Bebekten sonra kendime gelemiyorum

5 yastan bildiriyorum sabah 10 aksam 5 arasi kreste. Gelincede yemek oyun falan 9 da yatar. Butun gun ve geceler benim 1 gecede 1 sezon dizi izlerim 😂 merak etmeyin butun kucuk bebegi olan anneler geciyor. 2 yastan sonra rahatlarsiniz. Bi sure plan yapmayin ani yasayin mesela bugun su filmi izlicem diye plan yapma yada evi supurcem diye baktin vaktin oldu yapabildin sanada hem moral olur supriz gibi dusun. Birde bebekli arkadaslar robot supurge alirsa cok rahat edersiniz o supururken en azindan dinlenirsiniz. Bizim zamanimizda yoktu robot supurgeler off bebekle cok zordu temizlik yapmak. Allah hepinize kolaylik versin sabredin sadece geciyor. Sagliginiz yerinde olsun hepsi cozulur.
1 gecede bir sezon dizi bitirmek mi😍😍😍 waaooww hayallerimdeki hayat :KK68::KK68::KK68:

Hemen olur mu ki? Dinimiz amin:dua:

Ya cok anneci
Mesela anneme birakim 10 saatte olsa beni aramaz
Ustelik emziriyorum
Komsuya gider hic aglamaz oynar
Babasiyla disari gider doktor kontrolune falan gider ama benim oldugum yerde bana cok nazlaniyo
Annesine nazlaniyo tabii haliyle ☺️ ama sizden başkasında durması da bı nevi iyi, işiniz vs olduğunda dışarı çıkmak kolay olur🤭

Annesine nazlaniyo tabii haliyle ☺️ ama sizden başkasında durması da bı nevi iyi, işiniz vs olduğunda dışarı çıkmak kolay olur🤭
Yarin sabahtan anneme goturucem butun gun evi dezenfekte edicem
Koronaydik maalum😂
arada esimede annemede biraktigim oluyo dogru
Ama evde benim bacagimdan ayrilmiyo

1 gecede bir sezon dizi bitirmek mi😍😍😍 waaooww hayallerimdeki hayat :KK68::KK68::KK68:

Hemen olur mu ki? Dinimiz amin:dua:
Su an bile dizi izliyorum netfliks all of us are dead. Guzel dizi izleyin 😂. Yalniz bende bu rahatliktan bi 10 kilo aldim cok rahat olmakta iyi degil

Su an bile dizi izliyorum netfliks all of us are dead. Guzel dizi izleyin 😂. Yalniz bende bu rahatliktan bi 10 kilo aldim cok rahat olmakta iyi degil
Fırsatım olduğunda bakicam konusuna🤭🤭 cocuksuzken Virgin River izleyip romantik takılıyodum, artık sert biseyler istiyorum, içimdeki romantik is dead🤣🤣🤣

Fırsatım olduğunda bakicam konusuna🤭🤭 cocuksuzken Virgin River izleyip romantik takılıyodum, artık sert biseyler istiyorum, içimdeki romantik is dead🤣🤣🤣
Ahha bu gayet sert zombili heryer kan golu😂 bende bazen k-drama izliyorum ama sonra hayatima bakip cok uzuluyorum. Boyle zombili dewamke en azindan sevinebiliyorum sukur daha zombi saldirisi gelmedi basimiza.

