Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belkı bayramlarda elını opmeye gelen bır evladın olmayacak,ama bu fanı dunyadan gocup gıttıkten sonra cennetın kapılarını sana acmıs annecıgım gel dıyen 3melegın senı orda beklıyor olacak.
canım benım cocugun olmuyorsa evladın neden olmasınkı;
anne sevgısınden yoksun,sıcak bır yuva ısteyen,sokaklara dusmekten kurtulmayı bekleyen,kımsesızlıklerı yetmıyorumus gıbı dayak yıyıp ıtelenen o kadar melek varkı yuvalarda.sevapların en guzelı be canım.tut bırının elınden;evladın olsun sıcaklıgını bılsın.sana omur boyu dua etsın.hayat ver onlara:)))))
bulamadıkları huzuru,soyleyemedıklerı anne kelımesını,sacını oksamayı,elınden tutup parka goturmeyı,dustugunde sarılıp yarasını opmeyı aklına ne gelıyorsa.
senın 3melegın var be canım,1tanede hayatın olsun.hayat verdıgın.
evlat acısı cok zor bılıyorum.ama olmusa care yok canım.evlat edıne bılırsın sartları degerlendırıp.bunu denedınmı hıc?
a.s.yazını öylesine gezinirken gördüm ve çok üzüldüm bende düzceliyim sana çok çok geçmiş olsun diyorum allah sevdiği kullanırını önce üzermiş sonra sevindirirmiş canım umudunu hiç yitirme herşeyin vaktini zamanını allah bilir.a.s.
bıraz daha bekleyecek vaktı varmıdır bır annesızın acaba?aslında cok haklısınız.bende bunu binlerce düşündüm evlat almayı.eşim su an bunu kabul etmiyor.biraz daha bekliyelim diyor.eger gercekten böle kötü bi olay yasarsak.allahım insallah yasatmaz.bunu düşünecez .
bıraz daha bekleyecek vaktı varmıdır bır annesızın acaba?
olsun bır tanede sızın olur ne guzel olur?:)))))
benım ıkı kızım var ve bır ucuncuyude evlat edınmek ıstıyorum.ama sartlar kurallar vs.onların olusmasını beklıyorum.
bırde kardes aılem var.cocuklarına gonlumden geldıgınce yardım ettıgım.uzaktada olsa ara da zıyaret edebıldıgım.ama telde konusup hedıyeler gonderdıgımdekı bana olan sevecen sesı.hayatta hıc bır duyguyu hıssetmedım ben o an.hıc bıe sevınc bunun kadar tarıfsız huzur dolu gelmemıstı bana.
cevrene bırbak canım.kımler var.yardımcı olmak ıcın sevmek ıcın,basını oksamak ıcın bıle.
sen mıralını ıyı tutkı keyfın yerınde olsunkı ;bebegın olsun.
emınnın bırgun senınle hamıslerden haberlerde okuyacagımmm:))))))))))
ama once moralllllll:))))))okeyyyyy:)))))
insallah canım.destegin ve güzel düşüncelerin için sagol.zaten hamile kalırsam kk da bagıra bagıra yazacammmmma.s.
inşallah canım o gun gelsınde o guzel yuzunun tekrar guldugunu goreyım ALLAHım nasıp etsın inşallah
dualarım senınle canım benımmmmm,,,,:1hug:
ablam benim.senin yazdıklarını okuyunca gözlerimden yaş geldi.umudumu sizlerin sayesinde yıkmamaya calısyorum.a.s.
inşallah o gözyaşların bır gun mutluluk gözyaşların olur benım canım kardeşım .....asla umudumuzu yıtırmek yok tamammı :1hug:
hayat bana çok acımasızlık yaptı.mutlu olmayı haketmiyormuyum ben .3 tane evladımı kaybettim karnımda.su an ellerim bos evlat hasretiyle yanıyorum.ama su an tek destegim ilk önce eşim sonra ailem.onlar benim herseyim.neden bana anne diyecek evlatlarım yok yanımda.onları çok özlüyorum.kucagım bos yüregim yaralı bir haldeyim.tek umudum allahımın bana bir evlat vermesi saglıklı ve hayırlı bi evlat.of of yüregim sıkıldı.umudumu kaybetmek istemiyorum.
