hayat bana çok acımasızlık yaptı.mutlu olmayı haketmiyormuyum ben .3 tane evladımı kaybettim karnımda.su an ellerim bos evlat hasretiyle yanıyorum.ama su an tek destegim ilk önce eşim sonra ailem.onlar benim herseyim.neden bana anne diyecek evlatlarım yok yanımda.onları çok özlüyorum.kucagım bos yüregim yaralı bir haldeyim.tek umudum allahımın bana bir evlat vermesi saglıklı ve hayırlı bi evlat.of of yüregim sıkıldı.umudumu kaybetmek istemiyorum.
of ablam of okurken çok kötü oldum.senin duygularını çok ama çok iyi anlıyorum.RABBİM sana bir daha o acıları yaşatmasın.dualarımız hep senin için ...sana ALLAH hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip edecek inşallah.sende anne olacak ve çok mutlu olacaksın inşallah.ALLAHa edilen hiç bi dua geri çevrilmez.er yada geç bir evladın olacak.ben buna gönülden inanıyorum.sıkma canını.bebeklerini kucağına alıp sevemedin ama ...onlarda senin için bir kurtarıcın olacak biliyorsun.hepsi seni koruyacak..çünkü onlar melek.seni çok seviyoruz.ailen her zaman yanında.sen üzülürsen bizde üzülürüz.:a015:umutlarını yitirme.O güzel kalbini ferah tut.Şeniz