Yarin sabahtan anneme goturucem butun gun evi dezenfekte edicem
Koronaydik maalum😂
arada esimede annemede biraktigim oluyo dogru
Ama evde benim bacagimdan ayrilmiyo
AA çok geçmiş olsun 😢 gerçekten birilerine bırakabilmek ve içinin rahat olması bir lüks☺️ benimki 9 aylık, 2 saatliğine bi yere çıksam annem sürekli hadi gelmiyo musun, çocuk agliyo oyalanma vs🤦🏻‍♀️

Ahha bu gayet sert zombili heryer kan golu😂 bende bazen k-drama izliyorum ama sonra hayatima bakip cok uzuluyorum. Boyle zombili dewamke en azindan sevinebiliyorum sukur daha zombi saldirisi gelmedi basimiza.
Puaaa ayy koptumm:KK70::KK70::KK70::KK70:tam benlik:KK8: ama ama, ah walking dead, benim üzümlü kekim, hiçbir zombi dizisi sen gibi değil😀

Su mesajı okuyunca kalbimde bi yer çiçek açtı, gözlerim doldu🥲🌺🌿 öyle mi gercekten? O kadar yorgun enerjisiz ve motivesizim ki tünelin sonundaki ışığı bile göremiyorum. Kendi annem dahil çevremde kimse bile şu cümleleri kurmadı bana. Herkeste aynı laf: bugünlerin tadını çıkar bunlar tatli yorgunluklar şükret vs vs vs. Sukrumuzu biz de yapıyoruz. O ayrı bir konu. Ama kimse bu annenin fiziksel yorgunluğu da geçtim iç dünyasında olan bitenle ilgilenmiyor. Ben eski ben değilim artık.
Gerçekten geçiyor❤️ Çok zor bir bebeği hakkıyla büyütmek. Herkes anlamaz bunu. Bebeğin zorsa ve sen hakkını vermeye çalışıyorsan insan üstü bir çaba harcıyorsun… nasılsın derler uyumuyor yorgunm dersin aman sağlıklı ya derler.. bi kere daha suçlu hissettirirler yorgunum dediğin için… hatırlıyorm 18 aylıktı ölsem de mezerda uyusam inşallah diye deliler gibi ağlamıştım… yaşamayan bilmez..
Merak etmeyin öyle bir geçiyor ki. 4 ten sonra hele yarım zamanlı oyun grubu vs de olursa tadından yenmiyor. Geçecek garanti veriyorum🌸 tek şartı geçeceğinden emin olarak bol sabır bol sevgi. Evladınızla mutlu sağlıklı bir ömür diliyorm

Gerçekten geçiyor❤️ Çok zor bir bebeği hakkıyla büyütmek. Herkes anlamaz bunu. Bebeğin zorsa ve sen hakkını vermeye çalışıyorsan insan üstü bir çaba harcıyorsun… nasılsın derler uyumuyor yorgunm dersin aman sağlıklı ya derler.. bi kere daha suçlu hissettirirler yorgunum dediğin için… hatırlıyorm 18 aylıktı ölsem de mezerda uyusam inşallah diye deliler gibi ağlamıştım… yaşamayan bilmez..
Merak etmeyin öyle bir geçiyor ki. 4 ten sonra hele yarım zamanlı oyun grubu vs de olursa tadından yenmiyor. Geçecek garanti veriyorum🌸 tek şartı geçeceğinden emin olarak bol sabır bol sevgi. Evladınızla mutlu sağlıklı bir ömür diliyorm
Çok teşekkür ediyorum bu ictenlikli destek mesajınız için🤍🌸🌿 bir nebze yüreğime su serpti❤️

AA çok geçmiş olsun 😢 gerçekten birilerine bırakabilmek ve içinin rahat olması bir lüks☺️ benimki 9 aylık, 2 saatliğine bi yere çıksam annem sürekli hadi gelmiyo musun, çocuk agliyo oyalanma vs🤦🏻‍♀️
Cok tesekkur ederim cok sukur gecti gitti
Ben 1 yas sonrasi basladim
Emziriyomusun?
Ben 1 2 saatle basladim zamanla yulseldi bu vakit

