen herkese :sm_cool:

selam kızlar bayadr yokum candy benide eklermsn cabım 18mayıs geçen ay olmadı hemende tamgünümde oldum inşllh bu ay olur allahım herkeze nasip etsin kızlar grşmk üzere herkez koçişiiiinin yanında sanırım bys:eek:

hadı hayırlısı kızlar...
bende ıstıyorum ama 2. yı...
yas 32 oldu....
ikileyım dedım....
folıkplus kullanıyorum...15 gundur...
3 ay kullanıcam sonra çalısmalar baslar...

bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs
tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs

günaydın kızlar a.s.
hala regli olmadım :uhm:
ama hala test yapmıyorum
umutlanmak istemiyorum
8 gün gecikti :uhm:

slm bende bebek isteyenlerdenim ama olmuyor malesef 1 kez aşılama yapıldı tutmadı mayısın sonunda tekrar yapılacak bakalım o zaman olucakmı

X