bebekten sonra hayatınızda neler değişti..

sadece anneler değil babalar da değişiyor...bizim miniğimizin uykusuzluğu yaramazlığı bakımı..biz vardiyalı çalışıyoruz.:)))

sakıın yemek yemek,backlarımı uzatıp tv ızlemek..şöööleee gsel bı banyooo ypmakk,gecee saga sola savrula savrula uyumakk,daha saymadgım çokkkkkkk seyyyyy

Çok şey değişti tabi gece gezmeleri,alısveris merkezleri,kız kıza sohbetler :) sabah ise gitmeden önce sacım basım düzelmez ,fönü unuttuk ,sacımı boyatmak en büyük lüksüm ..
ama halimden çoook memmunum ,kızımın bir gülüşü hepsine yeter

bu kadar kötü ve güzel şey nasıl birlikte yaşanıyor?

allahım ben napcam ya

meleğim gelsede en kısa zamanda benimde herşeyim değişse....kendime bakacak zamanım olmasa....evden dışarıya çıkmasam....evimle ilgilenecek vaktim olmasa....kendime bir çorap bile almadan tüm maaşımı ona harcasam....geceleri uykusuz kalsam onunla ilgilensem...kısacası dünyamızı ona adasak eşimle ve yeterki o gelse (((

İnsallah gelir ,bak burda bir arkadasım var 13 yıl cok ugrasmıslar olmamıs sonra vazgecmislerdi unutmuslardı hatta bir supriz artık hic akıllarında bile yokken hamile kaldı su an 3,5 aylık hamile :)
İnsallah senin daha kısa zamanda gelir melegin ..umudunu kaybetme ..ama olmasa da üzülme hersey de bir hayır vardır benim esimin abi ve kardesininde olmuyor, benimkini hep beraber büyütüyoruz ,kızımın 3 annesi 3 babası var

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım en kısa zamanda gelır ınsanlah bebısınn

hmmm ne değişmedi ki,herşey değişti.öncelikle vücudum değişti 21 kg aldım hala buyuk kısmı duruyor.bıraksalar öğlenlere kadar uyurdum şimdi 4 aydır ortalama 5-6 saatlık uykuyla yaşıyorum.normlade kusabılecekken kızım kaka yaptığında hem sevınıyor hem de güle oynaya ellerimle kakalı popsunu yıkıyorum:) 15 de bır manıkürümü pedikürümü duzenlı fönumu falan ıhmal etmezken bugun kadar 3 defa gıdebıldım ondan da kızımla beraber.pedıkur yapılırken ben emzırıyordum ne keyıf di mi?eşim kapıdan gırdığınde AŞKIMMM deyıp öperdi şimdi nerde bakayım benım güzel aşkım deyıp kızına koşuyor,gun gelıyor saçımı bıle tarayacak vakıt bulamıyorum ah ah dıyorum ne kadar çok boş vbaktım varmış eskıden,o uyuduğunda ne yapacağımı şaşırıyorum,kendıme vakıt ayıramıyorum çünkü.vs vs vs uzar gıder bu lıste.pekı şikayetçi miyim?ASLAAAA.sahıp olduğum en guzel şey kızım.Allah ısteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah...

Eşimin ilgisini ve sevgisini, işimi, eski vucudumu dolayısıyla tüm kıyafetlerimi, sosyal hayatımı, sigara ve kahveyi, gezmeyi, gaz yapar korkusu duymadan gönlümce yemeyi, keyifli olduğum zamanlar bi bira içmeyi, gece uykusunu ve sabah yatak keyfini, sorumsuzluğumu, televizyonda diizi izlemeyi, sinemaya gitmeyi, gelecek kaygısı duymamayı, uzun bi duş yapmanın keyfini, bağımsızlığımı kaybettim.
AMA DÜNYANIN EN MUHTEŞEM VARLIĞINA SAHıP OLDUM. Kaybettiğim hiçbişiy gözümde değil. Zaten artık tek hayatım minik tosbikim! Bi şansım daha olsa hiç düşünmeden bin kere yine yapardım. Hem de daha erken yapardım. Bi gülüşü bi ömre bedel! Allahım isteyen herkese nasip etsin, yavrularımızın acısını yaşatmasın bize inşallah!

özgecim yazdıklarının hepsine ben de katılıyorum.ah ahhh sabahları şöyle gerine gerine yatakta yatmak,canın ıstediğinde kalkmak dediğin gibi uzun uzun aman uyanmadan çıkayım demeyıp duş keyfi yapmak vs:))) olsun canları sağ olsun.

neler değişmedi ki...
hayatımın akışı değişti
5 dk da duş alıp cıkma ve giyinme yetenegi kazandım
onun sağlıklı büyümesi için binbir cesit mama hazırlama yeteneği kazandım
gece sayısız kere uyanıp gözüm kapalı bir şeyler yapabilme yeteneği kazandım
oyun oynamanın tadını yeniden cıkardım
alışverişte sadece mama ve bebek reyonunda gezip cıkma yeteneği kazandım
yemeğimi 2dk bitirebilme yeteneği kazandım
uykusuz saatler rekoru kazandım

ama bunları yaparken yinede ne kadar mutlu oldugumu farketme huzuru kazandım

anneliğin tadını cıkardım
annemin kıymetini anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…