Cok tesekkur ederim cok sukur gecti gitti
Ben 1 yas sonrasi basladim
Emziriyomusun?
Ben 1 2 saatle basladim zamanla yulseldi bu vakit
Emiyor ama artık ek gıdaya geçtiği için gün içinde çok sık emme ihtiyacı duymuyor. En çok gece uyandiginda emerek uyuyor. Demin 20.dk.icinde iki kere uyandi iki kere emzirdim yatırdım. Nöbet bekliyorum👀 Sabaha kadar sansliysam 5 6, degilsem 8 9 kere uyanıyor 😶

İyi akşamlar hanımlar , konuya direk giriş yapmak istiyorum 6 aylık bir bebeğim var ve ben çok yorgunum..Kısaca bahsediyim;günlük rutinimizden sabah 7 -7.30 gibi fix uyanır. tabi gün geç aydığınlandığı için ben çok zor uyanıyorum kendime gelemiyorum hiç . 2 saat böyle altını al oyuncak ver eline oyala derken geçiyo. 2 saat sonunda uykusu geliyo ayağımda sallıyorum yatırıyorum max yarım saate uyanıyor ayagımda tutarsam 2 saat uyuyor 11 e kadar. Sonra kahvaltısıydı ek gıdasıydı derken saat 1 oluyor . Ev dağınık heryer heryerde ben saçımı bile tarayamamışım tüm gün pijamayla . Evi süpürebilrsem ne mutlu . Uyursa tekrar yarım saat . Asla ne yemek yapmaya girişebiliylrum ne kendime vakit ayırabiliyorum cünkü neye girişsem uyanıyor. Paldur kuldur yemek yapıyorum makineye çamaşır derken saat 3 4 oluyor biraz bebeğimle oynuyorum vs. Akşam oluyor tüm günler diğerinin aynııı Okadar verimsiz Okadar boş ki .. akşamları 8 buçukta uyuyor bana 12 ye kadar zaman kalıyor ama tüm gün hic kendine vakit ayırmadığım için bi çay içip yorgunluk atmak istiyorum iş yapmak istesemde zoraki oluyor uykulu oluyorum coğunlukla zaten.Aile içi şeyleri kafaya taktığım için galiba ağzımda da sürekli aftlar çıkıyor hayat kalitemi yerlere çekiyor iyice .. naparım nasıl bi düzen kurarım fikirlerinize çok ibtiyacm var . Oysa her Akşam elimde ajanda günlük haftalık aylık planlar yapıyorum okunacaklar listesi yapıyorum ama lafta kalıyor hep icraat yok 😓
Şu an okunacaklar listesini rafa kaldır bence şu durumda pek mümkün değil..konuyu ben açtım sandım aynı durumdayım üstelik 5 yaş bi de abi var ve 1 ay sonra işe başlayacağım geçici olduğunu düşünüp kendimi telkin ediyorum

Emiyor ama artık ek gıdaya geçtiği için gün içinde çok sık emme ihtiyacı duymuyor. En çok gece uyandiginda emerek uyuyor. Demin 20.dk.icinde iki kere uyandi iki kere emzirdim yatırdım. Nöbet bekliyorum👀 Sabaha kadar sansliysam 5 6, degilsem 8 9 kere uyanıyor 😶
Iste ben taaa 17 aya kadar gun icinde bile 2830303 kere emziriyodum artik bi tiryaki haline gelmisti. Ek gida yesede beni hep emmek istiyodu.

17 ayini biraz gectiginde ya tamamen birakacaktim yada yavas yavas

Bizimkisine tamamen biraktirirsam cok travmatik olacakti

4 saatte bir vermeye basladim. Her hafta yarim saat yukselttim suan 9 saatteyim :) ve cok rahatladim
Ramazana kadar devam. Ramazanda birakmak istiyorum tamamen insallah

Iste ben taaa 17 aya kadar gun icinde bile 2830303 kere emziriyodum artik bi tiryaki haline gelmisti. Ek gida yesede beni hep emmek istiyodu.

