• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebetime gebelik testi

solisss

yarına kalır da yanına kalmaz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
934
460
23
Kızlar bu marka test sürekli yanlış sonuç mu veriyor. Ben adetimin 26. Günü bhcg baktırdım 0.01 çıktı adetimin 33. Günü bebetime yaptım pozitif çıktı. Bi haftalık arada bi kaç kez pembe akıntı oldu bi kez de kahvemsi akıntı oldu

Hanımlar bu test hakkında bilgisi olan yok mu

baska bi test ile deneyn netten ismini yazip arastrnva kurbanlarnin yazilarnida okursnz.cok canlar yakti bebetime

Kızlar bu marka test sürekli yanlış sonuç mu veriyor. Ben adetimin 26. Günü bhcg baktırdım 0.01 çıktı adetimin 33. Günü bebetime yaptım pozitif çıktı. Bi haftalık arada bi kaç kez pembe akıntı oldu bi kez de kahvemsi akıntı oldu
Aaa nie ki ben 3 gebeligimide bebe time dan ogrendim hepside dogru cikti hatta bu son 3 uzlerimede bebe time la yaptigim testten ogrndim hatta baska teste guvenemeyip ozellikle bebe time aradim yani

Aaa nie ki ben 3 gebeligimide bebe time dan ogrendim hepside dogru cikti hatta bu son 3 uzlerimede bebe time la yaptigim testten ogrndim hatta baska teste guvenemeyip ozellikle bebe time aradim yani
Ben forumdada gördüm bebetime yorumları yazın googleye direk çıkıyor pozitif çıkıp ardından adet olan çok kişi var inşallah dediğiniz gibidir böyle şeyler duyunca umutlanıyorum sonra umudum kırılıyor

Kızlar şimdide predictor Expressi yaptım böyle çıktı ben hala inanamıyorum bi yanlışlık k vardır diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1507649705029-595550214.jpg
    1507649705029-595550214.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 942
Ben forumdada gördüm bebetime yorumları yazın googleye direk çıkıyor pozitif çıkıp ardından adet olan çok kişi var inşallah dediğiniz gibidir böyle şeyler duyunca umutlanıyorum sonra umudum kırılıyor
Insallah vardir canm ama ben hic yanilmadim ha bi kez bozuk cikti ama dierlerinde hic sorun yasamadim insallah sennkide oledir

Kızlar şimdide predictor Expressi yaptım böyle çıktı ben hala inanamıyorum bi yanlışlık k vardır diye düşünüyorum
Bence var canm ya sen bi kan ver yani hadi diyelim bebe time pozitif cikardi yanlis olsa bile e bida pozitif baya bi hemde bence hemen kan vermelisin

Canimm yanlışlık olamaz benim de böyleydi hamileyim elhamdulullah çok sevindim senin adına saglukla alalım kucağımıza inşallah...değerin kc çıktı adetin geçti mi

Back