• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekten sonra hayatınızda neler değişti..

herşey neler değişmediki günde 5 kapı yapardım spora giderdim ki 1 aydır gideyim dedim olmadı ve bugün sporu bıraktım artık öğleye kadar uyurdum 6 da kalkar oldum tabi gecede 2 saatte bir kalk mamayap biberon yıka hiçbir hayatın kalmıyor yani belki benim bebeğim daha 4 ün içinde ileride değişirmi bilmem ama herşeye rağmen süper bir duygu 12 sene boyunca gezdimde tozdumda uyudumda yeter artık dedi kızım ben geldim ona kavuşabilmek için kaçkez tüp bebek ler aşılamalar ne acılar çektim kolikli bir bebek olmasına rağmen süper bak şu andada ağlıyor kısa keseyim

valla bakkala gıtmek benı mutlu eder oldu..alış verıs nedır unuttum.dus aldım mı benden daha guzeli yok ..uyku nedr bılımıom,nöbetelrımız her gece degısıo emırler komutana göre uygulanıyor:emir_bebek: aynaya bakmadan gun gecrme rekoru kırdım kendı capımda ayna karsısından ayrılmayan ben.sac uzatma rekoru kırdım boyatmak zaten hayal inş bayrama artıkkzemuszemus manıkur gıbı bısey hatrlıom ama tam cıakaramıyom neydı oooozemuszemus

arkadaşlar benim oğlum 3.5 yaşında herkizi tek tek okudum bende sizin yaşadıklarınızın aynısını zamanında yaşadım ama sonra herşey düzeliyor üzülmeyin.
öğle uykusu kesiliyor akşam erken yatıyor ve sen eşinle oturup film izliyosun ilk başta şaka gibi geliyor ama yok gerçek oluyor
yanına çocuğu alıyorsun parka götürüyorsun ve dinleniyorsun
Evde iş yapmak daha kolay en sevdiği oyuncağı veriyorsun sadece arada git gözük ilgilen ve işe devam
Tek sıkıntım kaldı benim bir yere gezmeğe gittiğimde benimle ilgilenmiyorsun krizi tutuyor
hepiniz sağlıkla büyütün inşallah hepsi geçecek korkmayın

Back