• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebğim sürekli huzursuz...

mehberalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
106
1
46
Ankara
AYIN 9 unda 4 aylık olacak bir kızım var doğduğundan beri çok huzursuz öncelerden kucakta duruyordu şimdi ne yapsak nafile hiçbişey fayda etmiyor çok bunalıyorum yanımda yardımcı hiç kimsem yok doğru düzgün uykusuda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım benimle aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ben artık delirmek üzereyim neolur bir akıl verin bana ...

:9:
AYIN 9 unda 4 aylık olacak bir kızım var doğduğundan beri çok huzursuz öncelerden kucakta duruyordu şimdi ne yapsak nafile hiçbişey fayda etmiyor çok bunalıyorum yanımda yardımcı hiç kimsem yok doğru düzgün uykusuda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım benimle aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ben artık delirmek üzereyim neolur bir akıl verin bana ...
Canım adaba ac mı bebegin . Gaz problemi olsa şimdiye azalırsın. Dis erken geliyo desek 24 saat olmaz onun huzursuzluğu. Doktor ne diyor bı derdimi dar acaba. Cunku biz 4 aylık olduk rahatladık saatlerce kendi kendine donuyo oynuyo şarkı mirildaniuo yani senin bebesinde bı ay biraz keyiflenmedi gerekirdi . Saglik sıhhat versin herkese ALlah

:9:
Canım adaba ac mı bebegin . Gaz problemi olsa şimdiye azalırsın. Dis erken geliyo desek 24 saat olmaz onun huzursuzluğu. Doktor ne diyor bı derdimi dar acaba. Cunku biz 4 aylık olduk rahatladık saatlerce kendi kendine donuyo oynuyo şarkı mirildaniuo yani senin bebesinde bı ay biraz keyiflenmedi gerekirdi . Saglik sıhhat versin herkese ALlah

öncelikle ilgın ıcın tesekkur edıyorum canım gaz problemımız bıttı yok yaklasık 3 hafta önce sutum kesıldı oyuzden mama ıcıyor yanı ac olması gıbı bı durumda yok ıste sebebını anlayamıyorum ya delı olucam allah senın cocugunuda sıze bagıslasın

canım bu problemini forumun dogum sonrası kısmana acarsan orda daha cok ilgili insan görür diye düsünüyorum..cünkü bu ve benzeri sorunlar hep orda paylasılıyor..insallah en kısa zamanda huzurlu bir melek olur bebişin..dua edelim..öpüyorum onu..

allah razı olsun çok teşekkür ederim

Merhaba mehbetalp
İnş mesajımı görürsün
Benim bebeğimde 29 unda 4 aylık olacak.uyanık olduğu vakit hep mız mız ağlıyor mutsuz.annemle bakıyoruz inan yemek bile yiyemiyoruz.çocuğumun neyi var diye kafayı yicem:(((doğduğu günden beri böyle.
Senin bebeğin nasıl şimdi bir düzelme oldu mu?
Sağlıklı günler dilerimmm

Bebişim şu an 7 aylık
4 ve 5. Aylar bizim için atak yapma ayı
Oldu
Bebeğim daha çok gülmeye oyunlardan zevk almaya başladı
Ben derim ki doktorunuza bi görünün sıkıntıyı en iyi o tespit edecektir
Pek çok seçenek var çünkü
Diş,gaz vs var da var

Merhaba,
Benim yaşadıklarımın üzerinden çok zaman geçti ama o sıkıntılı günleri unutmak mümkün değil...Pusette uyuyan bebek görüntüsü içimde hep uhte kalmıştır! Maalesef bize ne doktor ne de gaz için verilen damlalar çare olmuştu benim anladığım bu işin tek ilacı zaman! Biraz sabretmelisin 6 aydan sonra nispeten rahatlayacağını umuyorum. Sonra sırasıyla 12 ay, 18 ay, 24 ay ve 36 ay milatlar oluyor. Bu işin iyi yanı ise zor bebeği olan anneler zaman geçtikçe rahatlarken uykulu miniklerin anneleri bebeğin yürümeye başlamasıyla dağılıyorlar:) İnan sen de o günleri bu temponun etkisiyle çok rahat atlatacaksın. Buna da zügürt avuntusu diyoruz:)

Merhaba mehbetalp
İnş mesajımı görürsün
Benim bebeğimde 29 unda 4 aylık olacak.uyanık olduğu vakit hep mız mız ağlıyor mutsuz.annemle bakıyoruz inan yemek bile yiyemiyoruz.çocuğumun neyi var diye kafayı yicem:(((doğduğu günden beri böyle.

