bebekten sonra hayatınızda neler değişti..

Evet bencede harika olayın özü! Ben olayı dolunay olarak yorumlarsam bütün harikalıkları dolunayın aydınlık yüzü hani şu gözlerdeki ve yürekteki pırıltı,aşkkk vs... ama tabi birde karanlık yüzü var ki insanı bazen çıldırtacak boyuta geliyor yanlızlık,antisosyallik,zamansızlık vs...uzar giderrrr

kizim dogdugundan beri hersey degisti hayatimizda .
uyku saatleri,yemek saatleri daha dogrusu belli bir saati yok kizim ne zaman uyudu o zaman ev isiydi yemekti flaan oluyor...hayatimiz ona endeksli artik..
sikayetcimiyim,hayir aksine...cektigim onca aciya ragmen iyiki dogurmusum o benim yasama sebebim..

hayata bakışım değişti kendime bakışım...ben artık bir anneyim omzumda dev bir sorumluluk...herşeyiyle bana bağımlı minik bir mucize var artık kollarımda.sadece beslemek büyütmek değil mesele.benim ellerimle şekillenecek bir hamur aynı zamanda...onu en güzel en doğru şekilde yetiştirmek için attığım her adımı iki kere düşünmek zorundayım.

bencil, kendi için yaşayan kokoşun tekiydim kızım doğdu duvara tosladım hala yıldızları sayıyorum, bi bebeğim oldu ve hayatım tamamen değişti, onun için yaşıyorum kendi zevklerim, en temel ihtiyaçlarımı karşılayacak zamanım bile kalmadı ama böyle çooooook daha mutluyumm

bir arkadaşın dediği gibi hayatla birlikte kendimizde hayata bakış açımızda deişti,herşeyden önce bir annnein gözünden ve gönlünden görmeye başladık,meğer hayat ne kadar da güzelmiş burdan bakınca dimi?diğer şeylere gelince hepimiz aynıyız sanırım,4 aylık kızım var 1 kere manikür pedikür yaptırıp saçıma fön çektirebıldim,eskıden her aklına estikçe kordona giden keyif yapan beni şimdi market bile gezmek mutlu edior,

kaynanamla daha iyi anlasiordik artik anlasamiyorum.
metal muzik dinlardim artik klasik takiliyoruz___mecburen!!
calisirdim artik calismiyorum
ve bu kadar sinirli degildim ama yavrumu cok sevoyom ben

kızlarrrrrrrrrrrrrr korktummm valllaaa yaaaa...bnm kımsem yokkk burda.ailem izmrde.kynvlıdemde herseye krsr onuda cagrmm ewımee..bnyo bıle ypammk amn alllhımmmmmmmm..temzlıke smdı bıle yetemıyomm bbık olnca npçm bılmm.hıç sewmm dagnık ve pıs ewiii...

oooooooooo hersey degişti sinema tiyatro hayal....uyku saatlerim altüst ....çok kitap okurdum şimdi nerdeeeeeeeee.....cok gezerdim şimdi ana evi paris oldu:))calısırdım bıraktım ....fönlüydü saclarım şimdi kezban yenge diyolar bana....arkadas cevrem küçüldü yani bebesi olmayanlar aramıyo bizi....dısarda yemek hayal oldu bebek uyuyosa biz basbasa yiyosak evde kendimi kız kulesinde yemekteymiş gibi hissediyorum....daha neler neler....ama şikayetci degilimmutluyum....

artik calismiyorum, disariya istedigimiz zaman istedigimiz yere gidemiyoruz, tatiller eskisi gibi heyecanli degil, artik kendimden once kizimi dusunuyorum, ikimizinde ailesi turkiyede oldugu icin hicbir zaman esimle yalniz kalamiyoruz vb............
bunlar negatif yaniydi :))))
pozitif ise hayatimda baska hicbir sekilde farkina varamiyacagim bir hisse neden oldu kizimin dogumu. karsiliksiz sevgi, sabir, onun cani acidiginda benimki acir, o sevinince bende sevinirim. onun bir gulumsemesi ,ANNE demesi butun problemlerimi unutturur.....

değişenleri saymam çok vaktimi alır..
o yüzden değişmeyenleri saymak daha mantıklı bence çünkü değişmeyen tek ben kaldım ..

Uyku düzenim değişti.O ne zaman uyuyorsa ben de ona göre uyuyorum.Kış bebeği olduğundan genelde hep evdeyim. büyükanneleri gelse de hiç değilse 1 saatliğine dışarı çıksam diye bakıyorum.Yazın gelmesini iple çekiyorum kızımla beraber dışarı çıkabileceğizEşim çalıştığı için çok zaman beraber uyuyamıyoruz.Çünkü kızım gece çok uyanıyor.Ama onun için her zorluğa değer bir gülümsemesi yeter.

herşey değişti iyiykide değişti sçaımı bile tarayamıyorum bazen
ilk defa bu kadar uzun süre röflesiz kaldım
umrumda bile değil iyiki doğurmuşum iyiki oh canıma değsin

Ben dışarı adımımı atarken bile düşünüyorum artık onunla bir dert,onsuz ayrı bi dert..Evimde oğlumun kölesiyim varmııııı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…