belkı bayramlarda elını opmeye gelen bır evladın olmayacak,ama bu fanı dunyadan gocup gıttıkten sonra cennetın kapılarını sana acmıs annecıgım gel dıyen 3melegın senı orda beklıyor olacak.
canım benım cocugun olmuyorsa evladın neden olmasınkı;
anne sevgısınden yoksun,sıcak bır yuva ısteyen,sokaklara dusmekten kurtulmayı bekleyen,kımsesızlıklerı yetmıyorumus gıbı dayak yıyıp ıtelenen o kadar melek varkı yuvalarda.sevapların en guzelı be canım.tut bırının elınden;evladın olsun sıcaklıgını bılsın.sana omur boyu dua etsın.hayat ver onlara:)))))
bulamadıkları huzuru,soyleyemedıklerı anne kelımesını,sacını oksamayı,elınden tutup parka goturmeyı,dustugunde sarılıp yarasını opmeyı aklına ne gelıyorsa.
senın 3melegın var be canım,1tanede hayatın olsun.hayat verdıgın.
evlat acısı cok zor bılıyorum.ama olmusa care yok canım.evlat edıne bılırsın sartları degerlendırıp.bunu denedınmı hıc?
Yazini okurken,yaslarin gozlerimden suzulmesine mani olamadim,bende anne olamayan bir kadinim ne yazikki,evet ellrimizi opecek kuzucuklarimizin olmamasi cok aci,ama dahada kotusu devletin evlat edinme konusundaki kati tutumu,biliyorum onlarda cocuklari korumak icin bu kadar siki tutuyorlar isi ama onlarin prosedurlerini gecene kadar bir yavru yuva sicakliginda buyuyemiyor ne yazikki,ben yurtdisinda oldugum icin koruyucu aile olmak gibi birsey sozkonusu olamiyor ve evlat verme konusundada cok katilar,her yerden elimizi kolumuzu bagliyorlar ne yazikki.keske alabilsem ama cok zor maalesef.
hayat bana çok acımasızlık yaptı.mutlu olmayı haketmiyormuyum ben .3 tane evladımı kaybettim karnımda.su an ellerim bos evlat hasretiyle yanıyorum.ama su an tek destegim ilk önce eşim sonra ailem.onlar benim herseyim.neden bana anne diyecek evlatlarım yok yanımda.onları çok özlüyorum.kucagım bos yüregim yaralı bir haldeyim.tek umudum allahımın bana bir evlat vermesi saglıklı ve hayırlı bi evlat.of of yüregim sıkıldı.umudumu kaybetmek istemiyorum.
canım kardeşim senin yazdıklarını ve bütün sana destek olan arkadaşlarımın yazılarını şimdi okudum senin kendini bu kadar yıparatman beni çok üzdü rabbim ne verirse hayırlısından versin inşallah artık tedaviye başlamanın zamanı geldi sanırım seninle bu konuyu konuşmuştuk inşallah sende hamileyim diye başlık açarsın burada ve bebeğini kucağına alırsın kendini üzmen bizleri daha da çok üzecek bunu biliyorsun hep pozitif olmanı istiyorum yılmadan mücadele dualarım seninle canım kardeşim benim dilerim allahtan bebek hasretiyle yanan tüm evli çiftlere çifter çifter nasip etsin AMİNŞeniz
umudunu kaybetme bence..bi doktordan ayrdım al..neden bebeklerini karnında kaybettiğini öğren..belki allah korusun bi rahatsızlığın vardır..önce çözüm bulunsun bu duruma bak ozaman belki bi bebiş kucağında olacak..umarım en yakın zamanda dileğine kavuşursun..