• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekten sonra hayatınızda neler değişti..

yaaa kızlaaar demeyin böyle :1shok: :1shok:

Vazgeçicem şimdi bebekten falan :1shok: :1no2: Kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

sen birde erkek infertilesi yüzünden hamile kalmayan bayanlar listesine bir girde bunlari söyle bak seni ne yapiyorlar.ben tekirdağ ziraat fakültesi mezunuyum.mağaza müdürü olduğuna göre büyük ihtimalle maxsidir.

Hayatımda ne degısmedıkı sabah kalkısım aksam yatısım kıyafetlerım eskılerının ıcıne gıremıyorum cunku dısarıya cıkardım alısverıs yapardım artık babamızla cıkıyoruz oda haftada bır sımdı havalarda sogudu herseyımız kızımıza endekslı ama anne olmak harıka bır duygu

-şişko,eski kıyafetleri içine asla giremediği için eşofmanlarla gezen(onlar da sürekli kusmuk olan),bu yüzden vitrinlere bile gıptayla bakan,aynaya ise çk az bakmaya çalışan bi kadın..
-uykusuz,yorgun geceler
-gaz sancıları
-kk da ilk bakılan yer gebelik,doğum yapanlar v.s
-günde 40 kere arayıp oğlum napıyo diye soran bi eş
-akşamları kocasının gelme saatini farklı nedenden dolayı isteyen kadın(bebeğe baksın diye)
-pasaklı bi ev
-ev gezmeleri ve market alışverişleri en büyük lüks

-şişko,eski kıyafetleri içine asla giremediği için eşofmanlarla gezen(onlar da sürekli kusmuk olan),bu yüzden vitrinlere bile gıptayla bakan,aynaya ise çk az bakmaya çalışan bi kadın..
-uykusuz,yorgun geceler
-gaz sancıları
-kk da ilk bakılan yer gebelik,doğum yapanlar v.s
-günde 40 kere arayıp oğlum napıyo diye soran bi eş
-akşamları kocasının gelme saatini farklı nedenden dolayı isteyen kadın(bebeğe baksın diye)
-pasaklı bi ev
-ev gezmeleri ve market alışverişleri en büyük lüks

kiyamam ben sana o kusmuk kokusu uzerindeki en guzel parfumden daha iyi kokuyordur eminim ne guzel yazmisin arkadasimŞeniz

ben kızım doğduktan sonra kendime daha çok bakıyorum hem sağlıklı yaşam, hem görünüş olarak... kilo duruyor o da dursun bana kilo yakışıyor :)
biz kızımla çok iyi kanki olduk hiç ayrılmıyoruz ve ayrılmak istemiyoruz.açıkçası hiç birşeyin eksikliğini hissetmiyorum tam tersine önceden o kadar hızlı ve yoğun yaşıyormuşuz ki kızımdan sonra durulduk dinlendik. çorap almaya gitsem bile kızımla çıkıyorum. mağaza vitrinlerinde kızımla kıyafet beğeniyoruz bazen o beğenmiyo sanırım mırıl mırıl söylenip duruyor :))

nasıl basardın o dengeyı kurmayı ya:(ben yetısemıorum bı turlu daha bebısım cok kucuk ama esımle aramacılmaya basladı bıle ılgı gosteremıom ona,o da aynı şeyleri beklıo benden.eskısı gbı olmamı yanı.bzmkı cok gec yatıo yan yana oturamıos bıle nasıl alıştrdın erken yatmaya fln ya...:(

gercekten super konular acıosun yaa.bnmde hayatım cok degışecege benzıo.okulum yenı bıttı ve bırden ogrencılıkten ev hanımlıgına gecış yaptım vede en onemlsı annelıge.ne sac kaldı ne bas nede arkadslarla gezmek telde bıle konusmaya vakıt bulamıourm.bıde ustune esıme zmn ayıramıorum uykusuzlukta cabasıı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı ama duzene grecektr heraldedegılmı kızlar...bunu basaranlar nasıl yaptılarsa anlatsınlar lutfeeen gokcen sen mesela?????a.s.

valla benimde hayatimda pek degisen birsey olmadi tek degisen önceden bir ceketimi alip cikardim simdi ise mama sisesi iste bez mama bunlari almadan cikamiyorum okadar

ya aslında e çook degişen evi temizleyemeyişim yetişemiyorum haftada 1 kez bazen abartmıyorum daha uzun süre evi temizleyemiyorum tam kızı bırakıyorum ana kucagına bulaşıkları falan yıkayayım diye oo iöerde kıyamet kopuyor çığlık bagrık beni gördüğü anda hemen sırıtmalar sanki bak kandırdım seni dercesine kaydirigubbakcemile3
lavaboya gidiyorum aynı hep ona görünen yerde olmam gerekiyor. yerleri nerdeyse 2 haftada bir siliyorum offf çok dagınık bir evim var...
VE DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZIM:emir_bebek:

