Herkese merhaba öncelikle,
Benimde 5 buçuk aylık oğlum var ve doğduğu günden beri sürekli ağlıyor sürekli huzursuz

ilk 3,5 ay çok ciddi gaz problemimiz vardı resmen ağlamaktan morardı, hem anne sütü hemde mama alıyor. Dr keçi sütü maması önermişti ancak oda fayda etmedi kullanmadığımız gaz ilacı kalmamıştı onlarında bir etkisi olmadı. Şuan biraz oyuncaktan ve oyundan anlamaya başladı bunlarla oyalıyoruz fakat günün büyük bölümü huzursuz mutsuz ve ağlak

Dr a götürüyoruz her ay düzenli kontrolleri var çok şükür bir sağlık problemi yok ama onun bu huzursuz hali hem beni telaşlandrıtıyor hemde çok yoruyor

düşünsenize bütün gün ağlayan bir bebek be devamlı kucakta. Kucakta bir süre sonra fayda etmiyor. Doğduğundan beri eşim ve bebeğimizle dışarı çıkıp bir arkadaşımıza gidemedik veya yemeğe vs gidemedik. Ben zaten devamli evdeyim. Kendi arabasında kesinlikle durmuyor. Bildiğim bütün bebekler arabada gezinmeyi sever uyurlar hatta ama benim oğlum maalesef me kendi pusetini seviyor nede arabaya koyulup gezinmeyi. Zaman herşeyin ilacı yazmışsınız umarım öyle olur gerçekten. Benim gibi olan arkadaşlar bebekleriniz hangi aylardan sonra daha huzurlu olmaya başladı? Gaz olayı bitti gibi ama huzursuzluk nedendir hep var ayrıca uykuya dalış olayımızda çok zor

hep sallanmak istiyor inanır mısınız 6 saat ayağımda sallamışlığımda oldu

neyse o iyi olsunda ben kendimden geçtim artık.