Annelik bu sabır sabır sabır özveri fedakarlık...:-)
Benimkide çok problemliydi 3 aydan sonra biraz daha düzeldi bu aralar gene bozuldu bilemiyoruzki ne derdı var napalım zamanla düzelir diye umuyoruz. Senınki neyle beslenıyo sindirim sorunu olabilir. Alti pis olabilir. Terlemis uykusuz aç olabilir. Bezi sıkmıştır canı sıkılmıstır. Küvete su koy yüdür rahatlayabilır oyun oyna sevdigı şeylerı yap. Masaj yap. aklıma gelenler bunlar. Veya biyerı agırabilir soy bebegi heryerını incele dokun aglıyomu kontrol et... Umarım yardımcı olmuşumdur. Bilgilendırırsın bizide

Herkese merhaba öncelikle,
Benimde 5 buçuk aylık oğlum var ve doğduğu günden beri sürekli ağlıyor sürekli huzursuz:( ilk 3,5 ay çok ciddi gaz problemimiz vardı resmen ağlamaktan morardı, hem anne sütü hemde mama alıyor. Dr keçi sütü maması önermişti ancak oda fayda etmedi kullanmadığımız gaz ilacı kalmamıştı onlarında bir etkisi olmadı. Şuan biraz oyuncaktan ve oyundan anlamaya başladı bunlarla oyalıyoruz fakat günün büyük bölümü huzursuz mutsuz ve ağlak :( Dr a götürüyoruz her ay düzenli kontrolleri var çok şükür bir sağlık problemi yok ama onun bu huzursuz hali hem beni telaşlandrıtıyor hemde çok yoruyor:( düşünsenize bütün gün ağlayan bir bebek be devamlı kucakta. Kucakta bir süre sonra fayda etmiyor. Doğduğundan beri eşim ve bebeğimizle dışarı çıkıp bir arkadaşımıza gidemedik veya yemeğe vs gidemedik. Ben zaten devamli evdeyim. Kendi arabasında kesinlikle durmuyor. Bildiğim bütün bebekler arabada gezinmeyi sever uyurlar hatta ama benim oğlum maalesef me kendi pusetini seviyor nede arabaya koyulup gezinmeyi. Zaman herşeyin ilacı yazmışsınız umarım öyle olur gerçekten. Benim gibi olan arkadaşlar bebekleriniz hangi aylardan sonra daha huzurlu olmaya başladı? Gaz olayı bitti gibi ama huzursuzluk nedendir hep var ayrıca uykuya dalış olayımızda çok zor :( hep sallanmak istiyor inanır mısınız 6 saat ayağımda sallamışlığımda oldu :( neyse o iyi olsunda ben kendimden geçtim artık.

Benim oglumda 8 aylik oldu hala mızmız.dogdugundan beri boyle.gazi vardi 3 aylik olunca gecti ama hala ayni dis cikartti iki tane onun mızmızlıği diycem ama yok.gecmiyo 3 aylik olunca gazi gecsin diye bekledim gectide ama kendisi degismedi.sadece uykusu degisti gece uyuyor artik ama cok sık uyaniyor.oyuncakla oynamayi pek sevmiyo.dısari ciktigimizda hemen uyuyor.ama evde hep kucak istiyor artik kucaktada mizmiz heryerim tirnak izi.emerken ayaklariylada kollarimi tirnakliyor :) büyüdükce dahada huysuzlaniyo sanki

Ayyy bu konu hakkinda be yazsaniz bis arkadaslar bi arkadasim cok iyi soylemis bebisler ayaklaninca rahatlicaz insallah benim bebekte hep kucagimda kahvalti uyku temizlik hayal oldu. Tuvalete zor gidiyorm. Bizim bebekler cok sikintili surekli sikiliyor bir pozisyonda 3 dkdan fazla durmuyor tek care var arkadaslar :) arabayla tur atmak:) baska bu care yok onda da eve felince aciyor gozleri benimafacan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimkisi arabayla turlamaktanda hoşlanmıyor :( bana herkes diyorki dur daha sen bir emeklemeye yürümeye başlasın kurcalayacak sağısolu hep peşinde koşacaksın daha zor günler bekliyor diyorlar ama ben o günleri iple çekiyorum kurcalasın hiç problem değil ben evdeki gerekli güvenliği saglarım gerekirse yıksın ortalığı yeterki o mutlu olsun huzuru olsun. Böyle devamlı ağlak devamlı huzursuz olmasından iyidir. Bende elimde çok sakin insanlarız ve bebekliklerimizde hep öyle geçmiş. Oğlum kime çekmişse böyle :) akrep burcu olmasının bir etkisi var mıdır acaba. Int okuyorum akrep burcu bebekleri çok ilgiden hoşlanıyormuş biz zaten bunu fazlasıyla yapıyoruz.

benim görümcemin kızı da sürekli ağlardı durup dururken çığlık atardı.çocuğun hiç sustuğunu görmezdim.altıncı aydan sonra ek gıdaya başladı çocuk akıllandı.meğer açlıktan ağlarmış yavrucak.şimdi de ablamın oğlu öyle.evden dışarı çıkmak istemiyor ablam.sürekli bağırıyor ağlıyor ama gözünden bir damla yaş gelmiyor :).bazı bebekler huy ediniyor ağlamayı.oda sürekli kucakta gezmek istiyor.ablam evde kucağında gezdirerek uyutuyor yazık.Allah yardımcınız olur inşallah.

