- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
Ooo çok güzel canım hayırlı olsunCanım gebeyim daha 4 haftalık kese yok hiç bi şey yok sadece kanda çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo çok güzel canım hayırlı olsunCanım gebeyim daha 4 haftalık kese yok hiç bi şey yok sadece kanda çıktı
Sağol canım sol yumurtalığıma hala sancı giriyor anlamadım ki endişeliyimOoo çok güzel canım hayırlı olsun
Canm benimde aynı hala ağrım varSağol canım sol yumurtalığıma hala sancı giriyor anlamadım ki endişeliyim
sizin kaç haftalıkCanm benimde aynı hala ağrım var
Keseyim gördünüz mü tek taraflı mı ağrınız5+4 canım
Genelde kasıklarım ağrıyor ama sol tarafta batma hissi var gördük canım iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için doktora gidicem inşallahKeseyim gördünüz mü tek taraflı mı ağrınız
Aaa nie ki ben 3 gebeligimide bebe time dan ogrendim hepside dogru cikti hatta bu son 3 uzlerimede bebe time la yaptigim testten ogrndim hatta baska teste guvenemeyip ozellikle bebe time aradim yani
Suan hic yok rabbim nasip ederse 3 tane olcak.daha once 3 gebelik kaybim var.suanda da 3uz hamileyim rabbim herkese nasip etsinmaşallah canım kaçtan bebişşin var
Yalnız test dağılmış zaten bozuk. Aslında bu pozitif değilPozitif cıkıp yanılanlatdan biri de benm artk idrar testi kesinlkle yapmam günüm gecer kan testi yaptrrm psikolojımz bozuldu resmen aldatılıyorz