kızlar bu yazdıklarınızı acilen eşime okutmam gerek.buaralar bakımsız olduğumdan,evin işlerini yetiştiremediğimden,yemek yapamadığımdan,gezmelerimizin hayatımızın kısıtlandığından şikayetçide. yalnız olmadığımı,yeni annelerin hep ortak halinin bu olduğunu anlar belki ozamanyerimseniben

ya aslında e çook degişen evi temizleyemeyişim yetişemiyorum haftada 1 kez bazen abartmıyorum daha uzun süre evi temizleyemiyorum tam kızı bırakıyorum ana kucagına bulaşıkları falan yıkayayım diye oo iöerde kıyamet kopuyor çığlık bagrık beni gördüğü anda hemen sırıtmalar sanki bak kandırdım seni dercesine kaydirigubbakcemile3
lavaboya gidiyorum aynı hep ona görünen yerde olmam gerekiyor. yerleri nerdeyse 2 haftada bir siliyorum offf çok dagınık bir evim var...
VE DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZIM:emir_bebek:

canım senin yazıyı okurken kendim yazdım zannettim bizdede durum aynı:emir_bebek:

uyku düzeni diye bişey kalmadı evim çok dağılıyor önceden öyle değildi,çok yemek ve çok su içer oldum

ben bebeğime sahip olabilmek için o kadar çaba harcadım ki hayatımın anlamı değişti o gelince
kokusunu duyunca yaşamın güzelliğini anlıyorum eskiden hiç zevk almazdım yaşamaktan
eskiden pek dostumda yoktu şimdi herşeyimi anlattığım ben konuştukça beni sakince dinleyen bana devamlı gülümseyen bir arkadaşım var
evim gene temiz hatta evimde eskiden hiç olmayan doğal cennet kokusu var hiç bir oda parfümünün yerini tutmayan
ben daha sakin çabuk sinirlenmeyen daha anlayışlı daha duyarlı daha olgun bir kadın oldumkızım beni büyüttü hayatımda yaşadığım en güzel 7 ay.. kızım seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki benim kızımsın

bende cok yemek yemeye basladım

ben yemeğin dışında tatlısız yapamaz oldum,genelde sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum ama öyle böyle değil günde 2-3 porsiyon tatlı mutlaka yiyorum ,emziriyorum acaba vücut mu istiyor anlamadım sizde de var mı benim gibi tatlıcı...

benim d esizlerden farkım yok
ev islerine bakamıyorum haftada 1 kadın geliyor ama ev yine de dandini.Ben de bebegimi almadan hicbir yere gitmiyorum onunla gezmek cok buyuk zevk benim icin.Gece esimle disarki cikmayi ozledim ama,yemek,dans vs herhangi birsey farketmez.evden cıkıs saatlerim coook degisti 1 saatte hazırlanıyorum heee bir de kesinlikle evden cıkmadan once makyaj yapamıorum o 1 saatte oglumun esyaları hazırlanıo.Ben makyajımı arabada yapıyorum oglum dogdugundan beri.manıkur pedıkur yaptırmadım 7 aydır resmen luks oldu amann ona vakit mi harcicam diyorum.ama saclarımı 2,3 ayda bir kuafore gidiyorum cok iyi geliyor.
Ben de kusmustum dolabıma kıyafetlerime kafayı yıyordum ama 2 haftadir yediklerime dikkat ediyorum ve moralim daha iyi cunku vucut hemen sekle girmeye baslıyor.
lousalıkta coook tatli yedim ama iyiki d eyemisim oglumu 6 ay sırf annesutuyle besledim.simdi ama kilolari yavas yavas vermek istiyorum.guzel giyimek makyaj yapmak hos bakımlı yaniii eski halime geri donmek istiyorum:)))
Allah hepimize sgalık versin bunlar da olucak:)
aa bir de gezdigim magazalar degisti hep ogluma biseyler alıyorum kendim icin pek gezmiyorum:)

Ne güzel yalnz değilmişim,neler değişmediki,
kariyerimi bebişimin doğumuyla 2-3 seneliğine rafa kaldırdm
tek kolumda bebişim tek elle yemek yemeği ve yapmayı ogrendim
2 dakikada banyo yapmayı
herşeyi o uyurken yaptığımdan hızlı olmayı ogrendim
ve hayatımın hiç bir döneminde bu kadar paspal olmamıştım ve bu kadar mutlu...
allah tüm isteyenlere nasip etsin ne şansliyiz kızlar...

kızlar bu yazdıklarınızı acilen eşime okutmam gerek.buaralar bakımsız olduğumdan,evin işlerini yetiştiremediğimden,yemek yapamadığımdan,gezmelerimizin hayatımızın kısıtlandığından şikayetçide. yalnız olmadığımı,yeni annelerin hep ortak halinin bu olduğunu anlar belki ozamanyerimseniben

hepımız aynı durumdayız
elımızde sıhırlı deynek yok kı

Süt pompası en çok kullandığım alet oldu :))

haa birde fön makinesi...malum gaz sancılarında tek kurtarıcım fön makinesini çalıştırmak...

Birde, Mopaşa bile gitmek büyük mutluluk oldu benim için:)

Back