Yürüteç aldi ananemiz ogluma biraz rahatladim ama bu seferde yürüteçten düştü kafa üstü.aşagı dogru sarkıyo yalniz birakamiyorum yine 1sn bile.yere yorgan serip üstüne koyuyorum sürünerek emekliyo ama suratını kafasini carpiyo bi yerlere korkuyorum valla

Merhabaaa bende buralarda care arayanlardanim. 10 aylik oglum surekli agliyor miz miz hic susmuyor ve hicbise onu mutlu etmiyor:( yemek yerken agliyor alti degisirken agliyor ustu degisirken agliyor sokaga cikarken ağlıyor yani her an aglak:( bende cok mutsuzum .oyun oynasak sadece 2 dk.oturmak istemiyor.surekli surekli ayakta durmak istiyo ki bazen bu da yetmiyo.o mitsuz ben mutsuz.bu günleri atlatacakmiyiz acaba:*

Merhabaaa bende buralarda care arayanlardanim. 10 aylik oglum surekli agliyor miz miz hic susmuyor ve hicbise onu mutlu etmiyor:KK43: yemek yerken agliyor alti degisirken agliyor ustu degisirken agliyor sokaga cikarken ağlıyor yani her an aglak:KK43: bende cok mutsuzum .oyun oynasak sadece 2 dk.oturmak istemiyor.surekli surekli ayakta durmak istiyo ki bazen bu da yetmiyo.o mitsuz ben mutsuz.bu günleri atlatacakmiyiz acaba:*
ah canımm benim oğlumda doğduğundan beri öyle.şuan 20 aylık hala öyle mızmız istediği bşy olmadığında ağlıyo hep susturmanın imkanı yok.Allah kolaylık versin

ah canımm benim oğlumda doğduğundan beri öyle.şuan 20 aylık hala öyle mızmız istediği bşy olmadığında ağlıyo hep susturmanın imkanı yok.Allah kolaylık versin
Yaaaa böyle devam edecek diyosun yani:( inan aglamaktan eridi ya.hic mi duzelme olmadi seninkinde:(

Merhaba mehbetalp
İnş mesajımı görürsün
Benim bebeğimde 29 unda 4 aylık olacak.uyanık olduğu vakit hep mız mız ağlıyor mutsuz.annemle bakıyoruz inan yemek bile yiyemiyoruz.çocuğumun neyi var diye kafayı yicem:KK43:((doğduğu günden beri böyle.
Canim 3 aylık bebeğim anlattığın gibi nasıl oldu sizinki baya olmuş yazalı

Herkese merhaba öncelikle,
Benimde 5 buçuk aylık oğlum var ve doğduğu günden beri sürekli ağlıyor sürekli huzursuz:KK43: ilk 3,5 ay çok ciddi gaz problemimiz vardı resmen ağlamaktan morardı, hem anne sütü hemde mama alıyor. Dr keçi sütü maması önermişti ancak oda fayda etmedi kullanmadığımız gaz ilacı kalmamıştı onlarında bir etkisi olmadı. Şuan biraz oyuncaktan ve oyundan anlamaya başladı bunlarla oyalıyoruz fakat günün büyük bölümü huzursuz mutsuz ve ağlak :KK43: Dr a götürüyoruz her ay düzenli kontrolleri var çok şükür bir sağlık problemi yok ama onun bu huzursuz hali hem beni telaşlandrıtıyor hemde çok yoruyor:KK43: düşünsenize bütün gün ağlayan bir bebek be devamlı kucakta. Kucakta bir süre sonra fayda etmiyor. Doğduğundan beri eşim ve bebeğimizle dışarı çıkıp bir arkadaşımıza gidemedik veya yemeğe vs gidemedik. Ben zaten devamli evdeyim. Kendi arabasında kesinlikle durmuyor. Bildiğim bütün bebekler arabada gezinmeyi sever uyurlar hatta ama benim oğlum maalesef me kendi pusetini seviyor nede arabaya koyulup gezinmeyi. Zaman herşeyin ilacı yazmışsınız umarım öyle olur gerçekten. Benim gibi olan arkadaşlar bebekleriniz hangi aylardan sonra daha huzurlu olmaya başladı? Gaz olayı bitti gibi ama huzursuzluk nedendir hep var ayrıca uykuya dalış olayımızda çok zor :KK43: hep sallanmak istiyor inanır mısınız 6 saat ayağımda sallamışlığımda oldu :KK43: neyse o iyi olsunda ben kendimden geçtim artık.
Canim 3 aylık bebeğim aynı anlattığın gibi ne zaman düzeldi

Back
X