17 ayini biraz gectiginde ya tamamen birakacaktim yada yavas yavas

Bizimkisine tamamen biraktirirsam cok travmatik olacakti

4 saatte bir vermeye basladim. Her hafta yarim saat yukselttim suan 9 saatteyim :) ve cok rahatladim
Ramazana kadar devam. Ramazanda birakmak istiyorum tamamen insallah
Ayy😁😁 meme tiryakisi bebiş😀😀 peki gece uyanınca nasıl geri uyuyor şimdi?

Ayy😁😁 meme tiryakisi bebiş😀😀 peki gece uyanınca nasıl geri uyuyor şimdi?
Uyanmiyor :KK76:
Uyanirsada aramiza aliyorum sariliyorum piish pishh diyorum uyumazsa kalkip oyun oynuyoz 😂
Ama genelde uyanmiyor yani
Ya benimki gibi zor bir bebek yoktur heralde ona ragmen bu kivama getirebildiysem sen hayli hayli yaparsin:KK19:

11. Aydan bildiriyorum, kızım ilk doğduğundan beri asla uykuyu sevmiyordu. Çok çok çok çabaladım ama asla uyku rutini oluşturamadım. Bu yüzden ne sinir krizleri geçirdiğimi biliyorum. Çok mutsuzdum. Benim kızım uyanıktı ama belli dönemler hariç aşırı mızmız değildi. Yanıma alıyordum bir iş yapacakken , koyduğunuz yerde duruyor çünkü o dönemler.
Mesela yemek yapacaksam ilk ona ortam hazırlıyordum , getiriyordum ve sonrasında yemeğe girişiyordum. Pratik fırın yemekleri , tencere yemekleri falan yapıyordum.
Yani hepimiz bir dönem o sancılı süreci yaşıyoruz.
Boşver evi falan , önemli olan bu sürece alışmak. Ben bunun için robot süpürge aldım. Gerçekten elim ayağım robot. Bir de yorumları okumadım ama eşine de çok iş düşüyor. Mutlaka sana destek olmasını sağla. Her işi ben hallederim şeklinde davranınca insan daha çok darlanıyor.

Uyanmiyor :KK76:
Uyanirsada aramiza aliyorum sariliyorum piish pishh diyorum uyumazsa kalkip oyun oynuyoz 😂
Ama genelde uyanmiyor yani
Ya benimki gibi zor bir bebek yoktur heralde ona ragmen bu kivama getirebildiysem sen hayli hayli yaparsin:KK19:
Ayyy darısi başıma inşallah😍😍😍🧿🧿🧿

Benim oğlum gündüz uykusunu hiç sevmedi. 3 uyku yapardı 6 aylıkken ve yarım saatten fazla uyumazdı. Akşamları erken yatar, sabahları erken kalkardı. 1.5 yaşına kadar geceleri uyanırdı.
Ben oğlum uyanıkken tüm ev işlerini yapardım. Ana kucağı, mama sandalyesi, oyun halısı vs derken oyalardım bir şekilde. Oğlum uyurken iş yapmamaya hep özen gösterdim. En azından 3 uyku yaptığı dönemde sadece ilk uykusunda iş yapar, diğerlerinde muhakkak dinlenirdim.
Eşim de oğluma bakardı o yüzden kendime ya da eve zaman ayırmada sıkıntı yaşamadım hiç. İlk aylar çok sık emdiği için düzen kurmak daha zor ama oğlum 6 aylıkken deniz tatiline filan çok rahat gitmiştik. Sadece uyku ve yorgunluğa değil, gününüzü planlamaya ve modunuzu yükseltmeye odaklanmaya çalışmak size daha iyi gelir.
Anın tadını çıkar filan demiyorum ben yaşarken hiç öyle olmuyor çünkü. Bazı şeyleri kabullenmek de zamanla oluyor. Bebekli hayata alışmak bence 1 yıl filan sürüyor. Ama yalnız değilsiniz, bir siz de değilsiniz. Bütün kadınlar aynı şeyleri yaşıyor.

X